Kristenfolket bløffet av den blå-borgerlige regjeringen

Høyre og FrP regjeringen fortsetter støtten til palestinerne og vil ikke flytte ambassaden til Jerusalem

Norske kristne Israelvenner som i september gav sin stemme til Høyre eller FrP bør
for alvor ta inn over seg at alliansen Høyre/FrP ikke kommer til å endre den norske politikken overfor Israel. I likhet med at FrP skuffet norske bilister med å bløffe om å fjerne bomstasjonene vil tusener av norske kristne bli skuffet over at de rød/grønnes Israel politikk vil fortsette under Erna og Siv. Den norske støtten til palestinerne vil fortsette og den norske ambassaden vil forbli i Tel-Aviv selv om FrP gikk til valg på et løfte om å flytte ambassaden. Også i forhold til andre viktige saker for kristenfolket vil utskiftningen av de rød/grønne ikke bety noen forandring og avkristningen vil fortsette i uforandret tempo.

Naive norske kristne trodde virkelig på at en borgerlig regjering ville komme til å reversere avkristningen av vårt land. Man kan nesten trekke på smilebåndet av den overtro som har preget mange troende i forhold til den borgerlige regjeringen. En av dem som aldri hadde trodd på endring formulerte seg slik: “Jeg hadde aldri trodd at en borgerlig regjering skulle fortsette med den politikk som sosialistiske regjeringer i Norge har praktisert siden 1967. Skuffende!” (Kjell Tegnander)  Etter knappe seks uker med borgerlig styre ser vi allerede nå at Erna og Siv fortsetter å føre en politikk som ikke reverserer eller bremser ned avkristningen av Norge. Ingen av de to partiene som i dag styrer Norge har fokus på det ufødte liv eller ønsker om å reversere den ubibelske ekteskapsloven som sidestiller lesbisk og homofilt samliv med det Gud-gitte ekteskapet mellom mann og kvinne. En ny regjering har heller ikke betydd ett løft for kristne friskoler slik enkelte hadde trodd. “De privatdrevne grunnskolenes forhåpninger om bedre økonomiske kår er ikke innfridd i regjeringens reviderte statsbudsjett,” kunne  generalsekretær Torgeir Flateby i Kristne Friskolers Forbund slå fast  etter at den høyreorienterte regjeringen la fram sitt revurderte statsbudsjett. 

Flytter ikke ambassaden

Under årene har Fremskrittspartiet forsøkt å lokke kristne Israel venner over til FrP ved å late som om de er pro-israelske i motsetning til det rød/grønne som har ført en forholdsvis Israel-fiendtlig politikk. I dag kunne imidlertid Børge Brende fra Høyre signalisere at norsk Midt-Østen politikk fortsatt innebar støtte til palestinerne samtidig som det er uaktuelt å flytte den norske ambassaden til Jerusalem slik FrP har tatt til orde for.   Hovedlinjene i Norges midtøstenpolitikk ligger fast, slår utenriksminister Børge Brende (H) fast og dermed er det duket for at FrPs forslag om å flytte ambassaden var like verdiløst som løftene om å fjerne bomstasjonene.

Ja takk begge deler
– Vi har respekt for Israels interesser, men vi har også respekt for palestinernes legitime krav på en egen stat, sier Brende som også kan fortelle at Norge fortsatt vil finansiere palestinernes korrupte og ikkevalgte selvstyremyndighet på Vestbredden. I likhet med de andre 83 land som har ambassade i Israel anerkjenner ikke Norge Jerusalem som jødefolkets hovedstad, selv om Bibelboken som er grunnlaget for vår kristne kulturarv igjen og igjen slår fast at Jerusalem er jødenes hovedstad. “Norges støtte til palestinerne og kritikken av Israel fortsetter under Børge Brende. På omvisning ved det omstridte E1-området øst for Jerusalem tok Brende det for gitt at jødene må ut av et framtidig Palestina,” kunne avisen Dagen i dag fastslå og dermed må kristne Israelvenner som trodde på ending med Siv og Erna bite i seg virkeligheten at de er holdt for narr av tomme løfter. Fremskrittspartiet i posisjon er ikke til å kjenne igjen og fremstår som en blass kopi av Høyre og mest sannsynlig vil FrP som er en garantist for fortsatte fosterdrap i Norge komme til å lide samme skjebne som SP og SV, bli et miniparti på mellom 4 og 6 prosents oppslutning.

 

 

Én tanke om “Kristenfolket bløffet av den blå-borgerlige regjeringen

  1. Samme driten uasett partier som styrer. Om 4 år er det slutt og de andre overtar

Det er stengt for kommentarer.