Hanvold-kanalen mener at Levi Jensen burde vært anmeldt for å bryte Corona-lovene fordi han oppfordrer Guds folk til å drite i Coronaen og komme sammen til hemmelige møter

Drit i Coronaen og kom dere på møte, er Levi Jensens oppfordring til den frelste skare

Evangelist Levi Jensen er en skikkelse som både er elsket og hatet. Noen digger virkelig den kontroversielle evangelisten som skapte oppstyr på Sørlandet i fjor sommer. Levi Jensen er en kjent skikkelse blant tusenvis av ungdommer som syntes å digge den kontroversielle evangelisten som nå reiser rundt i en bobil for å proklamere evangeliet. Imidlertid har Levi Jensen også noen som følger ham med kritiske øyne, nemlig personene bak Facebook-samfunnet “Hanvold-kanalen”. Disse har nemlig fått med seg at Levi Jensen skulle på hemmelig kristent møte og selv fortalte det i en direktesending på Facebook.

Som kjent har Corona-restriksjoner gjort at kristne møter nærmest er totalforbudt mange steder og de aller fleste forsamlinger har respektert forbudet. Imidlertid har enkelte grupperinger av troende valgt å neglisjere restriksjonene og holdt møter i private hjem. Levi Jensen har på tross av Corona-pandemien delvis fortsatt å samle grupper av ungdommer som har fått presentert evangeliet. “Dette er en ganske drøy oppfordring til ungdommen. Faktisk er det vel oppfordring til lovbrudd. Som Levi selv sier…drit i coronaen. Han burde vært anmeldt,” skriver Hanvoldkanalen om det hemmelige kristne møtet Levi Jensen fortalte hans skulle på i en livestream mandag kveld. “Det er viktig for Satan i denne tid og splitte de kristne. Han stenger av møtelokale, -nå er det ikke lov til å samles. Jeg appeller til alle dere som er frelst, -drit i det, drit i Coronaen, og samle dere i Jesu navn. Ha hemmelige møter, samle dere i kjellere, på loftet, i skogen eller what ever, og så må dere glemme hele Coronaen, oppfordrer Levi Jensen i videoen under. Det er med andre ord på tide for Guds folk å bryte åket og sette Guds ord foran keiserens ord…….

7 tanker om “Hanvold-kanalen mener at Levi Jensen burde vært anmeldt for å bryte Corona-lovene fordi han oppfordrer Guds folk til å drite i Coronaen og komme sammen til hemmelige møter

 1. Får stadig mer sansen for Levi Jensen. Vi trenger kristne som han. Uredde modige Guds menn og kvinner som våger å trosse Satans makt og plassere denne “pandemien” der den hører hjemme. Under Jesu Kristi føtter.
  Hvorfor gå å frykte for et virus som du har mer enn 99 prosent sjanse til å overleve?
  På tide og frykte Herren fremfor denne fryktpandemien de har iscenesatt for å få verden og menigheten til å godta undertrykkelse og tyranni.

  4
  3
 2. De synes ikke å digge han. De gjør ganske åpenlyst narr av han og syns han er en vits.

  Han er evangelistenes svar på Olga Marie hvis du husker hun fra Solo reklamen som sang helt forferdelig. Men selv trodde hun at hun sang bra siden det kom masse folk for å se henne, Et freakshow,

  2
  1
  • Og hva gjør så DU for evangeliet uten å fordømme og kritisere?
   Levi Jensen er modig, tar ikke seg selv så høytidlig -og derfor samler han ungdommen.
   Han er rett fra levra, pakker ikke sitt budskap inn i bomull, og det liker ikke religiøse demoner, men ungdommen liker det.

   3
   2
  • Og som vanlig taust fra Roperid. Han er nok blant dem som sprer.
   Levi Jensen samler mennesker til Jesus. Men Roperid er blant dem som sprer. Han er på demonenes side denne Roperid.
   Derfor aldri et godt ord om kristne, bare endeløs kritikk.

   1
   2
  • Poenget er jo at han ikke gjør det. Han samler mennesker som ler av han. Ungdommene er der for å mobbe han og han er for dum til å skjønne det.

   Og hvor er fruktene? Er noen av ungdommene som har møtt opp for å se han blitt med i en menighet?

   Derimot gjør han ubotelig stor skade på alle de som sitter igjen og tror dette er hvordan kristne er.

  • Roperid er definitivt blant dem som sprer mens andre forsøker å samle.
   Guds velger ut dem han vil, ikke etter hva mennesker måtte mene eller ikke, men etter sitt forsett og bestemmelse.
   Når man summerer opp, -så står Levi Jensen seg langt bedre i dommen enn dere kritikere gjør.
   Dere sitter som bedrevitere og synsere, men gjør ikke noe av det Herren har befalt.

   2
   1
 3. For meg ser det ut som om Jensen gjør hva som helst for å få oppmerksomhet om seg selv. Han fremstiller kristendommen på en slik måte at få vil ønske å identifisere seg med den. Veldig mange har prøvd å kompensere manglende åndskraft med utagerende adferd men det appelerer vel mest til de som mener at jo “sterk tro” jo mer svinger man seg i gardinene. Slike varianter av “åndelig adferd” har man sett så mye av opp gjennom tidene.

  Det er en grunn til at kristendommen dør ut og blir ersattet av alt mulig annet. Men de fleste virker ikke særlig opptatt av å forstå hvorfor. Kanskje fordi man lett blir seg bevisst at man selv er del av årsaken?

Det er stengt for kommentarer.