Nok en canadisk kirke stengt av Covid-19 politiet i Corona-navnet

Church of God Restoration er en fjerde canadisk kirke som nå ser ut til å ha pådradd seg politiets oppmerksomhet. Pastor Henry Hilderbrandt for menigheten Church of God Restoration i Aylmer, Ontario, har vært en torn i kjødet for myndighetene i Ontario i 14 måneder fordi han holder gudstjenester i strid med Covid-19 restriksjonene. Han har fått flere titalls tusen canadiske dollar i bøter, men har ufortrødent fortsatt og utføre sitt virke i tråd med det kall Gud har gitt ham. For noen dager siden ble hans kirke raidet av et Gestapo-lignende politi som jaget menigheten ut av kirken og slik la hinder for Ordets forkynnelse

Det skjer i Russland mot Jehovas Vitner og det skjer i Canada mot evangeliske kristne. Tyranniet er kommet til Vesten og for Guds folk som ennå setter Bibelens Ord høyest, burde det være et tankekors at myndighetene bruker politi for å stanse forkynnelse av Guds Ord og den kristne gudstjenestefeiringen. I Russland har Jehovas Vitner og lokale Rikets Sal forsamlinger opplevd hvordan det russiske hemmelige politi opererer, og i Canada er det evangeliske kristne som nå opplever at svartkledd politi, som mest minner om Gestapo, -settes inn mot Jesu Kristi kirke.

I Canada brukes Covid-19 lovene mot evangeliske kristne og i Russland brukes religions og terrorlovgivningen for å stanse Jehovas Vitner. Likheten er slående for dem som har øyne til å se..

 

2 tanker om “Nok en canadisk kirke stengt av Covid-19 politiet i Corona-navnet

 1. Likhetspunktene mellom Russlands behandling av Jehovas Vitner og Canadas behandlig av kristne er slående og burde få kristne til å våkne opp.
  Men, den norske kristenhet har satt kjød for sin arm og våger ikke noe annet enn å være lydig. Jeg tror knapt det finnes en eneste pastor i Norge som ikke lar seg styre av myndighetene.
  Antikrist vil få en svært lett jobb med kristenfolket i Norge.
  Han vil ikke engang behøve å sette inn lett forfølgelse, fordi kristenfolket blindt lar seg dirigere og styre av myndighetene.
  Jeg tror at flertallet av folket som tilhører kirker, registrerte frimenigheter og bedehus allerede har “dyrets merke” i hjertet. Det eneste som gjenstår er at det fysisk blir materalisert.
  Nå står de foran en gjenåpning og virksomheter kan starte opp igjen. Men det vil være restriksjoner fordi koranen er her ennå.
  Uansett hva som skjer med Koronaviruset og smitten, har myndighetene i hvert fall demonstrert at de er kirkens herre som står over Guds ord.

 2. Shame on our government, LCBO is open, mosque is open, hindu temple is open but but…the church is being closed. Shame on you police as well.

Det er stengt for kommentarer.