Jan Hanvold om Ulf Ekmans Jomfru Maria utspill: “Alle burde forstå at Ulf Ekman er syk -og at det har klikket for han”

Det er vondt å se hvordan pressen utnytter en syk mann. Alle burde forstå at Ulf Ekman jan-hanvolder syk. Og derfor ikke henge han ut. Når en leder som Ulf Ekman forteller om Jomfru Maria og at han nå har pave Johannes Paul II som sin skytsengel. Som han ber til. Burde klokka ringe hos de fleste. Da han var i Polen nylig, møtte han lite anerkjennelse hos de karismatiske katolikkene. Dette at han har kastet alt over bord, gir han ingen respekt hos dem. Det som er godt er jo at Livets Ord arbeid går videre. Både i Uppsala og utover i verden,” slår pastor Hanvold fast som også skriver at “det har klikket for han”, om sin tidligere kollega i trosbevegelsen.

hanvold-ekman-er-sykDet var i en post på Facebook mandag ettermiddag at Jan Hanvold slo fast at tidligere Livets Ord leder Ulf Ekman “er syk” og at media derfor ikke må henge han ut. “Selv om noen få har fulgt Ulf. Skjønner de jo fleste at det har klikket for han. Jeg sier som Åge Åleskjær sa : Jeg synes synd på Ulf. Ja stakkar Ulf, at det skulle gå slik med denne store Guds mannen. Er jo bare en stor tragedie. Og det som også er en tragedie, er jo at endel kristne tar dette seriøst. Det vi trenger er, å be for Ulf at han kan bli frisk igjen. Så han kan skjønne at han er blitt forført, av djevelen Og så må vi ikke forkaste alt det flotte arbeidet ,som har kommet og gått utifra Livets Ord. Vekkelsen fortsetter uten Ulf, så Livets Ord er et Guds verk,” konkluderer Jan Hanvold som tidligere har uttalt seg hardt om Ulf Ekman konvertering til katolsk tro. (Foto: skjermdump fra Hanvolds Facebookside)

Facebook Comments

4 tanker om “Jan Hanvold om Ulf Ekmans Jomfru Maria utspill: “Alle burde forstå at Ulf Ekman er syk -og at det har klikket for han”

  1. Av alt som har vært skrevet om Ulf Ekman og dette med bønn til jomfru Maria og paven som skytsengel, er den eneste som regelrett mobber Ulf Ekman ved å si han er syk eller at det har klikket for ham, personen Jan Hanvold.
    Alle andre aviser har gjengitt hva Ekman har sagt uten å hevde at han er syk eller sprø. Hanvold har her forkledd sin mobbing som “omsorg” og med påstander om at Ulf Ekman ikke skjønner selv hva han gjør.
    Det er lavmål det! På nivå med JKC

    • En ting er iallefall sikkert, Ulf Ekmann er på ville veier. Hvordan dette har skjedd er et mysterium, for vi må tro at han har tilstrekkelig kunnskap til å vite at den katolske kirken ikke står på Guds ord. Kan det være ambisjoner som driver han? En ‘fronting’ av pavekirken gir mer prestisje enn å være leder for det omstridte Livets Ord i Sverige. Bare noen tanker.

  2. Jeg har lest flere artikler på denne websiden og leser at “den katolske kirke ikke står på Guds ord”. Milde himmel. Bortsett fra at norsken på denne siden er på nivå med en 1. klassings skjelver jeg i buksene over å tenke på at fundamentalismen og ekstremismen blant kristne er vel så utviklet som blant muslimer. Lykke til med å bringe mer splittelse ut I verden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *