Nytt fra media

pdl-visjon-norgeSjefredaktør Helge Simonnes i Vårt Land mener Partiet De Kristne og TV Visjon Norge har urovekkende mye til felles med islamske fundamentalister, skriver avisen Dagen torsdag.  – Det finnes en del ytterliggående tenkning som ikke faller inn under det man tradisjonelt har kalt verdikonservativ kristendom, og som har vært forbundet med de kristne organisasjonene, sier Helge Simonnes til Dagen. Tirsdag deltok han i et frokostmøte i regi av Human-Etisk Forbund som blir referert i en mye lest sak på fritanke.no,”melder avisen Dagen i en artikkel som kan leses her. Nå er det ikke bare Vårt Lands sjefsredaktør som fikk æren av å få omtale torsdag. Også vår egen kjære Torodd Fuglesteg kunne i dag motta den store heder ved å bli forsidepryd på himmelske blogg

står-torp-bak-smyrnabloggenTorodd Fuglesteg er en artig kar med mange friske utspill, sleivspark og bastante meninger om mangt og meget. For noen år siden prydet Torodd Fuglesteg førstesiden i VG med sitt berømte Rakfisk stunt hvor han ble gjengitt med krigstyper: “Rakfisken min utløste Døds alarm.” Nå er Torodd Fuglesteg igjen førstesidepryd, ikke i VG, men på Himmelske blogg, trukket inn i en endeløs konflikt omkring noen tvilsomme blogger som neppe tåler dagens lys.

4 tanker om “Nytt fra media

  1. Ha ha. Christensen er helt på tur. Torp har intet med de to herrene som driver den tvilsomme nettsiden.

  2. Redaktørens uttalelser viser det vi allerede vet, at kritikken mot bibeltro kristne kommer innenfra. Ved å bruke termer som “fundamentalistiske kristne” setter han troende i negativt lys, og gir skyts til antikristelige krefter.
    Jeg har lenge undret meg over hva slags avis Vårt Land er, men det har nå blitt tydelig. Ingen grunn for kristne til å abonnere på avisen.

  3. Når jeg hører ordet fundamentalistiske kristne så er det et ord jeg har hørt Obama si ganske mange ganger. Han nevner derimot sjelden islamske fundamentalister…. På Obamas egen terrorliste, ja for han har en, så står patrioter,krigsveteraner og bibeltro kristne på topp. Dette er ikke konspirasjoner men mainstreem news. Vårt land kan jeg personlig styre meg for og partiet kristelig folkeparti, ja det ligger lunkent i selve navnet til partiet. Jeg snakker selvfølgelig sak her og ikke personomtale, for det er sikkert mange gode kristne både i vårt land og kristelig folkeparti. Men jeg mener det er viktigere enn noen gang å stå på Bibelens faste grunn og IKKE vike av til høyre eller venstre fordi det tilsynelatende er mer behagelig her og nå.

Det er stengt for kommentarer.