Den forente metodistkirke i USA anklages for hatefulle ytringer mot evangeliske kristne -Gateway Pundit med avsløring av frafallent kirkesamfunn

Apostat-kirkesamfunnet “de forente metodistkirkene” (United Methodist Church) blir nå anklaget for å fremme hatefulle ytringer mot evangeliske kristne Donald Trump tilhengere. På kirkens nettside blir evangeliske Trump tilhengere omtalt som rasister og tilhengere av Ku Klux Klan melder Gateway Pundit. Også norske metodistkirker er underlagt denne frafallsorganisasjonen som nå blir anklaget for hatefulle ytringer og for å skape ytterligere motsetninger mellom amerikanere. På Twitter tar stadig flere evangeliske kristne til motmæle mot den hatske propagandaen som fremmes fra kirkesamfunnet og kristne oppfordres til å flykte fra dette kirkesamfunnet som er en del av det frafalne og politisk korrekte religionssystemet som forsøker å kvele alt sant åndelig liv.

“Det pågår en åndelig kamp og vi ser at flere og flere av de store tradisjonelle kirkesamfunnene en etter en blir woke, forlater Kristus og slutter seg til rekkene i det systemet som utgjør “skjøgekirken” eller den falske kirke som vil samle seg under fanene til Den Falske Profet som er en del av den sataniske treenighet vi møter i Johannes Åpenbaring.

United Methodist Church Promotes Hateful Propaganda Alleging Trump Supporters are KKK, Confederate-Supporting Racists and this week they decided to promote disturbing and hateful propaganda against Trump supporters. The promoted content is just grotesque!, skriver Gateway Pundit i sitt oppslag som har vakt bestyrtelse blant evangeliske kristne på Twitter. Flere profiler tar til orde for å “rømme dette kirkesamfunnet og anser det som en hatefull gruppering som forsøker å så hatets frø blant Guds folk.  “Absolutely incredible. We are truly lost as a people. This promotes racism, this isn’t about love, peace or unity. This is about money and shame on them!!! Justice will come, and swift it will indeed,” skriver en twitterprofil. “Has Jesus been rejected by all the churches? I think that is believable to a certain extent. For example, there could be a lot of members who genuinely believe in the leaders in the churches. But I do think the truth has been hidden.” skriver Ethan Fox.

Hele artikkelen til Gateway Pundit kan leses i sin helhet her

United Methodist Church Promotes Hateful Propaganda Alleging Trump Supporters are KKK, Confederate-Supporting Racists

3 tanker om “Den forente metodistkirke i USA anklages for hatefulle ytringer mot evangeliske kristne -Gateway Pundit med avsløring av frafallent kirkesamfunn

 1. Som vanlig feil. Kirken i Norge er ikke underlagt kirken i USA. De er derimot en del av samme verdensvide organisasjon. (Men ikke ledet av den amerikanske.)

  Denne organisasjonen har forøvrig bestemt seg for å dele seg i to (eller tre) og fordele eventuelle felles ressurser dem imellom. Altså en deling i en liberal og en konservativ organisasjon. (Hva den eventuelle siste var husker jeg ikke.)

  Altså liten grunn til å «gå ut» før denne delingen er avklart,

  • Igjen, de har vedtatt å dele seg i to eller tre (ingen bryter ut, de deler seg opp og går hver til sitt)

   Hvor den norske kirken lander i dette som helhet og hver enkelt menighet er enda ikke avklart.

   Det er altså en forenkling å si «de er en del av det» eller å snakke om metodistkirke som helhet da de er delt i to og midt i en skilsmisse som antagelig blir avgjort i år,

Det er stengt for kommentarer.