Obama administrasjonen forrådte pastor Saeed Abedini som sitter fengslet i Iran

Netanyahu og Israel er ikke de eneste som ble forrådt av Hussein Obama

saeed_abediniObama-administrasjonen har forrådt pastor Saeed Abedini som sitter fengslet i Iran på grunn av sin kristne tro gjennom sin avtale med Iran. Dermed er det ikke bare jødene, den syriske sivilbefolkning eller pro-vestlige regimer i Midt-Østen som er blitt forrådt av den pro-muslimske amerikanske presidenten. Den kontroversielle avtalen som ble inngått mellom Barack Hussein Obama og det iranske regimet ble søndag tiljublet av politikere i hele den vestlige verden. Avtalen som innebærer at Iran får betydelige lettelser i sanksjonene innebærer også et gigantisk svik mot den kristne pastor Saeed Abedini som sitter fengslet for sin kristne tro i Iran.

obama antikrist“President Obama og utenriksminister John Kerry har snudd ryggen til den amerikansk statsborgeren som har sittet fengslet i Iran  i ett helt år fordi han er en kristen. Gjennom å inngå en avtale med det despotiske regimet som systematisk bryter menneskerettighetene, viser Obama administrasjonen åpenbar forakt både for menneskeverdet og Guds folk,” sier flere som jobber for å få fri den kristne pastoren. “Det er både opprørende og et svik av amerikanske myndigheter når de så helt åpenbart velger å neglisjere pastor Saeed Abedini som har sittet fengslet i Iran i mer enn ett år,” sier Jay Sekulow i American Center for Law and Justice. “Det er forkastelig at ikke de amerikanske myndighetene presset på for å få løslatt pastoren under forhandlingene med Iran,” sa Sekulow videre. “Ved å unnlate å gjøre noe for å sikre hans løslatelse sender vår regjering svært gale signaler til regimet i Teheran. Det er bekymringsfullt at man ikke la inn den amerikanske statsborgerens situasjon som en forutsetning for å lempe sanksjonene,” sier Sekulow som i forkant av forhandlingene sendte et brev til John Kerry hvor han oppfordret utenriksministeren til å benytte anledningen til å få løslatt Mr Abedini og andre som sitter fengslet for sin kristne tro.

Ett av de verste regimer i verden

BEH018_aIran som systematisk henretter barn, homofile og religiøst annerledestenkende er ett av de verste regimer i verden når det gjelder religiøs frihet. Kristne blir systematisk forfulgt av de blodige regimet mens den amerikanske administrasjonen under Hussein Obama ledelse velger å snu seg bort. Den fengslede amerikanske pastoren står overfor en livstruende situasjon i ett av Irans farligste fengsler. Abedini soner en åtte års dom på grunn av sin kristne tro. Han har nå vært fengslet i mer enn ett år. ACLJ representerer hans kone, Naghmeh, og deres to barn, som bor i Idaho i de forente stater.

Én tanke om “Obama administrasjonen forrådte pastor Saeed Abedini som sitter fengslet i Iran

  1. Kristenheten kan ikke vente støtte fra en som mange mener er antikrist!
    Om det stemmer vil framtiden vise…

Det er stengt for kommentarer.