Gjensyn med Terje Tveiten i Zion i oktober

terje-tveiten-2015Tidligere forstander for Zion menigheten i Fevik som fortiden er i fullt virke i pinsekirken Notodden vil avlegge menigheten et nytt besøk i slutten av oktober. Tveiten som tidligere fungerte i delt stilling mellom Fevik og Notodden vil delta under to møter i siste helga i oktober, og weekenden før får den vesle menigheten besøk av Thor Ivar Grønli som besøker forsamlingen ved jevne mellomrom. Zion menigheten i Fevik er en konservativ frittstående pinsemenighet som foruten å drive menighetsvirksomhet i sitt nærområde, også er aktivt engasjert med et barnehjems og misjonsprosjekt i India gjennom virksomheten “Home of Hope” som driver et barnehjem i landsbyen Keeranur. Her forsørger og tar menigheten ansvar for en liten gruppe foreldreløse barn som snart vil bli flere da jentefløyen av barnehjemmet står klar

Møtehelgen med Terje Tveiten har vært planlagt helt siden i sommer da Tveiten vendte ziontilbake i full stilling i pinsekirken på Notodden. Tveiten er en tydelig forkynner med et klart og Kristus-sentrert budskap med en dybde mange ikke er vant til lenger i vår tid. Tveiten har opprinnelig bakgrunn fra Frelsesarmeen men har etterhvert markert seg som en pinseforkynner som står for det tradisjonelle pinsebudskapet som mange av de moderne pinsemenighetene nå har forlatt. Han blir å høre i Zion menighetens lokale lørdag 31/10 klokken 19 og påfølgende søndag klokken 11. Thor Ivar Grønli er eldste i Bless kristne fellesskap i Fredrikstad og er en mye brukt taler i nærmiljøet. Han blir å høre lørdag 24 klokken 19 og søndag 25 klokken 18. Zion menighetens lokale ligger sentralt til i sentrum av Fevik, i en eldre trebygning med gode parkeringsmuligheter.

 

 

Én tanke om “Gjensyn med Terje Tveiten i Zion i oktober

  1. Tveiten og Grønli er to personer som setter spor etter seg med sin bibelske forkynnelse. Har hatt Tveiten som forstander både i Haugesund og i Kragerø. Grønli er gift med kusina mi.

Det er stengt for kommentarer.