Mulig høyreorientert ateist stod bak skoleangrepet i Sverige

anton.ludin-facebookDen 21 år gamle Anton Lundin-Pettersson fra Trollhättan stod bak torsdagens groteske sverdangrep i Sverige. En 17 år gammel elev og en 20 år gammel lærerassistent, begge av somaliereble drept i angrepet. 21 åringen som stod bak angrepet var en 21 år gammel etnisk svenske som har vært aktive på You Tube siden 2011 og har der digget videoer som forherliger alt fra Adolf Hitler til ateister. En rekke av hans likte videoer er produsert av You Tube profilen “The Amazing Atheist”, Sverige Demokratene og forherligelse av vold og voldelige videospill. Søkelys har sett gjennom hans “liker-logg” og vi møter her en forstyrret ateist som hater utlendinger og alt som smaker av kristen og jødisk tro

ateist-morderDen 21 år gamle høyreorienterte ateisten og kristendomshateren blir av enkelte hyllet som en helt i diskusjonen som nå pågår på hans You Tube kanal. Ut fra “liker-loggen” kan vi se at han digger alt som rakker ned på konservativ kristen tro og spesielt ser det ut til at han digger ateistiske videoer som rakker ned på kristne som er kritiske til homofili og likekjønnede ekteskap. I tillegg ser det ut til at han digget “death metall musikk” som denne videoen. (Skjermdump fra den ateistiske drapsmannens You Tube kanal) Ateisme, vold, kristendomshån og destruktiv musikk ser ut til å ha vært hovedbeskjeftigelsen frem til omlag 6-7 måneder siden, da han begynte å digge Hitler og ser ut til å ha blitt stadig mer høyreekstrem.  Vi ser her en forvirret ung mann som starter i ateismens mørke via destruktiv musikk og som endte som høyreekstrem rasist og drapsmann. Hans You Tube kanal er ennå tilgjengelig kan sjekkes ut her og avslører en mann fanget i ateismens dypeste mørke, og som endte i brå død og tragedie på en skole torsdag 22.10-15. I kommentarene på hans You Tube kanal blir det nå blant annet diskutert hvordan 21 åringen både kunne ha Nazi sympatier og samtidig digge videoene til “The Amazing Atheits” som hater nazismen. I et spørsmål postet sent torsdag kveld av en svensk You Tube profil heter det_ “hur kan en nazist vara intresserad av att kolla på the amazing atheits, siden 2the amazing atheits hatar nazister och rasister på alla möjliga sätt, så att det går inte ihop varför den där nassen skulle gilla hans videos.”

Mer ateisme enn nazisme i hvert fall på hans You Tube kanal

Hans You Tube aktivitet tilsier et dypere engasjement for ateisme enn for Hitler og det høyreorienterte. Ved en grundigere gjennomgang av hans seermønster er de filmene han har sett omkring nazisme og Adolf Hitler av karakter ala det som vises på Historie kanalen på tv. Ut fra det man kan konstatere er det primært ateisme, gudshat og destruktiv metall rock som er sentrum og ikke de 5-6 videoene om nazisme og Adolf Hitler som ser ut til å ha vært det han har digget på You Tube. I tillegg finner vi noen få videoer omkring Sverige-demokratene han har likt, men overveiende er det videoer fra “The Amazing Atheits” som har han har sett mest på opp gjennom årene, og hans Facebook side sier ikke stort om 21 åringen.

2 tanker om “Mulig høyreorientert ateist stod bak skoleangrepet i Sverige

  1. Jeg så litt på den You Tube profilen, det starta tydelig med ateisme og gudløshet, gikk videre til mørke og satanisk metallmusikk, igjen til vold og voldspill og endte opp i nazi ideologi og død. Tragisk for de som ble rammet av ateist-terroristen. Viser hvor viktig det er å gi den oppvoksende generasjon sann kristendom og det håp som Jesus gir. Sverige er et gudløst land og høster konsekvensen av sin ugudelighet i form av slike tragedier. Et liv uten Jesus gir tomme sinn, som ateistmens mørke kan fylle. Og resultatet ser vi.
    trist.

  2. He liked vidoes about perversions like Homosexuality , and transgendered. He also liked and followed Amazing Atheist. , a videos attacking Christianity He was a typical Swedish man.The “Nazi” videos did not glofify Nazism. They are about the tanks and planes , and from mainstream sources that hate Nazis.Even if he did, Nazis is left wing . no different than any other form of socialism.

Det er stengt for kommentarer.