Los Angeles innfører krav om Covid-19 pass for alle offentlige tilgjengelige restauranter, kafeer, kino og teater fra 4 november

Vaksinepass eller annet bevis på din Covid-19 status vil bli avkrevd gjester og besøkende til alle restauranter, treningsstudio, kjøpesentre, frisører og negl og fotpleie forretninger, kinoer osv osv. Los Angeles er i ferd med å la lockdown bli erstattet av en lockout som innebærer at uvaksinerte kan oppleve betydelige restriksjoner når det gjelder mange av dagliglivets gjøremål. Bibelen sier at ingen kan kjøpe eller selge uten dem som har tatt dyrets merke, og lovendringen som blir gjeldende fra 4 november 2021. Los Angeles blir dermed sammen med New York en av de mest nedstengte byene i USA for ikkevaksinerte. Mange kristne syntes at obligatorisk vaksine og vaksinebevis for å kunne gjøre daglige gjøremål minner om det diktatur Bibelens beskrivelse av dyrets merke avdekker.

Kristne mennesker som ikke ser likhetspunktene med de nye Covid reglene, vaksinepåbud og utestengelse fra deltakelse i samfunnslivet for ikkevaksinerte, er enten blinde eller nekter å se.

 

Facebook Comments

9 tanker om “Los Angeles innfører krav om Covid-19 pass for alle offentlige tilgjengelige restauranter, kafeer, kino og teater fra 4 november

 1. Altså hvis man må ha dette coronapasset for å kunne delta i samfunnet og kjøpe og selge, hva er da forskjellen på dette og “dyrets merke”?

  • Slående likhetstrekk ja, men grunnleggende forskjeller. Det ene en forløper, mens det andre først og fremst handler om å bøye seg for/tilbe antikrist når han kommer, og her er den grunnleggende forskjellen.

   Litt som med kontantløs betaling; vi blir rimelig begrenset i dag om vi ikke benytter oss av det, samtidig som at dette heller ikke er selve merket.

  • Likhetspunktene er mange. Ser ut som om verden er i ferd med å skreddersy systemet Antikrist vil ta i bruk.
   Dette er bare treningen for det som kommer når Antikrist trer frem.
   Han vil kreve total underkastelse under ham. Jeg tror ikke at det vil bli en tilbedelsesakt i religiøs forstand.
   Jeg tror ikke det vil bli en handling der mennesker tvinges til å falle ned og tilbe som man tilber Gud eller avguder.
   Grunnteksten bruker ordet “proskuneō” for å beskrive “hengivelsen” folk skal ha til dyret. Meningen av ordet er “å kysse slik en hund slikker sin herrens hender”
   Folket vil komme til å beundre Antikrist for alt han får til og folk er samtidig like avhengig av dyrets system som en hund er avhengig av sin herre. Vi trenes nå til lydighet og underkastelse under systemet, og flertallet av befolkningen, også kristne er lydige og vil bli lette lydige hunder når dyrets merke kommer for fullt.
   Jeg tror dyrets merke i høyre hånd og panne må forstås symbolsk. Din gjerning og din tanke er underlagt dyret og dette i kombinasjon ,med en form for lydighetsbevis -en chip i kroppen som kan scannes -kan være en mulighet. Jeg tror det er gjennom tanke og handling at vi ser hvem som har tatt dyrets merke og hvem som ikke har det. Man kan allerede nå ha “dyret” i hjertet, dvs at et menneske stoler mer på systemet og dets tilbud enn de stoler på Herren og Hans ord og løfter.

   2
   1
 2. LA har vært en drittstat i mange år nå. Enslags base for homoseksualitet, ekstra ugudelige lover, fosterdrap, og masse urenhet og annet svineri. Er ikke overrasket over at denne staten er tidlig ute med enda mer ondskap.

  Mener også homolobbyen har gått inn for å forby bibelen. Eller var det i California? San Fransisco er også en megetufyselig plass. Virker som USA holder på å gåiopplysning. Bit for bit.

  • Det er enorm forskjell mellom USAs stater på mange områder, så det er ikke akkurat “United States/forente stater” vi snakker om…Splittelsen mellom folk lå der latent før Trump ble president, men den kom fram da. Nå fortsetter det.

 3. Verden vil være forberedt for Antikrist når han kommer. Alt vil være tilrettelagt for dyrets merke. Da blir det et neste steg med tilbedelse av dyret. Det ender med henrettelse og død for de som nekter.

  2
  1
  • Hvordan tenker du at tilbedelsen vil utarte seg i et mer og mer pluralistisk og mindre og mindre religiøst samfunn?

 4. Selv om det er litt uvanlig på Søkelys å dele positive nyheter, velger jeg likevel å dele noe som, dersom man legger godviljen til, kan tolkes som positivt:

  “Norsk del av koronasertifikat skjules.
  Nasjonal kontrollside i koronasertifikatet skjules fra torsdag 7. oktober. ”

  Det betyr at ingen kan kreve at du skal vise koronapass for å komme inn eller delta på arrangementer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *