ON THE BRINK OF WW3!! EU SAYS 150,000 RUSSIAN TROOPS ON UKRAINE BORDER!!

Står vi på randen av tredje verdenskrig? Mange frykter at det er nettopp det som er i ferd med å skje, samtidig som det er tilnærmet full informasjonsblokade av situasjonen i MSM. I følge EU er det nå ca 150 000 russiske soldater på grensene mot Ukraina. Følg NYpreppers livesending fra klokken 0030 i natt

https://www.youtube.com/watch?v=b3CYYfvYD-w

2 tanker om “ON THE BRINK OF WW3!! EU SAYS 150,000 RUSSIAN TROOPS ON UKRAINE BORDER!!

 1. Informasjonsblokade? Jeg har da lest masse om derre i MSM og i forrige var en hel episode fra Urix dedikert til dette med reportere fra NRK som hadde reportasjer fra begge sider av skyttergravene.

  Hva nøyaktig er det du tenker ikke kommer fram?

  1
  1
 2. Vet ikke om NYpreppers er den mest objektive kilden men.

  Uansett vil vel de som tror på Bibelen tenke at utbruddet av en eventuell tredje verdenskrig vil ha en årsak. Det kan kanskje gå med oss som det gikk med Israel? Først Israel og Juda og siden de hjemkommede jødene som levde i Judea og Samaria for snart to tusen år siden.

  I Israel sa profetene noe om hvorfor Guds straff snart ville ramme dem. Det eneste som kunne redde dem var omvendelse fra synd. Ingen brydde seg så mye om at profetene advarte mot kommende kriger og katastrofer. Men de forstod godt advarslene mot synd. De hatet profetene så mye at de slo mange av dem ihel. Og siden korsfestet de Jesus av samme årsak.

  Har vi noe å lære av Bibelen? Kanskje er det viktigere å advare mot synd enn å spekulere på hvor krigen bryter ut? Og da tenker jeg selvsagt på synd i kristne sammenhenger. Hvor høy er egentlig terskelen for å ransake seg selv? Fariseerne var faktisk flinke til å peke på folks synder hvis de ikke fulgte loven. Men sine egne synder så de ikke i det hele tatt. De var “usynlige” helt til Jesus stod frem.

  Kanskje går flere enn vi aner rundt med “usynlige synder”?

Det er stengt for kommentarer.