Ny smitterekord i Norge tirsdag, 1785 nye smittede

1785 nordmenn har blitt registrert smittet av Coronaviruset siste døgn. Dermed er alle tidligere rekorder under den 18 måneder lange pandemien slått. På tross av alle vaksinedoser som er satt, fortsetter tallet på smittede å øke. På samme dato i fjor, og da uten at en eneste vaksinedose var satt, ble det registrert 138 nye smittetilfeller. Mange av dem som er smittet har både fått en og to doser vaksine, og det er intet som indikerer at vaksinene er veien ut av pandemien. Snarere tvert i mot. De høye smittetallene ser ut til å følge i fotsporene til vaksineringen. Det faktumet at Deltaviruset har kommet parallelt med vaksinasjonsprogrammet gjør at mange tror at deltaviruset spres gjennom vaksinene.

8 tanker om “Ny smitterekord i Norge tirsdag, 1785 nye smittede

 1. …og løsningen som Søkelys-redaktør 2 foreslår er??

  Stenge ned landet slik vi gjorde i fjor?
  Ikke gjøre noe, bare se hva som skjer?
  Fortelle deltaviruset at det ikke er velkomment og be det forlate landet?

  Der er noen som tar den tunge jobben med å prøve å hindre at folk blir syke og dør. De innrømmer at de ikke har noen fasit og at det er vurderinger, prøving og feiling.
  Vi er alle enige om at vi ikke ønsker at noen skal bli syke. Og om noen blir syke – vaksinert eller ikke – så ønsker vi ikke at de blir innlagt eller dør. Det er alles mål.
  Søkelys er veldig flinke til å hakke på, kritisere, dramatisere, så frykt, skape splid og spre løgner. Det er verdens enkleste jobb fordi man ikke trenger å forholde seg til sannhet og realiteter.

  Hva er Søkelys sine forslag til hvordan dette skulle vært håndtert?

  (jeg vet at Søkelys-redaktør 1 svarte fornuftig på egne vegne tidligere, og sa at 26/08/2021, kl. 23:46 sa “Jeg tror på bønn og beskyttelse i Guds løfter.” Det respekterer og støtter jeg.
  Men dersom Søkelys-redaktør 2 foreslår en løsning må vel den også ta hensyn til, og prøve å redde våre ikke-troende medmennesker også?)

  Nå skal jeg innrømme at jeg sliter virkelig med å forstå hvordan man kan ha et sunt guds- og kristenliv når man samtidig sprer frykt, rykter, løgn og usannheter gjennom Søkelys. Men det er ikke opp til meg å forstå.

  • Nå er over 3,8 millioner fullsprøytet, ca 2,5/6 har tatt første dose, den resterende befolkningen her, må antas å være barn og unge under 18, og de som ikke har tatt den, som utgjør en liten promille. Nå er altså smittetallene gått til værs, på tross av så mange som har vært lydig og fulgt oppfordringene fra myndighetene. Nå er det Delta som får skylden, for det de har tatt virker ikke, så de blir smittet de som andre. Det ble sagt for flere måneder siden av de som advarer, at dette var akkurat det som ville skje, frem til nå har det de ulike vitenskapsfolkene som har uttalt seg, fått rett. Det ble også sagt av de samme, at vaksinerte var smittebærere og at de uvaksinerte burde holde seg unna. Så går det en tid, og en NTB nyhet formidler akkurat det samme, de vaksinerte bør unngå kontakt med ikke-vaksinerte i 14 dager. Jeg kan fortelle deg at jeg har opp til 3/4 ganger kjent en spesiell kjemisk lukt etter å ha vært sammen med vaksinerte over et par timer. Den ene gangen var på et møte min datter spurte om jeg vill være med på om formiddagen, noe jeg gjorde for hennes skyld. Jeg kjente tydelig lukten i lokalet, noe som kan minne om lukten på et sykehus. Den hang i meg en god stund. Vi var nylig og hjalp en i familien som er vaksinert, jeg satt to meter fra, da vi gikk kjente jeg den samme lukten uten at jeg på forhånd hadde tenkt noe over det. Da jeg kom hjem måtte jeg ta av meg klærne og skifte. Denne lukten er spesiell, og jeg ble overrasket over at den hang i en stund etter jeg var hjemme. Lurer på om det er andre som har opplevd det samme?

  • Løsningen er ikke å proppe folk fulle av gift. Det viser tallenes tale. Gjennom vaksinen skaper de bare superspredere som er smittet tross kvaksinen og går rundt å smitter andre mens de tror de er beskyttet. Løsningen hadde vært at land og folk hadde omvendt seg til Herren og overgitt sine liv til det Gud har i tankene..
   Som nasjon har vi syndet storlig mot Gud.
   Når David hadde syndet mot Gud ved å starte en folketelling og opptent Herrens vrede, fikk han tre valg. Hungersnød i sju år eller måtte flykte for fienden i tre måneder eller pest i landet i tre dager.
   David sa da: Jeg er i stor nød.
   La oss da helst falle i Herrens hånd. For Hans barmhjertighet er stor, men i menneskers hender vil jeg nødig falle.
   Så brøt pesten løs og drepte 70 000 av landets innbyggere.
   Norge lever i synd og opprør. Kristenfolket lever i frafall og lunkenhet. Å falle i menneskers hender som vaksinen er, vil jeg nødig falle. Dermed er det klart. Svaret ligger i å overgi seg til Guds mektige hånd.

  • Til Betina:

   Jeg er ikke enig med premisset for argumentet ditt.
   Helsemyndighetene, frontet av FHI og Nakstad, har hele tiden hevdet at vaksinen kun ser ut til å være 70-95% effektiv (mot alfavarianten). De har hele tiden sagt at vaksinerte kan bli smittet og spre smitte. De har også sagt at vi ikke vet hvordan vaksinen virker på nye varianter, men at data tyder på at vaksinen bremser delta-smitte (litt mindre enn for alfavarianten) og at siden sykehusinnleggelser ikke øker i samme takt som smittede tolker de det som et signal om at vaksinen gjør at folk ikke blir like syke.
   De har hele tiden oppfordret til god håndhygiene og til å holde avstand.

   Når det gjelder de 14-dagene du refererer til er det fordi en vaksine ikke har full effekt før etter et par uker.

   Til Søkelys:
   “Løsningen er ikke å proppe folk fulle av gift”
   Jeg spurte vel ikke etter hva som IKKE var løsningen.

   “Svaret ligger i å overgi seg til Guds mektige hånd.”
   Vil det si at vi skal stoppe alle tiltak og la viruset spre seg fritt, la folk bli syke og la de som blir veldig syke dø?

   Om jeg skulle bli syk og dø er det en ting – et par uker med lidelse og en evighet i himlen – men hva med alle mine medmennesker som ikke har samme håpet?

   (Dette svaret hadde alle tegn på å være skrevet av redaktør 1. Jeg lurer på hva redaktør 2 mener også.)

  • Jeg forventer ikke at du er enig med meg, jeg er jo ikke enig med deg heller når det gjelder dette, men det er ikke noe poeng i å være ufin fra min side, det er bedre at man er enig om at man er uenig og la det være med det. Jeg trenger ikke forstå alt når Gud har overblikket, jeg trenger visdom og forstand til å håndtere situasjoner som oppstår.

 2. 11 personer smittet i Kongsvinger påvist i dag. 10 av dem er fullvaksinert
  Vaksinebløffen er avslørt. Alle som har fremmet konspirasjonsteoriene om vaksinens effekt fremstår nå som klovner.
  De som har tatt vaksinen er de største smittespredere.
  De burde ha vært tvunget til å bære et merke hvor det står “Jeg er kvaksinert, styr unna!”

  Mainstreammedia i kveld (VG) kan bekrefte det alle “konspirasjonsteoretikere” har fortalt vil skje: De fleste som tester positivt er fullvaksinerte. Ved flere tilfeller er faktisk ALLE de som registreres som smittede fullvaksinerte:
  Dette er en ventet utvikling. Og dette vil de at barn og ungdommer også skal behøve å oppleve….All vaksinering burde stoppe umiddelbart.
  PS! Ca 56% av Norges befolkning er fullvaksinerte i følge SYSVAK.
  “Sykehjemsetaten: − De fleste smittetilfellene vi oppdager er hos fullvaksinerte
  Både Oslo og Nordre Follo kommune har meldt om nye coronadødsfall på sykehjem i løpet av de siste fire dagene. I utbruddene er de fleste eller alle smittede fullvaksinerte.”
  https://www.vg.no/…/sykehjemsetaten-de-fleste…

  Denne bløffen har pågått for lenge. Folk er begynt å våkne. Vet om mange som har tatt første dose, ble dårlige og syke og har lest seg opp og vil ikke ta dose nummer 2.
  Etter all informasjon som er kommet ut om vaksinefiaskoen må man være tilnærmet idiot for å ta disse vaksinene.

  • Dersom – i et tenkt tilfelle – 100% av befolkningen er vaksinert, vil 100% av dem som blir smittet, syke eller dør være vaksinert.
   Det er helt logisk. Så jo større andel av befolkningen som er vaksinert, jo større andel av smittede vil være vaksinerte.

   Når det gjelder vaksine og sykdom: alle data (foreløpig) tyder på at vaksinerte får et mildere sykdomsforløp.

   Vaksinen er ikke et skjold. Og selv om alfavarianten ser ut til å være utryddet, betyr ikke det at vaksinerte er immune mot alt som måtte komme.

Det er stengt for kommentarer.