Obama’s sjokkerende respons til Chattanooga skytingen

obama-golfTodd Starnes med krass kritikk av den amerikanske presidentens unnfallenhet

“President Barack Obama dro ikke til en Chattanooga kirke for å synge “Amazing Grace” i helgen. I stedet dro han på et Broadway show og tok noen runder golf. Guvernører i en rekke stater senket det amerikanske flagget på halv stang for å hedre de fem døde, men flagget ble ikke senket på halv stand ved Det Hvite Hus. Fem tjenestemenn i de væpnede styrker ble brutalt skutt ned av en muslimsk terrorist på amerikansk jord rett før helgen, men flagget ble ikke senket på halv stang ved 1600 Pennsylvania Avenue, -og jeg vil gjerne vite hvorfor,” skriver Todd Starnes som er kommentator og radiovert 

Noen kolleger i Fox News forsøkte å stille det samme spørsmålet til Det Hvite Hus pressekontor, men så langt har spørsmålet forblitt ubesvart. Dette er en fornærmelse, tilsiktet eller ikke mot de familier som mistet noen i terrorangrepet. Og dette er også noe mange amerikanere har registrert. “Jeg tror flaggets posisjon forteller deg mye om prioriteringene i Det Hvite Hus,” sa Louie Gohmert, en republikansk kongressmann fra Texas til Todd Starnes. Jeg ber våre lesere gjøre det president Obama ikke vil gjøre, nemlig å senke flagget på halv stang utenfor ditt hjem eller forretning. Og mange hundre har respondert på oppfordringen ved å poste bilder og personlige minner. Jeg har forstått at president Obama brukte helgen med sine døtre på ferie i New York. Jeg kan ikke klandre presidenten for å gjøre det, men, på søndag spilte han golf på Andrews flyvåpen base og ville det da ha vært så vanskelig å få “Air Force One” på vingene for å delte i en minnegudstjeneste i Chattanooga for å trøste de sørgende der?

NFL stjerne Peyton Manning og kona gjorde det. De dukket opp uanmeldt der i  Scenic City for å vise sin respekt. De besøkte også flere av polititjenestemennene. Denne gesten fra en NFL stjerne har berørt oss alle og det få herr Manning på besøk for å hedre de marinesoldater og sjøfolk som mistet sine liv var overraskende og ble satt stor pris på,” het det i en uttalelse fra lokalt politi. Mens mange andre har vist sin dype respekt for de avdøde og deres familier har Det Hvite Hus vært tause og Obama administrasjonens valg om hvem de vil hedre og hvem de velger å overse må være et stort tankekors. Familiene til Michael Brown, Trayvon Martin, Eric Garner og Freddie Gray fant velvilje i Det Hvite Hus. Andre lik Kate Steinle har det åpenbart ikke. “Jeg vet at ofrene av denne terroren ikke ser ut som barna til presidenten, men det skulle ikke bety noe. De bar denne nasjonens uniform og de betalte den høyeste prisen. Det eller minste deres “commander in chief” skulle gjøre var å helhjertet anerkjenne deres offer. Gjør den rette tingen, mister president, senk flagget til halv stang.

 

2 tanker om “Obama’s sjokkerende respons til Chattanooga skytingen

Det er stengt for kommentarer.