Den britiske varianten av KINA-VIRUSET stenger ned landet -Norge i lockdown til over påske

Regjeringen stenger igjen ned Norge etter at smittetallene forblir høye. En metersregelen er nå blitt til to meter, munnbindpåbud der du ikke kan holde to meters avstand, maks to gjester i private hjem, full nedstengning av alle arrangement som bingohaller, kultur-arrangement, treningssentre osv. I tillegg innføres full skjenkestopp over hele landet, men regjeringen tillater aller nådigst at dem som har hytte på fjellet kan dra dit for å stå på ski eller nyte fjellet alene. Tiltakene innebærer at vi alle skal være isolert og mest mulig alene gjennom hele påsken, og alle møter og gudstjenester og alt som kan samle folk er i realiteten forbudt. De nye tiltakene trer i kraft ved midnatt natt til 25. mars og skal vare frem til det vil bli gjort en ny vurdering 12 april. Regjeringen innfører forbud mot det meste.

Dette er tiltakene som innføres over hele landet. Selv der det ikke er en enste smittet: “Følgende anbefalinger vil gjelde: 1.Du må nå holde to meters avstand til andre
2.Regjeringen anbefaler å ikke ha besøk av flere enn to personer.
3. Overnattingsbesøk bør unngås. De som bor alene, eller barn og unge, kan ha en-to personer på overnattingsbesøk.
4.Munnbind anbefales på alle steder der det ikke er mulig å holde to meters avstand.
Bruk kun butikker og kjøpesentre i den kommunen der du bor.

Det blir forbudt med skjenking av alkohol over hele landet.
Det blir forbudt med innendørs organiserte idretts- og fritidsaktiviteter for voksne, med unntak av profesjonelle toppidrettsutøvere.
Treningssentre stenges, men kan ha åpent for innbyggerne i kommunen, for rehabilitering, individuell trening og behandling.
Svømmehaller skal stenges, men kan ha åpent for blant annet barn på svømmetrening og personer som trenger bassenget til rehabilitering.
Fornøyelsesparker, bingohaller og lignende underholdningstilbud blir stengt.
Arbeidsgiver skal sørge for at ansatte jobber hjemmefra på alle arbeidsplasser det er praktisk mulig.
Personer som returnerer til Norge etter unødvendige utenlandsreiser må tilbringe hele karantenetiden på karantenehotell, og kan ikke teste seg ut på dag nummer tre som i dag.
Vi anbefaler at alle planlagte arrangementer avlyses. Hvis arrangementer ikke kan utsettes gjelder disse reglene:
Innendørs tillates 20 personer på arrangementer med faste, tilviste sitteplasser.
Innendørs tillates 50 personer på idrettsarrangementer for personer under 20 år som tilhører idrettslag i samme kommune.
Utendørs tillates kun 50 personer på arrangementer.
Det blir tillatt med 50 personer i begravelser og bisettelser når det benyttes faste tilviste plasser.

I realiteten er dette en ny nedstenging av Norge og den vil komme til å ramme oss alle hardt. En påske i isolasjon og ensomhet vil bli resultatet for mange. For kristne vil dette bety en ny påske uten gudstjenester da regjeringen anbefaler at alle planlagte arrangement avlyses. Reglene er såpass inngripende at dette i realiteten betyr stengte kirkedører over hele landet. For mennesker som bruker å finne trøst mot ensomhet på kulturarrangement eller bingohaller, betyr dette svært lange dager. Skjenkeforbudet gjør at puber og mange serveringssteder vil velge å holde stengt.

13 tanker om “Den britiske varianten av KINA-VIRUSET stenger ned landet -Norge i lockdown til over påske

 1. Diktaturet fortsetter. Galskap. Selv under krigen og nazismen var det mer åpent.
  Maks to gjester. Disse tyrannene må fjernes, selv statsministeren gir blaffen i reglene.
  Galskap. På tide at folk reiser seg og protesterer.
  Vi må ikke la fascismen beseire vår frihet.
  Det er i sannhet Satan selv som styrer denne regjeringen.
  Denne bløffen kommer de til å bruke lenge.

  8
  10
  • Latterlig mye overtro, feilinformasjon og ønsketenkning her.

   Dyrets merke er en uinteressant detalj i en gal manns drømmesyner. Og selvhøytidelige protester, sivil motstand og religiøse trylleformler tar ikke knekken på et virus. Dessverre.

   Gretne, gamle gubber gneldrer om gud, gomorra og globalisme. Det betyr ikke at de har mer kunnskap enn verdens legestand som bruker vitenskap og fornuft til å lære om det vi ikke forstår.

   Ikke mer ufrihet i dag enn i tidligere tider. Hverdagen har opp gjennom historien vært minst like tynget av sykdom og død, slit, fattigdom, sosial kontroll og angst for den rasende ørkengudens evige pine for alle som ikke adlyder.

   10
   8
 2. Det er ingen grenser for hvilke skader de vil påføre befolkningen. Når frykten for viruset begynner å slippe taket, og det er sådd en hel del tvil rundt vaksinene, så strammer de ennå mer inn. Vi skal kues og kontrolleres fullstendig. Dessverre finnes det knapt et medie i Norge som taler makten imot.
  Vi må trosse disse tåpelige reglene.
  Dessverre er all motstand brutt ned. Når reiser kristne seg i protest?

  6
  11
 3. Akkurat som ventet, Høie beordrer husarrest for Solberg på ubestemt tid for at hun skal få tilbake dugnadsånden. Det trengs dog noen solide doser med vaksine mot det diktatorviruset Høie har pådratt seg det siste året. Begynner først det å spre seg i f.eks MdG-miljøet, så kan vi kysse enhver form for sivilisasjon adjøss.
  Merkelig hvordan de alltid skal sabotere kristne høytider… tildekking av ansikt, og alkoholforbud… mangler bare forbud mot svinekjøtt nå, så er vi i Saudi-Arabia; bare forbanka mye kaldere…

  8
  9
  • Digitale gudstjenester i påsken. Men homoparaden den kan du forvente skal åpnes med brask og bram. Og muslimenes Id vil nok også bli feiret for fullt. Men de kristne skal fremdeles hånes. Det er så åpenbart

   11
   10
  • Hvorfor skal vi som normale borgere ta dette alvorlig og følge regler når landets statsminister ikke gjør det? “gjør som jeg sier, ikke som jeg gjør” …det minner om statsledere som preker moral utad og har elskere og elskerinner på bakrommet. Erna Solberg har med sin oppførsel gjort narr av alle som har mistet jobbene sine, alle som er permittert og alle som har måttet stenge dørene sine for gjester og måttet stenge kranene. Når skal pressen begynne å gjøre jobben sin og være kritiske? Når skal noen stille regjeringen til veggen og forlange svar? Når skal dette ta en ende? Det har ikke kommet et eneste signal om når dette skal ta slutt eller det kan forventes lettelser. Her er det noen maktgale maktkåte mennesker som har fått muligheten til å utøve makt og den misbruker de så til gangs at vi med bakgrunnen i pressens dårlige jobb er landet i et de facto diktatur.

   7
   11
 4. Corona vaksinen er bare begynnelsen. Snart må du ta booster vaksine hvert 6 – 12 måneder. Det betyr at du må ta 1-2 vaksine booster hvert år. Nekter du å ta vaksine booster. Så blir corona passport ubrukelig. For fornyelse av corona passport så må du ta corona booster.

  Pfizer-BioNTech are testing a booster shot of their Covid vaccine in a new trial
  https://www.cnbc.com/2021/02/25/pfizer-biontech-are-testing-a-booster-shot-of-their-covid-vaccine-in-a-new-trial.html

  9
  10
 5. Dere må ikke være så kritiske : Med et par år på hotellfagskole og i tillegg noen sommerjobber ; kan man ikke vente stort mer !

  4
  4
 6. Unnskyld meg🙂🙂 men menes det her på søkelys at corona ikke er en realitet?? Og at sykdommen ikke kan være farlig for enkelte mennesker? Tror dere her inne at corona og restriksjoner som kommer er ett spill for å få makt over mennesker?? 😂

  9
  9
  • For å svare for meg selv; spørsmål 1: Corona er et influensavirus som ikke er verre enn andre influensavirus. Spørsmål 2: Ja. Spørsmål 3: Ja.

   4
   10
  • Tor: for normale oppegående mennesker er dette forumet noe å le av. Hver dag om du vil.
   spinnville konspirasjoner uten rot i virkeligheten, henvisning til div. Dr. Ditt eller Datt over dammen som er like gale. Eller profeter som stort sett snakker piss og så vrir og vrenger på det, når profetiene ikke stemmer. Uhyggelig morsomt, håper bare ingen av dem er i noen kommunestyrer hehe

 7. Man har gjerne lurt på i alle år, hvordan man kan tvinge hele verden til å ta dyrets merke.
  Nå har vi fasit. Det er enkelt som bare det. Det er bare for myndigheter å si at det MÅ du. Nekter du blir det straff. Nå med bøter og fengsel, senere blir du dødsdømt. Og flertallet av menneskene vil heie på de totalitære kreftene som vil dømme deg.
  Din frihet kan bli tatt bort over natten bokstavelig talt. En dag er du fri. Neste dag er du fanget. Det skjer NÅ.

  10
  9

Det er stengt for kommentarer.