Ny canadisk pastor arrestert -Pastor Tim Stephens arrestert utenfor kirken av bevæpnet politi

De kom for pastor James Coates, de kom for pastor Artur Pawlowski og søndag 16 mai kom de for pastor Tim Stephens ved Fairview Baptist Church. Det candiske Covid-19 politiet som har mer til felles med Sovjets hemmelige politi eller Kinas Guoanbu, eller Øst-Tysklands tidligere hemmelige politi kalt Stasi, ser ikke ut til å være opptatt av annet enn å stenge ned gudstjenester og pågripe pastorer som velger å forholde seg til et høyere kall og den høyeste myndighets ordre. Den ekte Jesu Kristi kirke er under angrep i Canada – i navnet av smittevernlover som forbyr kirker og menigheter å holde gudstjenester med mer enn fem eller 10 personer.

Samtidig som canadiske myndigheter og deres håndtlangere i politiet slår hardt ned på kristne som kommer sammen til gudstjeneste, er de totalt fraværende når muslimer holder store anti-israelske protester utenfor sine moskeer og islamske sentre. Politiet kan selvfølgelig ikke gripe inn mot store muslimske folkemengder for da risikerer de å bli kalt rasister og islamofobe. Det er langt lettere å gå etter kristne pastorer og kristne som ønsker å utføre sin kristenplikt, nemlig å komme sammen som det “hellige samfunn” til Ordets forkynnelse, dåp, nattverd og det kristne bordfellesskapet. En rekke pastorer har blitt pågrepet av svartkledde “gestapo lignende politifolk og plassert i fengsel. Andre igjen har sett at deres kirker er blitt raidet og menighetsmedlemmene bøtelagt og sendt på dør. Den kristne kirke i Canada nyter ikke den samme frihet som muslimske og anti-israelske aktivister har når de stimer sammen i raseri mot Israel utenfor sine moskeer.

Arrestasjonen av en pastor

For kort tid siden, kom tungt bevæpnet politi for å arrestere pastor Tim Stephens utenfor hans kirke i Calgary. Politiet arresterte ham rett foran øynene på hans familie og de tok ham til fengselet. Rebel News rapporter var til stede da det skjedde. Pastor Tims forbrytelse var at han ledet en gudstjeneste i Fairview Baptist Church. For forbrytelsen det nå er blitt å holde gudstjenester ble pastor Stephens kastet i fengsel, slik også pastor James Coates og pastor Artur Pawlowski ble. Det var fullpakket uten for moskeen da det ble avholdt anti-israelske demonstrasjoner, politet pågrep ingen. Det er fullpakket av folk på Walmart, men ingen Covid-19 politi å se. NHL hockey lag kan spille, da de er untatt fra lockdowns reglene, Og de som styrer kan endog gå på restauranter som er stengt for oss andre. Men disse unntak gjelder ikke for kirkene og kristne pastorer. I Alberta er det spesielle forbud som er målrettet mot kirker og gir dem færre rettigheter enn butikker og spritsjapper. Det finnes knapt noe annet land i den vestlige verden som har kastet pastorer i fengsel for å holde gudstjenester under pandemien. Selv ikke i Russland har myndighetene satt pastorer og prester i fengsel for å arrangere gudstjenester. Men i Canada, som er en del av den såkalte “frie verden” blir kristne pastorer fengslet for å holde gudstjenster. Alberta, var en gang kjent som den frieste provins i Canada med mottoet “Sterk og Fri” og vi hadde selv en førsteminister for Alberta, Jason Kenney som brukte å fordømme nasjoner som forfulgte kristne. Nå er Alberta, Canada blant de land som ville ha stått på listen til tidligere statsminister Jason Kenney.

Likheten mellom det som skjer i dagens Canada og det som skjer mot kristne i Kina er slående. Det skjer i Kina, det skjer i India, det skjer i Iran og det skjer i Canada

Larry Normans låt Right Here In America  er begynt å bli virkeligheten også i den vestlige verden. Noe Canada nå er et eksempel på

Tekst: Kjell Andersen

4 tanker om “Ny canadisk pastor arrestert -Pastor Tim Stephens arrestert utenfor kirken av bevæpnet politi

 1. Jeg tror vi alle ser at diktaturet og kristendomsforfølgelsen er kommet til den vestlige verden. For meg ser det ut som om Canada er blitt det landet hvor de tester hvor langt de kan gå før kirken reagerer.
  Nå forfølger de noen kristne, mens de lydige og statskontrollerte kristne slipper unna.
  I Sovjet var det også slik. De som tilhørte de registrerte kirkene som ofte var infiltrert av kommunister og angivere fra KGB kunne holde gudstjenester. Mens de uregistrerte kirkene var forbudt.
  I Canada er det nå det samme. De lydige og statskontrollerte kirkene holder stengt eller etterlever reglene slik at menighetens medlemmer knapt har lov til å komme sammen, mens de frie kristne som følger Herrens ord, er under forfølgelse.
  Det virkelig hykleriske er at muslimene kan demonstrere mot Israel uten at politiet griper inn.
  Det er det samme i Norge.
  Norske borgere som vil feire 17 mai blir stoppet av politiet,
  https://resett.no/2021/05/17/politimann-hevder-at-de-som-gikk-i-17-mai-tog-var-konspirasjonsteoretikere-og-folk-ganske-langt-pa-hoyresida-i-norsk-politikk/
  Mens muslimer som maner til hellig krig og roper Allah Akbar kan gjøre det uten at politiet griper inn
  https://resett.no/2021/05/16/reagerer-pa-allahu-akbar-rop-i-oslos-gater/
  Det er ett sett regler for hvite nordmenn og et annet sett regler for muslimene.
  På tide at kristenfolket begynner å trosse myndighetene. Det var blind lydighet under myndighetene som førte til at den tyske kirke bøyde seg og fulgte Adolf Hitler og nazismen, og det er blind lydighet mot myndighetene som dreper all vekkelse i landet, og til sist vil gjøre at kirken står på parti med dem som forfølger kristne.
  Den ånd som vil vinne frem under dyrets merke, den er her allerede og har vunnet titusener av kristne.

  • Det som vi lar skje er skremmende.
   I år feiret min familie ikke 17 mai for vi er ikke lenger en fri nasjon.
   Friheten er borte. Demokratiet er tapt. Vi er underlagt Dyrets system og nesten ingen står i mot.
   Nettet har begynt å stramme seg til. Endetiden er over oss.
   Trengselstiden er kommet og folk forstår det ikke, fordi de har forlatt kilden med det levende vann.

Det er stengt for kommentarer.