Pastor Jan Aage Torps facebookside forsøkt hacket -Torps internasjonale arbeid truer “noen”

“Det er tydelig at vår norske virksomhet er blitt stadig viktigere og «farligere».
På lørdag morgen forsøkte tre norske hackere å overta vår samlede Facebookportefølje som har til sammen nesten EN MILLION FØLGERE. Men allerede etter 30 minutter var hacket blitt avslørt og våre konti for Pastor Jan-Aage Torp og ytterligere syv Facebooksider blitt sikret. Hackerne satte straks igang med å slette mine posteringer på min offentlige Facebookside. Fortsatt må vi vente en dag eller to for å få alt gjenopprettet.
Facebook har gitt oss meget god hjelp!,” skrev pastor Torp på sin offentlige Facebookside

“Herren våker over sitt verk, og vi fryder oss i Ham. Ingen forsinkelse ødelegger Hans verk. Vi blir bare sterkere i Ham! ✌️🙏❤️,” fortsetter pastoren som opplever at ingen våpen som er smidd mot ham har fremgang. Verken hackere, Levi Fragell, Hanvoldkanalen, Facebookgruppen Stans pengepredikantene eller blogger Jan Kåre Christensen ser ut til å lykkes med sine angrep mot Torp. Den omfattende internasjonale virksomheten til pastor Torp ser ut til å true noen. I Norge har mange nærmest avskrevet Torp som en marginal størrelse, men internasjonalt nyter Torp et stort og omfattende nettverk av kontakter og pastor Torp må anses som en av de største kristne-influencere vi har i vår nasjon.

Tekst Kjell Andersen

Facebook Comments

2 tanker om “Pastor Jan Aage Torps facebookside forsøkt hacket -Torps internasjonale arbeid truer “noen”

  1. Torp er ingen pastor, for i følge Guds ord mangler han en av de viktigste kvalifikasjonene som kreves av en som skal være pastor (Hyrde). Om han er pastor i menneskers øyne, så er han ikke det i Guds øyne, for Gud kan ikke gå på kompromi med sitt eget ord. Det ville være det samme som å lyve, og Gud kan ikke lyve.

    • Torp er så avgjort en pastor og har hvitsnipp som beviser det og en menighet han betjener.
      Om han er innsatt av Gud vet jeg ikke. De fleste pastorer i Norge er ikke innsatt av Gud og lever heller ikke i tråd med hva Bibelen lærer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *