Terroren fortsetter i Israel, kvinne livstruende skadd av to palestinske angripere onsdag

terror-israel-5Terror og død syntes å være det eneste resultatet av den nå avdøde Oslo-avtalen. Onsdag ble en israelsk kvinnelig soldat livstruende skadd i et nytt palestinsk terrorangrep. Den ene av de to gjerningsmennene, en palestinsk terrorist ble skutt og drept av israelske soldater, men en annen gjerningmann ble pågrepet av en annen kvinnelig soldat. Angrepet mot den kvinnelige soldaten fant sted nær Binyamin, ikke langt fra Jerusalem onsdag og forteller oss historien at den palestinske terroren ikke ser ut til å opphøre. (skjermfoto fra Ynet.news)

Den foreløpige etterforskningen av dagens terrorangrep viser at de to palestinske terroristene først angrep og knivstakk det første offeret før de løp mot en annen kvinnelig Mahmoud_abbassoldat viftende med en kniv. På kort hold rakk den andre kvinnelige soldaten og skyte terroristen før han fikk en sjanse til å stikke henne. Den ene terroristen døde i angrepet mens den andre ble pågrepet. Tidligere onsdag skjøt israelske soldater en palestinsk 15 åring som planla å gjennomføre et knivangrep i Yitzhar, en bosetting nær Nablus. Den 15 år gamle palestinske jenta som ønsker å bli en terrorist fikk medisinsk assistanse på stedet. Tirsdag ble en israelsk soldat drept og to andre soldater samt en sivil skadd i fire forskjellige palestinske terrorangrep. Den siste palestinske terrorbølgen ble utløst da selvstyrepresident Mahmoud Abbas, som skal ha stått ansvarlig for finansieringen av en terroraksjon i Munchen i 1972, i en tale i FNs hovedforsamling offentliggjorde at palestinerne ikke lenger ville etterleve Oslo-avtalen.

 

 

Én tanke om “Terroren fortsetter i Israel, kvinne livstruende skadd av to palestinske angripere onsdag

  1. Utrolig rar tid vi lever i. Utrolig trist det som skjer i Israel nå. Utrolig viktig at vi som kristne ber for Jerusalem og står med Jødene.
    Litt bekymret over det som skjer i Israel nå og det som skjer i Syria.. Tror dere kanskje at Israel er på vei inn i den store trengsel som Bibelen taler om?

Det er stengt for kommentarer.