Ny riksretts-farse mot tidligere president Donald Trump

Så skal den andre delen av Kim Clements profeti om to riksrettssaker mot Trump innledes. Sist gang gjennomførte demokratene sin farse og tapte stort. Konsekvensene av nederlaget de led sist gang, var at de var tvunget til å jukse med valget i 2020. Denne gang har de reist riksrettstiltale mot en privatperson som ikke lenger innehar et offentlig embede. Få tror at dette er annet enn et manisk utslag av omfattende TDS som preger demokratene og endel republikanere i navnet. Disse kjenner nå på presset fra Tump bevegelsen som ser ut til å bli sterkere og sterkere på tross av intens sensur, forfølgelse fra venstresiden og feige republikanere som vil være sjanseløse når deres plasser i ulike posisjoner skal opp til valg.

Trump velgere vil aldri glemme og aldri tilgi at disse medvirket til at valget ble stjålet fra folket. Mike Pence er for mange blitt det nye symbolet på svik og forræderi og vil aldri bli tilgitt.

Facebook Comments

3 tanker om “Ny riksretts-farse mot tidligere president Donald Trump

  1. Ingen, heller ikke blant demokratene, tror at Trump blir dømt. Det har de sagt med egne ord. Hele denne patetiske nedrige farsen har ett eneste mål; å håne og tråkke på Trump. En av USA`s største og beste presidenter. Men denne umoralske og simple handlingen oppnår ikke Pelosi og de andre demokratene noe annet enn å få avslørt hvilke store og stinkende politiske rumpehull de er.

    • Demokratene demonstrerer at de ønsker å splitte befolkningen ytterligere. Rart at folk ennå ikke har tatt til våpen. Det er på tide at disse rottene som har tatt makten tas ut for godt.

    • “Rart at folk ennå ikke har tatt til våpen”. Det er et godt poeng, og det spørs om det ikke er snakk om (kort) tid før det skjer. Det bygger jeg på følgende: Jeg er sportsskytter. Jeg har håndvåpen i flere kalibre som jeg trener og deltar i konkurranser med. For tiden er det vanskelig å få tak i våpen og ammunisjon, særlig 9 mm pistolammunisjon. 9 mm er forøvrig standardkaliberet til politi og forsvar i de fleste land, inkludert Norge. Årsaken til ammunisjons- og våpenmangelen, er en massiv etterspørsel fra USA, som støvsuger verdensmarkedet for våpen og ammunisjon. Selv om salg av av våpen og ammunisjon vanligvis øker rundt et presidentvalg, er det i år uvanlig høyt. Og produsentene velger å prioritere et marked med 320 millioner våpenfreaker, der våpen anses like viktig som mat og medisiner, framfor europeiske land der våpen er en liten hobby for noen få. Jeg tenker også på å bytte ut min 9 mm pistol, men ingen har den pistolen jeg ønsker, rett og slett fordi produsenten prioriterer USA. Så noe pistolbytte må jeg legge på is. Produsenter av bl.a rifler opplever det samme. De produserer hva remmer og tøy kan holde for USA-markedet. Så om det har vært mye våpen der borte før, flyter det over nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *