Ny front: Amerikanske styrker på grensen mellom Romania og N. Bessarabia – Moldova har forlatt nøytraliteten

Stor militær mobilisering finner sted i Romania mens amerikanske styrker beveger seg og deployerer på den rumensk-ukrainske grensen til siden av Sør-Bessarabia. Tidligere har Moldova forlatt nøytraliteten og går nå inn i krigen med Russland som NATO- representanter som tilbyr bistand til Ukraina. Det er bare et spørsmål om tid før en ny front åpnes i regionen, melder WarNews 24/7 torsdag. 

Det ser ut til at USA ikke ønsker å ta risiko dersom det blir et russisk amfibieangrep på Bunjak (N. Bessarabia i gult på kartet), etterfulgt av et angrep på Transnistria/Moldova. Hvis det skjer, vil Ukraina bli omringet og Russland vil grense til Romania igjen og vil være innen gangavstand fra Bulgaria. Hvis Sør-Bessarabia blir okkupert etter en amfibieoperasjon, vil russiske tropper flytte til Moldova og gå inn i Transnistria, og gå fullstendig utenom Nikolaev og det sentrale Ukraina. Derfra, etter Transnistria, kan de snu og slå bakfra de ukrainske styrkene som ligger i Odessa-Nikolaev. President Maia Shadou har kunngjort at hun gir Ukraina eksperter for å rydde områder etterlatt av russiske tropper. Samtidig la Maia Santou til at det statlige banksystemet i Moldova vil være en del av de økonomiske sanksjonene mot Russland pålagt av EU-land, som sendes av det moldoviske nettverket Jurnal TV. Vi liker ikke å tenke på det, men verdenskrigen ser ut til å være i progresjon

Les hele artikkelen fra WarNews 24/7 her

Νέο μέτωπο: Αμερικανικές δυνάμεις στα σύνορα Ρουμανίας-Ν. Βεσσαραβίας – Εγκατέλειψε την ουδετερότητα η Μολδαβία

7 tanker om “Ny front: Amerikanske styrker på grensen mellom Romania og N. Bessarabia – Moldova har forlatt nøytraliteten

 1. ” Vi liker ikke å tenke på det, men verdenskrigen ser ut til å være i progresjon”
  Personlig må jeg si at jeg liker å tenke på det. Ikke fordi jeg liker krig, tvertimot selvsagt, men fordi det står i bibelen at dette må skje før Jesu gjenkomst, og at Jesus vil berge oss ut av det. Og når det skjer, så vil Jesus komme å avslutte det og innføre sitt rike. Derfor er jeg faktisk glad for at dette skjer.

  • Krig må skje, freden skal bli tatt bort fra jorden, men det står ikke noe om den fred vi har i hjertet på grunn av Jesus.

  • Jeg gleder meg sammen med Spiff.

   Takk Gud, for Spiff som deler, så føler jeg meg mindre alene…. Få kristne venter på Jesus nå. Det er mange løgner spredt… Mange er skremt. OG Joh.Åp. og annet er utelatt totalt i tiår fra talerstolen. Dessverre.

   Leser du OG hører OG holder fast ved Joh.Åp. er du LOVET å være salig.

   Jeg er trygg og glad i alle vanskeligheter, for snart er Han her!!

   Og et ord til dere som ikke har gitt deres liv til Jesus enda; dere er her for en grunn. Rop på Jesus og vend om. I natt kan det være for sent. Jesus henter sine hjem snart.

   Kjære deg. Del det her når du er blitt frelst.

   Bekjenn Herren Jesus med din munn og tro i ditt hjerte at Gud oppreiste Ham fra de døde. Les vers 10 OGSÅ.
   (Romerne 10:9-10)

   Når får Kjell det første vitnesbyrdet her inne? Det blir fantastisk!!

  • Får ikke glemt setningen din
   « Personlig må jeg si at jeg liker å tenke på det»

   Vi sees 🎺 😊

  • Takk Anders.
   Jeg hadde en sak om noe Torgeir Tønnesen sa på YouTube om noe annet, men han slettet videoen sin og da ble det litt lite mening i å omtale hans kommentar.
   Skal se gjennom videoen og kanskje legge den ut på siden

Det er stengt for kommentarer.