Israel angrep 160 mål på Gazastripen i natt, palestinske rakettangrep fortsetter

iron-dome

Israelske kampfly har i natt bombet 160 mål på Gazastripen. Samtidig har Hamas kontinuerlig avfyrt raketter mot Israel og både Tel Aviv og Jerusalem er blant byene som er mål for terrorister som opererer inne på stripen. Det siste døgnet har vært det blodigste på to år og et tjuetalls mennesker er drept i konflikten. I de siste minuttene har Hamas avfyrt 6 raketter som er blitt skutt ned. Langs grensen mot Gaza står nå flere tusen isrelske soldater klar for en eventuell bakkeoperasjon mot Gaza. I går fikk den israelske regjeringen klarsignal til å kalle inn 40 000 soldater som kan kastes inn i krigen.

 

3 tanker om “Israel angrep 160 mål på Gazastripen i natt, palestinske rakettangrep fortsetter

  1. Så 1000års riket kommer i 2028? Du opptrer som en falsk profet. Du uttaler deg skråsikkert om ting som ingen uten Gud selv vet. Du setter deg i Guds sted og motsier det han sier i sitt ord. At ingen vet når dette vil skje eller nøyaktig hvordan. Omvend deg. Det er mitt ord til deg.

  2. Du har ikke noe belegg for å hevde disse årstallene. Bibelen kan ikke regnes ut. Spesielt ikke om når Jesus kommer, når evt. templet gjenreises, når antikrist fremtrer eller når 1000års riket begynner. Det du holder på med er ville spekulasjonener hvor du også bruker andre kilder enn bibelen som bevis. Dette er akkurat slik bibelen advarer mot. Poenget med de versene jeg bruker er å vise deg at ingen vet når 1000års riket begynner eller noe av dette andre du hevder. Hva er det som har fått deg til å tro på denne “Gershon”? Er han guddommelig? Er han en profet? Har Gud talt direkte til han utenfor bibelen? Altså gitt han ny åpenbaring? Hvordan vet du at det han sier er sant om seg selv?

  3. Det er jammen merkelig at ikke fler da vet dette?? Utrolig lesning det du skriver. Langt utenfor klassisk ortodoks kristendoms forståelse, langt utenfor bibelens ord. Ingen vet dette. Ingen kan regne ut når 1000års riket begynner. Kristenheten er delt angående 1000års riket. Du har en fasit på når det kommer og hva det virkelig er. Og du bruker andre referanser enn bibelen. Det kalles forførelse og villfarelse. Måtte Herren åpne dine øyne.

Det er stengt for kommentarer.