Nybolig-salget i USA stuper, falt med 18,2 prosent i februar -Bidens Amerika i kollaps

Det ene grelle økonomiske nyheten ser ut til å følge den andre og amerikansk økonomi er i full kollaps ett år etter at Coronafrykten førte til nedstenging av hele den amerikanske økonomien. Det siste tegnet på at USAs økonomi er i dyp resesjon er det uventede fallet i salg av nye boliger. Etter at de økonomiske data de siste dagene har avdekket et fall både i boligbyggingen og fall i omsetningen av bruke boliger, var det forventet en mindre nedgang i salget av nye boliger. “Estimatene var en nedgang på mellom 2 og 5 prosent og i stedet krakket boligsalget med hele 18,2 prosent.

Pengelense amerikanere står timevis i kø for å skaffe seg krisehjelp fra matbankene som deler ut mat til fattige innbyggere

Boligsalget er nå nesten like elendig som det var i krisemånedene mars, april og mai da Corona-krisen førte til full lockdown av samfunnet. “Joe Bidens Amerika er på vei ned i dypt hull og selv om Federal Reserve (USAs privateide sentralbank) forsetter å drøsse helikopterpenger for å stimulere aksjemarkedet, vil det ikke hjelpe det økende tallet av amerikanere som verken har jobb, penger eller mulighet til å skaffe seg nye boliger. Derfor stuper salget av både eksisterende og nye boliger. Og torsdag kommer de nyeste oppdaterte tall på hvor mange som har måttet sette frem krav om førstegangs-arbeidsledighetstrygd. Det er ventet at tallet på nye arbeidsledige vil ende rett under 700 000 for uke 11. Hver eneste uke har mellom 700 000 og 800 000 amerikanere mistet jobben og på tross av krisepakker er trenden ikke i ferd med å snu. Joe Bidens spådom om en lang, kald og vanskelig vinter ser ut tll å materialisere seg på alle måter.

2 tanker om “Nybolig-salget i USA stuper, falt med 18,2 prosent i februar -Bidens Amerika i kollaps

 1. Noen overrasket. Denne patetiske og senile figuren burde ikke styre ei pølsebu ei gang. Det er den globale maktelite som nå har kontrollen i USA. Biden var bare et navn, en tom sjelløs klovn som var korrupt nok til å delta i denne omfattende svindelen. Bak han står mektige krefter, den dype staten som kontrollerer alt.
  Det store spørsmål er hva som skjer når Biden blir fjernet og Kamala Harris blir tatt i ed. Millioner av amerikanere har forstått at de ble frarøvet valget og at de nå har en ubrukelig taper som president. Biden selv omtaler stadig Harris som president og er selv for senil til å være den ekte presidenten.
  Han falt tre ganger i trappen og det var Bidens “Mene, Mene, Tekel, Ufarsin øyeblikk”
  Gud har dømt denne figuren “Mene betyr: Tellet har Gud ditt kongedømmes dager og gjør ende på det. Tekel: Veid er du på vektskålen og funnet for lett. Ditt kongedømme vil bli gitt til en annen. Gud er ferdig med Biden. Om kort tid er Biden historie -og han vil bli glemt som den korrupte juksemaker han er.

  2
  2

Det er stengt for kommentarer.