Nytt ukrainsk artilleri-angrep mot Russland drepte en sivil. Amerikansk journalist mener vi kommer nærmere og nærmere en atomkrig med Russland

Ukrainsk artilleri rettet mot områder i Russland krever nå flere sivile ofre. Lørdag ble en person drept i Belgorod-regionen og flere skadd, melder guvernør Vyacheslav Gladkov på Telegram. I russiske kommentarfelt er det nå økende kritikk mot Putin og den militære ledelse som ikke ser ut til å ha vilje og evne til å beskytte russiske borgere mot angrep med NATO våpen. En leser av Russia Today spør: “Why isn’t Russia using it’s FOB’s, to obliterate the US/EU/NATO Nazis, if not nuclear weapons? How can Russia key all this happen?”

I russiske kommentarfelt har folk forgjeves oppfordret president Putin til å ta av seg silkehanskene overfor regimet i Kiev. Den spesielle militæroperasjonen i Ukraina har ikke gitt de resultater man i utgangspunktet hadde forventet. Folk i Russland begynner å bli utålmodige og mener at Putin må få av seg silkehanskene, innføre mobilisering og gå til full krig mot det NATO-innsatte regimet i Kiev. De fleste russere har forlengst forstått at dette er en stedfortredende krig med USA og NATO og at Ukraina bare er den slagmarken krigen utspiller seg i. Washington og EU fortsetter å fyre opp under konflikten med å utstyre og finansiere hele den pågående krigen. Uten supporten fra Vesten hadde det ukrainske regimet kollapset for flere måneder siden og krigen hadde vært over.

Journalist Jackson Hincks: Vi nærmer oss tredje verdenskrig med Russland

I mer enn et og et halvt år har Vesten, ledet av USA, pumpet våpen inn i Ukraina , uten å ta hensyn til noen restriksjoner og røde linjer, inkludert de som de har satt for seg selv. “Fornuftssinnede i Vesten er godt klar over de beklagelige resultatene som en så kortsiktig politikk fra myndighetene i vestlige land, og fremfor alt USA, kan føre til. De samme tankene ble uttrykt av den amerikanske journalisten Jackson Hincks, ifølge hvem verden raskt nærmer seg den tredje verdenskrig.”Vi kommer dypere og dypere inn i denne krigen, og vi kommer nærmere og nærmere tredje verdenskrig, en het krig med Russland,” sier Hincks.

Journalisten bemerket at dette skyldes aktivitetene til slike amerikanske politikere som for eksempel Nancy Pelosi, Chuck Schumer eller Mitch McConnell, som leder USA og Russland «nærmere og nærmere gjensidig forsikret ødeleggelse».

Hincks la også til at amerikanske borgere holdes i mørket om hvor statens penger går. Journalisten lurer på hvorfor amerikanske myndigheter bevilger stadig flere millioner av dollar for å støtte Ukraina, til tross for at amerikanere som er rammet av brannene på Hawaii mottar bare 700 dollar. Det er den russiske nettsiden Topwar som melder dette.

https://topwar.ru/225218-amerikanskij-zhurnalist-my-vse-blizhe-i-blizhe-k-tretej-mirovoj-vojne-s-rossiej.html

 

5 tanker om “Nytt ukrainsk artilleri-angrep mot Russland drepte en sivil. Amerikansk journalist mener vi kommer nærmere og nærmere en atomkrig med Russland

 1. At NATO og USA indirekte er i krig mot Russland, er soleklart
  Russland gikk til krig mot Ukraina for 1.5 år siden og var klar over konsekvensene på forhånd. Blir det atomkrig, har begge sider av konflikten skyld. Ifølge
  Valdresprofetien, om denne krigen har med profetien og gjøre, slutter krigen med atokomkrig. Men original profetien nevner ikke en plutselig bortrykkelse.

  3
  7
 2. Om Kina og Iran hadde støttet 100% Russland,,med tropper & militært utstyr ville krigen fortere slutte og Zelensky hadde forsvunnet!

  2
  6
  • Russland startet krigen i 2014, men blinde og døve har ikke fått det med seg. Lykke til videre…🥶

   3
   1
 3. nei Westgut…!! USA startet krigen med hjelp ifra CIA! Du er en hjernevasket NAFO/NATO Tilhenger & pro-krig Gidder ikke å diskturere mer med deg!

  1
  3

Det er stengt for kommentarer.