Ny smitterekord i Norge fredag -4191 nye smittede i dag

Det var den pandemien skrev smittevernoverlege Preben Aavitsland på Twitter i juni. I følge Aavitsland var pandemien nå over for Norges del, og bare knappe seks måneder senere opplever vi at den ene smitterekorden etter den andre faller. Corona-smitte, Delta smitte og nå Omicron har lagt sitt stramme grep over landet, og i store deler av landet er det økende smittetrykk. Vaksinene som er blitt lansert med brask og bram som den universelle frelse fra Covid ser ikke ut til å ha dempet økningen i smitten. Svært mange av de nye smittede har fått både en, to og tre doser med vaksine, og de tiltakene regjeringen nå tar til orde for vil ikke stanse eller bremse smitteøkningen i nevneverdig grad. De røster som i Søkelys kommentarfelt spottende slo fast at vi hadde tatt feil siden tiltakende ble opphevet og regjeringen åpnet opp.

Gjenåpningen av Norge i forkant av Gay-Pride og åpenheten for å sende turister inn og ut av landet har hentet nye varianter av smitten til Norge. Der er dermed de vaksinerte som nå er ansvarlige for at Omicron nå er i Norge. Uvaksierte har hatt store problemer med å kunne reise inn og ut av landet -og dermed sitter vi igjen med de egentlige skyldige for pandemien. Nemlig fullvaksinerte turister som har dradd utenlands med en vaksine som ikke har beskyttet dem mot smitte. Slik er Omicron kommet til Norge og sprer seg nå rundt over hele landet. De innførte tiltak som regjeringen i dag har fremlagt vil verken stanse eller bremse smitteutviklingen. Flere land som har brukt munnbind lenge nå ty til lockdown fordi munnbindet ikke har bremset smitten. Og myndighetenes eneste medisin mot smitteveksten er halvhjertede tiltak og en tredje dose med booster som vil virke like dårlig som de tidligere dosene. Så er det til på en fjerde, femte, sjette, sjuende og åttende dose.”Hopp av sprøyte-karusellen skrev Svein Magne Pedersen tidligere mens Jan Hanvold faktisk bidrar til å få folk inn under sprøyteregimet. I disse tider er det et som er nødvendig: Ha din fortrøstning i Jesus Kristus og ikke i en vaksine eller ti. Ta i mot Guds kraft til å avvise vaksinene og stol på at Jesus i liv og i død er din frelser og Herre. Lovpris Herren for at Han har tellet hvert eneste hårstrå på våre hoder og at selv en spurv faller ikke til jorden uten at Gud vet.

Facebook Comments

3 tanker om “Ny smitterekord i Norge fredag -4191 nye smittede i dag

 1. “Jesabel” og nazisten Ursula Van Der Leyen i EU kommisjonen vil innføre obligatorisk vaksinering. Det betyr at de som nekter, vil bli arrestert med rå makt og lagt i belter og tvangsvaksinert. Dette vil skje med alle som nekter, gamle, unge.

  Første gang jeg så dette kvinnemenneske tenkte jeg at dette er den nye Jesabel som er beskrevet om i Bibelen. Et djevelstyrt menneske. Jeg kunne se det på henne fra første stund. Slike mennesker med makt er livsfarlig.

 2. Det som er utrolig å tenke på er hvilket ansvar disse som forleder folk til å ta gift har.
  Hanvold påropte seg Mark 16 når han tok gift-vaksinen.
  Mannen er dum og et farlig eksempel på vantro som hovmodig misbruker Bibelens ord. Hvorfor tar han ikke Strykin og påroper seg Markus 16?
  Det vi ser er at Hanvold er en del av djevelens agenda.
  Han fremmer vantroens evangelium. Forkaster Guds løfter og latterliggjør dem som ikke vil gjøre seg uren med vaksinen.
  Skremmende og tragisk. Litt influensa på Visjon Norge og Hanvold bytter ut navnet Jesus med Navnet Pfizer som frelsesgrunnlag.
  Han tror ikke at Gud kan beskytte ham fra sykdom og pest.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *