Church of Lucifer etablerer seg i Texas, USA

Church-of-Lucifer-compressed-300x169Den første lokalforsamlingen av Church of Lucifer planlegger å åpne dørene i en småby utenfor Houston i Texas i slutten av oktober. Aldri tidligere i historien har noe slikt skjedd, en kirke åpnet for offentligheten som er dedikert til mental frihet for alle mennesker, en sti for dem som ønsker veien til venstre og et hjem for dem som ikke er A4 eller følger normene, og et tempel for menneskets høyere jeg,” heter det på en nettside til organisasjonen, som slår fast at dette er første steg på veien mot en ny tidsalder, melder Christian News Network.

Lucifer kirken vil ha sitt første møte I Spings i Texas 30 oktober, og medgrunnlegger lucifer-kirkeJacob No, som opererer under dette dekknavnet for å skjule sin identitet, sier at gruppens tro er misforstått fordi de ikke er satanister. “Vi er ikke djeveltilbedere i ordets rette betydning,” fortalte han til Houston Chronicle, og la til at de ikke er skremmende men veldig snille mennesker. Men mange “Luciferians” anses for å være teisme som ser på Satan som et velvillig vesen og lærer. Ordet “Lucifer” betyr “morgenstjerne” og i dette tilfeller snakker vi om en samling av mennesker av samme sinn som søker lyset eller lysets bærer. Nettstedet til Lucifers kirke erkjenner imidlertid at de er ansett som en del av det okkulte og deres oppdrag er å oppdage kraften  i hva jeg er og dermed finne at man er sin egen gud eller gudinne. “Vi tilber vårt hele jeg. Vi opphøyes i den forbudte kunnskap og veiene til makt,” står det videre. “Uten den berømte slangen i treet ville ikke mennesket være den fantastiske skapning du ser i speilet,” heter det videre hos gruppen som avdekker at deres gudstjenester ikke vil inneholde typiske gudstjenesteritualer som preken. -Vi har ingen predikanter, sa Jacob No til KPRC.com. Vi har ingen som sier “dette er veien eller måten du må gjøre det på, eller du må leve slik og slik.” “Vi gir individene en plattform til å utforske seg selv i ubegrenset frihet,” sa No videre. “De vil bli i stand til å se seg selv i speilet og si: “Jeg forstår meg selv bedre.” sa Jacob No videre.

Imidlertid finnes det fremdeles noen mørke avkroker som mener at Lucifer bringer mørke preacher-devilog fangenskap i stedet for lys eller bli guddommelig. “Disse Lucifer-dyrkende kan se seg selv som elskere av lys og godhet, men de omfavner løgnen. Satan bryr seg ikke om folk tror på ham eller ikke så lenge han kan villede dem,” skriver nettstedet  GotQuestions.org. Han (Lucifer) er en veldig mektig skapning og vår dødelige fiende. Bibelen beskriver ham som  en motstander, Djevelen som går rundt som en brølende løve og søker å finne noen å sluke,” advarer Peter i sitt første brev 5,8 -og dem som blir involvert med ham vil komme til å angre. I følge Bibelen er Djevelen en tyv, løgner, manndraper og Guds erkefiende. I følge skriften kan han også omskape seg til en lysets engel og kan også komme i prestedrakt eller predikantdress.

 

 

 

 

 

However, some Luciferians consider themselves to be theistic and view Satan as a benevolent being and teacher. In No’s case, he said that as the word Lucifer means “morning star,” the group is a “gathering of people of like mind who seek the bearer of light or the light.”
The Church of Lucifer website acknowledges, however, that it is considered “within the scope of the occult,” and that one of its missions is “discovering who you are as your own goddess/god.”

.