Joe Biden trapper opp: Vil sende utarmet uran pansergjennomtrengende ammunisjon (APFSDS-T til regimet i Kiev

USAs Joe Biden fortsetter å kaste bensin på bålet gjennom å forsyne og finansiere Kiev regimet til å trappe opp angrepene. Etter klaseammunisjonen bestemte den amerikanske regjeringen å sende pansergjennomtrengende ammunisjon med utarmet uran designet for å trenge gjennom rustning til Ukraina, ifølge et dokument sett av Reuters og to av dets kilder. Granatene, hovedsakelig beregnet på å ødelegge russiske stridsvogner og andre pansrede kjøretøy, vil være en del av Washingtons nye militære hjelpepakke til Kiev som forventes å bli avduket i løpet av neste uke. De kan avfyres fra amerikanske Abrams-stridsvogner, dusinvis av disse – ifølge en kilde som er orientert om saken – vil bli levert til den ukrainske hæren i løpet av uker.

Biden-administrasjonen planlegger angivelig å kunngjøre levering av utarmet uran pansergjennomtrengende ammunisjon (APFSDS-T) i den militære hjelpepakken til Ukraina. Det er den greske nettsiden WarNews 24/7 som gjengir dette.  Joe Biden og demokratene i samarbeid med neo-cons i det republikanske partiet har et mål for øyet. Nemlig krig med Russland. Stadig flere amerikanere og europeere har begynt å forstå at Joe Biden og hans allierte i de europeiske hovedsteder er i ferd med å føre verden inn i global krig som kan resultere i millioner av døde. “USA og NATO landene ser ut til å være “hellbent” på å skape en militær verdensbrann, for å få has på Russland og senere Kina. Krig kommer til den vestlige verden og det vil bli grusomt. Endetidens trengselstid er kommet over oss. Jeg tror at ethvert Guds barn innerst inne og uansett hvor mye de sympatiserer med Ukraina forstår at dette bare går en vei. Vi befinner oss nå i en varslingsperiode. Enkelte røster fungerer uten å være klar over det i en Jeremia -ånd. Den gammeltestamentlige profeten ble aldri lei av å varsle Guds folk mot det som skulle komme. Gjennom flere år maste han med sine profetier slik at tilhørere gikk trøtt og kritiserte ham og utfordret ham med andre og ofte sukkersøte budskap. Jeremias store problem i sin samtid var at folk begynte å bli lei av hans advarsler , fordi det gikk litt tid før profetiene ble oppfylt. Akkurat som i vår tid ble Jeremias plaget og forfugt av dem som gikk for samtidens narrativ. Det politisk og religiøst korrekte. Tilsist noen ord til oppmuntring fra en sang sunget av Martin Lindberg som synger om vårt salige håp knyttet til Herrens komme.

3 tanker om “Joe Biden trapper opp: Vil sende utarmet uran pansergjennomtrengende ammunisjon (APFSDS-T til regimet i Kiev

 1. Som Bibelen sier “vet Satan Djevelen at han bare har kort tid igjen”. Derfor vil han ødelegge mest mulig av Jehovah Guds skaperverk før han blir satt i varetekt i tusen år for så å slippes ut en siste gang.

  “Denne verden har Satan Djevelen til far”, heter det.”Og derfor gjør de sin fars vilje”. Og det er å rasere mest mulig før Harmageddon setter et punktum for galskapen.

  Slik ble det etter at skapningene gjorde opprør mot Skaperen. Heldigvis vil dette markere en presidens som utelukker fremtidige opprør. Skulle noen på den nye jord eller i himmelen finne på djevelskap vil Jehovah ved Kristus og de144000 straks med loven i hånd avlive opprørerne for evig. Dette er betryggende å vite for alle som lever på den nye jord i all evighet.

  Selvsagt tåler ikke hedningene engang å høre om dette. Derfor vil forfølgelsen av sanne kristne øke i intensitet inntil Guds store dag når Han setter skapet på plass ved hjelp av sin sønn Kristus.

  3
  12
  • Joda, kjære JV, hendingene tåler ditt religiøse hatprat, din teologiske matematikk og kvasivitenskap, og bibelsk babbel om synd og straff og død og dom.

   Varierte stemmer, både kloke og dumme, hører med til det mangfoldige koret som kjennetegner et sunt demokrati. Også endetidsprofeter med ekstremistisk og menneskefiendtlig ideologi.

   Problemet med skrekkfantasien om Jehovas selvoppnevnte elitistiske herrerase er at vrangforestillingene kan smitte over på viktigere vurderinger. Da kan religiøse ønskedrømmer bli farlige for folk flest.

   Når noen godtar spinnville profetier om nedslaktning, helt uten bevis og belegg, kan man tro på alle andre hatefulle konspirasjonsteorier som serveres uten dokumentasjon og gode grunner. Angivelig må milliarder pines og plages før de henrettes for at superguden skal få sin herlige superplan oppfylt.

   Ja, JV fryder seg over verdens smerte. Han lengter etter sin elitistiske åndetilværelse, uten kropp i diktatorgudens gudommelige tivoli, svevende over lik og ruiner etter alle milliarder vantro. Slike ideer uttrykker en sadistisk kynisme og ideologisk forakt for medmennesker. Og for felles utfordringer i en sann virkelighet her og nå.

   Teologiske tolkninger vil alltid variere. Enhver hevder de selv har rett, alle med hellig overbevisning. Høyst sannsynlig fordi oldtidens ørkengrubling uansett ikke gir sanne svar og korrekte løsninger på gåter og mysterier i virkeligheten. Vett og viten og vitenskapelige funn fra klokere tenkere har motbevist mange av Bibelens fantasifulle påstander om verdens beskaffenhet. Nå vet vi bedre. Ikke alle skrøner er like sanne.

   Jo, Jehovas bud er brutale. Om vi skal ta Ham på Ordet. Men brutalitet og masochistisk underkastelse bygger ikke gode samfunn eller løser problemer på gode måter.

   😘

   13
   1
 2. “Men brutalitet og masochistisk underkastelse bygger ikke gode samfunn eller løser problemer på gode måter. ”

  Nei det skal være sikkert. Kommunisme, fascisme, sosialisme, kapitalisme, militarisme m.m. er alt hva menneskelige lederskikkelser har hatt å tilby sine medmennesker. Dette har ledet til de verste lidelser og eksesser verden kan by på av ondskap. Det samme med de falske religiøse.

  Sanne kristne “griper IKKE til sverd”, er gode og hjelpsomme mot sine medmennesker og “gjør ikke noe bevisst ondt på hele Hans hellige berg (jorden)”.Disse skulle det være ytterst få av i endetiden. Heldigvis avliver til slutt Jehovah sadister, mordere, tyver og kjeltringer. Disse vil enkelte la leve og fortsette sine nidingsverk. Det fpr de selvsagt mene frem til slutten for deres onde ferd.

Det er stengt for kommentarer.