Nye “Russland angriper Norge profetier” denne gang fra forkynner Steinar Handeland

russia.war“Kan det være mulig at Oslo og Norge skal rammes? Ja, slik spurte jeg lamslått Herren etter min drøm før 17. mai 2011? Og så kom 22. juli med nettopp Oslo og Utøya, som rammet unge fra hele Norge. Den forferdelige drepingen forutså Gud, men kunne ikke avverge den. Gud var jo folkelig «avsatt i Norge», og hans folk i forskjellige forsamlinger, frikirker, bedehus og kirker, hører ikke på Herren lenger og ingen fikk stå i «murgapet» og advare landet!  Alt sviktet,” heter det i noe skrevet av Steinar Handeland som skal ha stått i Norge i Dag den 28 oktober og gjengitt av Tore Blogg. Denne siste profetien føyer seg inn i rekken av profetier om at noe kan komme til å ramme vårt nasjon og kan hende vi som Guds folk ikke må ta lett på advarslene som kommer om vårt land.

“Ofte taler Bibelen om drømmer og syner Gud har talt om til sine profeter, som forkynte folket dommen før den kom, jfr. Jonas 2:9 – 10, og så angret Gud seg når folket omvendte seg. Eller som Josef beskriver for Farao: Men at drømmen kom to ganger for Farao, det vil si at saken er fast besluttet av Gud og at Gud vil gjøre det snart. 1. Mos. 41:32 (41:8.- 43. vers). Dan. 2 og 7. kap.(2:i9-47 vers og 7:1.-28. vers). Peter og Paulus så samme syn og sak tre ganger Apg. 10:16 (10:9. – 35. vers) og 2. Kor. 12:8 (12:1 -13:13).

oslo-pridePride-dagen 25. juni 2016 stod jeg på broen over gatekrysset i Oslo, fra jernbanen til buss-stasjonen, og så et forferdelig skue! Jeg hørte ropingen og dunkingen fra musikken,
lenge før jeg kom ut på broen og undredes: Hva larmer hedningene for her? Og så stod vi der ute, min fru og jeg, og så en stor folkemengde samlet i gatekrysset under oss. Vi så et langt folketog som hoppet og danset til en larmende musikk. Vi så andre marsjere under store banner og paroler, flagg og vimpler med «pride-marsjens» farger, folk som jublet langs fortauene. Om lag 100.000 mennesker, mange busset inn til byen, støttet hele opplegget. Sjokkerte stod vi der utpå broen og så på folketoget som i finværet for rundt gatehjørnet og ned neste gate og toget videre. Plutselig gikk 2 afrikanere som stod fremst ved rekkverket, og vi kunne stille oss fremst for å se, for alle slags nasjonaliteter stod der og så på, tause! Da talte plutselig en alvorlig stemme i mitt indre:

russia-war «Snart skal folket i Oslo gå hungrige i tog i gatene uten mat, og russiske tanks skal holde dem i sjakk!» Jeg protesterte momentant og tenkte: «Jammen Herre, russerne skal ikke lengre sør enn Narvik?» Jeg husket i ett nu på Lebesbymannen og mange andre profetier jeg hadde kjennskap til etter 45 år som forkynner i Norge. Svaret lød i mitt indre: «Min dom gjelder hele Norge! For landet har forkastet mitt ord, enda de visste bedre!» Da tok jeg til tårene og gikk derifra!

Jeg har som forkynner møtt tusenvis av troende, gjenfødte mennesker i Norge! Alt fra søndagsskole til i gamle kirkers virke. Her møter jeg folk som har hatt drømmer og syner. De undrer seg ofte hva som er fra Gud og hva det betyr? Det er mer mellom himmel og jord enn fornuften får med seg! Boken «22. juli» av Jeremy Hoff og senere «Et brudd i muren», viser til Norges alvorlige situasjon og vår nød. AP hadde sine planer klare for 77 år siden og professor Bull med «Mot dag-bevegelsen» og mange kjente Ap-politikere har planlagt kristendomsfaget ut av skolen, skille stat/ kirke, abort og partnerskap, der vi i dag også har fått homofililover, nye ekteskapslover, m.m.

Har Norge med hjelp av politiske partier på Stortinget fått gjennomført disse gamle planene? Enhver ved sine fulle fem vet svaret! Tenk bare på hvordan muslimene ble innført til Norge og brukt til å lukke munnen på kritikerne med kravet om toleranse, likestilling og nedtoning av Norges kristne kulturarv?

Vi ser fra Skriften at Gud kan advare og oppheve straffen, både for enkeltindivider, grupper, partier og land. Hva som skal høstes av Oslo framover, vet bare Gud som åpenbarer drømmer og syner? Men vi må igjen si til nasjonen: Land, land, land! Hør Herrens ord! Vær i inderlig bønn til Gud for Oslo og Norge! Esek. 33:1-20, Rom. 15:4 og 1. Kor.10.11 (10:1.-11. vers).

Skrevet av Steinar Handeland og gjengitt fra Toreblogg

15 tanker om “Nye “Russland angriper Norge profetier” denne gang fra forkynner Steinar Handeland

 1. La oss slutte å fordømme hverandre, vi kristne, og heller samarbeide ! Jeg finner det rett å kommentere profetiene omkring et russisk angrep på Norge.
  Det er vel lite kjent blant oss – de siste militære analyser i Israel : De frykter at en eller flere atombomber blir detonert i Middelhavet utenfor landets grenser sluppet med ettertenning fra sivile fartøy. Da er Israels antirakettsystem satt ut av kraft .Dette vil føre til en enorm tsunami som vil ødelegge store deler av Jødestaten. Tyskland har nå bygget fem ubåter for Israel ( til sterkt redusert pris ). Om noen prøver å knuse Israel med A-våpen ; så ligger disse ubåtene neddykket og klare til å sende A-raketter mot vedkommende land – og omgjøre dette til en ” rykende askehaug “. Dette vet Israels fiender.
  Så over til Norge og ” Lebesbymannen ” og hans syn i 1907. Han ser en enorm tsunami som ødelegger bl.a. London, Danmark, Kristiansand, Trondheim og skader vårt land helt opp til Bodø. Han skjønner ikke noe av dette synet ” siden Nordsjøen ikke er vulkansk område “.

  De to russiske korvettene ( som jeg har skrevet om før på denne nettsiden – da de lå utenfor Portugal ), har gått inn i Østersjøen og til Kaliningrad. De har begge langtrekkende A-raketter om bord som kan nå hele 2600 kilometer – helt til Island.

  Følgende vil slett ikke forundre meg : Om Lebesbymannen har rett, kan en slik tsunami komme av A-bomber. Kan hende vil Russland sende flere A-raketter samtidig mot havet utenfor Bodø, Trondheim og Nordsjø-bassenget. Da har de bl.a.slått ut flybasene i Bodø og Ørland.
  Vi husker at Lebesbymannen fikk dette synet mens han var ” i ånden” ved Trondheim by. Han ser ikke snø i terrenget ; og tror det er høst eller vår.
  Rent taktisk , er en slik løsning helt ” glup “. Hele Europa blir lammet av slike tsunamier – og et konvensjonelt militært angrep på Norge og Sverige blir ganske enkelt.
  Legg merke til at Sverige nå har et like elendig forsvar som Norge.

  Ture Andersen

  • Lebesbymannen ser også at russiske tropper kommer med jernbanen over Enare. Heldigvis er jernbanen ennå ikke bygget, men det snakkes i EU om å bygge en slik jernbane for enklere frakt av varer.

 2. “Den tredje verdenskrig kommer til å starte på en måte som ingen hadde ventet, og fra helt uventet hold”. Skriver 90 år gammel dame fra Valdres. De fleste tror at Russland vil angripe Norge. Men den eldre damen fra Valdres sier altså noe helt annet. Så det blir spennende å se hvem så til slutt får rett……..

  • Vil det starte her?
   Det er stor spenning mellom India og Pakistan over Kashmir og annen uro inni i Pakistan. Begge har atomvåpen og gemyttene er hissige på grensen. Nokkelord i denne konflikten er Ghazwa-e-Hind, en profeti i koranen.

   “Army destroys 4 Pakistani posts in massive assault, inflicts heavy casualties”

   http://timesofindia.indiatimes.com/india/Army-destroys-4-Pakistani-posts-inflict-heavy-casualties/articleshow/55133930.cms

   Steven Ben Nun rapporter:

   “Heavy Fighting Breaks Out Between India and Pakistan”

   “Heavy Fighting Breaks Out Between India and Pakistan, the Post Card News is calling it an all out war and with 20 Pakistani soldiers killed in the first strike I can see how it may spiral out of control. The World is headed to World War it is obvious Germany sending Tanks to the Russian Border, US sending Marines to Norway. Provocations on every side.”

   https://www.youtube.com/watch?v=GIgTtUUxsBs

 3. Det er merkelig hvordan noen få seg til å skrive…Nå har det vel gått over 100 år siden Lebesbymannen hadde sine fantasier. Men ingenting har skjedd og ikke vil noe av det skje heller.
  Som jeg har skrevet tidligere, så er det våre nye fargerike landsmenn som vi bør frykte.
  Jeg leste nettopp om Baltimore i USA hvor det er utrolig mye kriminalitet. Som mange andre steder i USA, så har politiet gitt opp å etterforske alle drap som begås i de forskjellige bydelene. Dette gjelder over hele USA, men spesielt i…

  La oss heller frykte slike tilstander i Norge, for det er den virkelig trusselen…
  http://www.evangeliekirken-arendal.no

  • Det trenger vi ikke frykte, for trusselen er ikke de med en annen hudfarge, som du med din suverene ariske bakgrunn forakter så dypt og inderlig. Det som er trusselen i Amerika er den ultraliberale våpenlovgivningen, som du er en varm tilhenger av, som også ditt idol, sosiopaten Donald Trump er det!

   Det blir spennende når det blir startet slektsgranskning av deg, Myhren. Tenk hvilket nederlag dersom det viser seg at du har niggerblod i årene? Eller jødeblod?
   Men, jeg tviler på det, så likblek som du er på bildene, er du nok av en “ren” arisk rase…

  • Kom til å tenke angående Donald trump, at han snakker store og forunderlige ord. Han er stor i munnen og samtidig vil han flytte den amerikanske ambasaden til Jerusalem. De overånderlige snakker også store ting om han at han er Guds mann og er redningen for USA. Blir spennende å se om han bli valgt og om han er den som klarer å skape fred i midt-østen..

  • Anders Helge, La meg spørre når det gjelder disse litt over 100 år siden Lebesbymannens profetier. 100 år kan syntes som lang tid og kan hende Lebesbymannen ikke så rett om dette. La meg spørre: Hvor lang tid tok det fra Jesaja profeterte Messias lidelse og død før den skjedde?
   Mange av Bibelens profetier ble fremsagt lang tid før de ble oppfylt, og når vi tingene litt i bibelsk perspektiv, da er ikke 50 eller 100 år spesielt lang tid. Jeg vil tippe at disse profetiene vil bli oppfylt under eller rett før en tredje verdenskrig bryter ut. En slik krig vil mest sannsynlig bli mellom den vestlige sivilisasjon og Russland-Kina. En tredje verdenskrig er etter mitt syn en forutsetning for at store deler av Bibelens profetier blir oppfylt.
   Jeg frykter ikke de fargerike nye landsmenn, selv om noen få av dem kan være trojanske hester.
   Jeg tror ikke at vi skal være redd for disse. Disse nye landsmenn er en utfordring til oss. Vi har fått misjonsmarka i vårt eget nabolag, og vi bør benytte muligheten til å gi dem Jesus Kristus.

   Jeg er for at vårt land skal ta imot flyktninger fra Syria, da det er vi gjennom vår lovprisning av den arabiske våren og støtte til ulike terrorfraksjoner som har medvirket til å starte krigen i Syria. Vi bærer derfor et moralsk ansvar.

   Jeg vil si dette til alt Guds folk når det gjelder disse profetiene: “Frykt ikke, vær modig og sterk. Gud gir os utfordringer i alle ting. Dersom Russland angriper Norge, be. Dersom Russland invaderer Norge, be! Dersom Russland ikke angriper Norge, be da også.
   Uansett situasjon er vi kalt til å være et folk som ber og søker i Guds ord. Frykt ikke noen andre enn Gud!

  • Jeg har heller ikke spesielt mye tro på din teori når det gjelder innvandrere. Tror nok Russland er en større trussel, noe TV2 nå stadig understreker.

 4. Til Andersen i Søkelys…En må ikke la seg forblinde av noen menn og kvinner som “profeterer.” Det er først og fremst bibelen som vi må forsøke å forstå. For eksempel så står det i Markus 13:8…at folk skal reise seg mot folk og rike mot rike, og det skal være jordskjelv både her og der…

  Når det står folk mot folk, så betyr dette etniske grupper mot etniske grupper. For
  eksempel det som skjer i Europa idag og i USA…I Syria, i Irak og i Libya..

  Jeg tror også at det kommer en krig, men den blir mellom de muslimske landene og de kristne landene.

  Jeg stoler en del på bibelforkynner Hans Bratterud, og han skriver i en av sine bøker om hva som kommer til å skje framover…

  Dette er den tredje verdenskrig, som vi finner omtalt i Åpenbaringsboken 6:7-8, og det er den første av de 3 siste krigene før Jesu gjenkomst. Den andre krigen før Jesus kommer igjen, som altså blir fjerde verdenskrig, finner vi i Åp 9:13-21. Den tredje og siste krigen før Jesu gjenkomst, som altså blir femte verdenskrig eller Harmageddon krigen, står omtalt i Åp 19:11-21.

  Når det gjelder tidspunktet for når tredje verdenskrig kommer, har vi et viktig kronologisk utsagn i skriftstedet ovenfor. Der sier Gud at dommen over Israels grannefolk skal skje når jeg samler israelittene fra de folkene de er spredt iblant. Samlingen av Israel startet i 1880-årene, hadde en sterk oppsving etter Israels opprettelse i 1948, og igjen i 1990-årene, og den pågår fortsatt.. Dermed kunne denne krigen komme når som helst, kanskje allerede i første tiår etter tusenårsskiftet.

  Tredje verdenskrig vil i hovedsak være en religionskrig, der islamsk fundamentalisme kommer til å kjempe en desperat kamp for å vinne verdensherredømmet. Økonomiske spørsmål vedrørende verdens matvareproduksjon og kontrollen over oljen i Midtøsten vil også være viktige momenter. Israel og USA blir for de islamske krigerne de viktigste landene å bekjempe.

  Som i Golfkrigen i 1991 og i krigen mot muslimsk terrorisme fra 2001, vil Amerika spille en ledende rolle innenfor en koalisjon med eller uten formell støtte fra FN som tar sikte på å trygge freden og stabiliteten i Midtøsten. Under Tredje verdenskrig vil denne koalisjonen for alvor bli tvunget til å ta kampen opp mot islamismen og dermed selve religionen islam.. Denne gang vil derimot ikke Israel bli tvunget til passivitet, men landet vil være en aktiv deltager i koalisjonen.

  En allianse av radikale islamske stater sammen med bl.a. Kina, bygget ut fra den såkalte Trans-asiatiske akse, også kalt ‘Ondskapens akse,’ vil kjempe mot den vestlige koalisjonen i denne krigen. Målet for muslimene vil være å etablere et islamsk verdensherredømme. Kina har trolig sagt seg villig til å støtte dette, men kanskje vil Kina i likhet med Iran spille en noe tilbaketrukken rolle under tredje verdenskrig.

  Det er viktig ikke å undervurdere religionens betydning i denne krigen, som blir et være eller ikke være for den radikale formen for islam. Sluttresultatet, slik vi forstår Bibelens profetier, vil være at islam blir totalt knust og at Israel, etter å ha vunnet store nye landområder, blir den ledende stormakten i Midtøsten og Nord-Afrika. Det er ganske mange profetier i Bibelen som forutsier at nettopp dette skal skje, og disse blir dermed oppfylt.

 5. Gud har kontrollen på absolutt ALT.
  “Når dere ser at alt dette skjer så løft deres hoder, for deres forløsning stunder til” 🙂
  Den som har sitt forhold til Jesus i orden har ingenting å frykte !
  “Frykt ikke for den som dreper legemet, men ikke kan drepe sjelen”…Matt.10:28.
  Derfor er frelsen og å leve med Kristus og Hans fred så mye mye viktigere enn alle drømmer og alle profetier. Men om profetien eller drømmen stemmer med Skriften så vil tiden vise det og Gud får æren..

  • At Gud har kontrollen på absolutt alt, er vel å ta litt hard i…

   Når jeg leser hva sakfører Godtfred Lund skriver, så kan det umulig være Gud som står bak det…

 6. Det skal bli svært spennende å se om moroklumpen Myhrens “profeti” om at sosiopaten og klovnen, Donald Trump skal bli president, vil slå til:-)

 7. Kvinnen fra Valdres sier at Norge ikke får hjelp ved overfallet på vår nasjon. Hvorfor?
  Trump har kritisert NATO land for ikke å betale regningen for gildet og sa at USA ikke vil bære de store kostnadene. Et scenario kan være at Trump blir president og trekker USA ut av NATO, noe han selv har ymtet om.

  • Presidenten kan ikke melde Amerika ut av NATO, like lite som Erna Solberg kan melde Norge ut av NATO, eller EØS, for den saks skyld…
   Tror mange overvurderer presidentens makt. De aller fleste politiske vedtak av betydning, må gjennom kongressen eller senatet. Derfor har ikke Obama kunnet foreta seg noe av betydning de siste årene, da republikanerne har flertall i begge kamrene.

Det er stengt for kommentarer.