Amerikansk etterretning anslår at Russland planlegger massiv militær invasjon av Ukraina med 175 000 soldater

Vladimir Putin kan på ingen måte tillate at Ukraina blir medlem av NATO slik at Moskva får NATO helt inn i sin indre bakgård. 175 000 russiske soldater er nå i ferd med å bli utplassert tett opp mot grensen mot Ukraina. I tillegg skal Russland ha kalt inn 100 000 reserverister som de har i bakhånd dersom det skulle bli en situasjon som krever det. Sterke krefter i Vesten ønsker at Ukraina skal bli medlem av NATO og for Russland vil et NATO så tett opp mot egne grenser være et spørsmål om nasjonal sikkerhet. For Putin og Russland er fri tilgang til Svartehavet og Krim halvøyen helt elementær for egen sikkerhet og tilgang til Middelhavet.

I klippet under rapporterer NY Prepper om den potensielt farlige utviklingen i Øst. Mange frykter at Russland og Ukraina snart vil befinne seg i krig som potensielt kan komme til å involvere NATO land. Spesielt NATO land i Øst-Europa kan lett komme til å bli trukket inn en eventuell krig i regionen.

Facebook Comments

4 tanker om “Amerikansk etterretning anslår at Russland planlegger massiv militær invasjon av Ukraina med 175 000 soldater

  1. Det er sannsynlig at et angrep fra Russland kan komme i julehelgen. Det er flere grunner til at jeg tror det – men vil ikke begrunne dette nærmere grunnet taushetsplikten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.