Ny profetisk advarsel fra Jonathan Cahn: The Ominous Afghanistan Harbinger

Den messianske jøde-kristne profetiske forkynneren Jonathan Cahn slapp 5 oktober noen nye profetiske ord som angår Amerika i etterkant av katastrofen i Afghanistan. Amerika følger det mønsteret Israel opplevde før dommen kom i form av nasjonens undergang.

Det er stadig flere tegn som indikerer at Amerika fortsetter kursen mot undergangen. Amerikas nederlag mot Taliban og Al Qaida er en demonstrasjon av en nasjon som er på vei mot dommen og undergangen. I sitt budskap maner Cahn til bønn og omvendelse og vekkelse. Uten omvendelse og vekkelse er Amerika dømt.

Facebook Comments

4 tanker om “Ny profetisk advarsel fra Jonathan Cahn: The Ominous Afghanistan Harbinger

 1. Er det verre i USA enn i andre land? Hva med f.eks Frankrike? De har også indre konflikter og er et veldig sekulært land med stor innvandring. Sverige likeså.
  Samfunnet i USA er mer gjennomsyret av kristendom enn her i Norge. Men frontene har tydelig blitt steilere.
  Tiden for at USA opptrer som verdenspoliti og invasjonsmakt er nok over. Deres kriger har vært katastrofale. Kostet dyrt både økonomisk og menneskelig. USA har vitterlig ikke råd til noen ny, stor krig nå. Så “America first”, som Trump sa, er bra. Skulle ønske at noen politikere her til lands lanserte “Norge først”, og ikke gir bort mer makt til EU. Tyskerne er de største pådriverne av EU. Altså imot Guds ord, som sier at folkeslagene skal ha egne land og grenser. Rart at ikke Tyskland er nevnt som et land som også kan stå for fall.

  • Ikke så vanskelig å forstå, religion og kristendom er big buisness i usa. Jo villere teorier og profetier en har dess mer med inntekter er det fra you tube og andre arenaer.
   Amerikanere er noen hovmodige mennesker som tror de vet alt og gjør alt riktig selv om deres innblanding i andre land har vært katastrofale.
   Når dette slår tilbake på dem tror noen det er Guds straffedom.

   Uansett er disse profetiske talen noe vås.

   4
   1
 2. Profetiske fantasier blir parodiske.

  Samtlige profetier hittil er feilslått. Ja, bortsett fra tilfeldige sammentreff og selvoppfyllende spådommer.

  Det har kommet hundretusenvis av gjetninger fra sprenglærde klerker og deliriske kultledere. Ingen har hatt nytteeffekt som forvarsel.

  Spådommene er oftest så upresise og generelle at absolutt alle kan tilpasse og tolke dem akkurat som det måtte passe.

  Detaljerte og nøyaktige forutanelser blir glemt når de ikke slår til. Og er det en omfattende spådom, plukker de troende ut de bitene man liker og overser alt annet. Som med bibeltekstene.

  Lenge leve overtroen!

  🤣😂🤪

  2
  2
 3. https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/derfor-er-dette-det-mest-alarmerende-trump-m%c3%b8tet-noensinne/ar-AAPp49u?ocid=msedgntp
  Det går vegen for Donald Trump.
  Han har gode sjansar for å vinna presidentvalet i USA neste gong.
  https://www.youtube.com/watch?v=5VlGuOMpEUg
  Om det skjer er det ikkje tvilom at han vert denne Antikrist.
  Heile jorda vil undra seg når dei ser dyret som har styrt før koma tilbake.

  https://www.youtube.com/watch?v=SKsTjPWkfUk
  Det nærmar seg slutten på dei 6000 åra og då kjem 1000-årsriket.
  http://bki.net/6000/6000aar.html

  https://www.youtube.com/watch?v=LemTaPCIkTc

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *