Biden regimet er i ferd med å gjøre kristne om til monster og the bad guy!

“Since our society hates Christianity, they are painting us all as monsters.
This is a Satanic tactic being used on us today for anyone that is not going along with the Babylonian ideology,” sier Pastor Brandon Holthaus i Rock Harbor Church. Menigheten som hadde den populære YouTube kanalen Prophecy Update Videos er blitt tatt ned av sensuren og legger nå ut sine videoer på Rumble. Søkelys står sammen med brødre og søstre under press fra den nye regimet i Washington. Vanskelige tider ligger foran amerikanske kristne som tror på Bibelens ord og holder fast på tradisjonelle kristne verdier.

Her er den siste videoen fra Pastor Brandon Holthaus i Rock Harbor Church

Facebook Comments

3 tanker om “Biden regimet er i ferd med å gjøre kristne om til monster og the bad guy!

 1. (Luk 12:4_9) Til dere, mine venner, sier jeg: Vær ikke redde for dem som slår kroppen i hjel, men siden ikke kan gjøre mer. 5 Jeg skal vise dere hvem dere skal frykte: Frykt ham som kan slå i hjel og siden har makt til å kaste i helvete. Ja, jeg sier dere: Det er ham dere skal frykte! 6 Selges ikke fem spurver for et par skilling? Og ikke én av dem er glemt hos Gud. 7 Men til og med hvert hårstrå dere har på hodet, er talt. Vær ikke redde! Dere er mer verdt enn mange spurver.

  Salme139:23-24

 2. Hvorfor skrives ikke dette om her i landet, er det ikke bare Søkelys det kan leses i? ( men det kan være jeg følger dårlig med og at VL og DAGEN har våknet)
  Ingen, jeg gjentar ingen kristen jeg treffer på, prater om det, eller de vet faktisk ingenting om dette som skjer. Hvis huleste skjer i landet vårt? «Kristne» Norge??? (men det går jo egentlig bare etter oppskriften)

  Ser minimalt på visjon Norge men har noen andre her på Søkelys hørt de nevne hvor langt dette har kommet? Hva som skjer?

  Det går jo som ventet, etter Bibelen. Etterhvert må DE jo ha dyrets merke for å kjøpe seg plass på YouTube.

  Og det kommer snart. For dere her inne som ikke har tatt imot Jesus som deres Frelser, så sjekk ut i Bibelen angående det neste som skal skje. Og det vil skje, og dere vil se Bibelen er sann.

  Da vet dere resten. Tar du ikke imot så vil du stå igjen og ikke få være med Jesus.

  4
  1
  • Ingen vanlige oppegående mennesker snakker om dette eller tar dette seriøst. Det er tull fra ende til annen. Jeg ler og ler…………..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *