Wall Street falt kraftig: – Vi kan se panikken i aksjemarkedet -Dow Jones stupte med 1465 poeng

Det rår nå panikk i aksjemarkedet

Aksjemarkedet i USA åpner onsdag med nedgang på 730 poeng og dermed ser uroen ut til å fortsette i aksje-markedet. I løpet av de første tre og en halv timene av handledagen er indeksene ned med mellom 4 og 5 prosent og igjen er det frykt og usikkerhet som preger markedet. Krasjet i oljeprisene, frykt for de økonomiske konsekvenser av Corona viruset og økende sjanse for resesjon i amerikansk økonomi tynger investorer over hele linjen. Dow Jones indeksen som nådde sin all time high i februar 2020, har nå stupt med nærmere 6000 poeng  fra 29,551 til 23800 poeng på kort tid. Også det norske oljefondet som har vært tungt inne i aksjer på Wall Street har måtte ta et papirtap på mer enn 3000 milliarder kroner av fellesskapets penger

Vi kan se panikken i aksjemarkedet. Det store spørsmålet for de fleste er om vi har nådd bunnen ennå, og jeg tror vi kun er rundt halvveis, sier investeringssjef Jerry Braakman i First American Trust til CNBC.

Berg-og-dal-banen i det amerikanske aksjemarkedet er i gang igjen, og etter at indeksene klatret tirsdag, faller de tilbake igjen onsdag. Slik ser det ut for de toneangivende indeksene kort tid etter åpning: Dow Jones endte ned 5,86 prosent, Nasdaq Composite er ned 4,70 prosent, S&P 500 er ned 4,89 prosent Også de største europeiske børsene er på vei nedover i ettermiddagshandelen, etter en negativ avslutning på børsdagen i Asia. Det er heller ingen jubeldag på Oslo Børs der Hovedindeksen er ned 3 prosent for dagen. Også oljeprisene peker igjen nedover etter oppgang tirsdag. Rundt klokken 17 hadde prisen på olje krympet med 4,78 prosent i løpet av dagen og dette tynger igjen Oslo børs som falt med 3,6 prosent. I videoen under analyserer Gregory Manarino i “Traders Choice” hva som skjer på Wall Street. Økonomen har lenge advart mot hva som utspiller seg i disse dager, men mener at markedet ennå ikke har tatt inn over seg hva som er den største økonomiske trussel for den globale økonomi og folk flest. Nemlig gjeldsboblen som før eller siden vil sprekke og skape virkelig kaos i børs og finansverden.

5 tanker om “Wall Street falt kraftig: – Vi kan se panikken i aksjemarkedet -Dow Jones stupte med 1465 poeng

  • Dersom dette uvikler seg i retning av en større depresjon er en krig det som skal til for å resette situasjonen. Etter børskrakket i 1929 og den påfølgende depresjonen på 1930 tallet, var verdenskrigen det som skulle til for å skape et nytt løft og nytt liv i økonomien. Mulig historien gjentar seg Rune. Dette er ukjent terreng for verden.

  • Valdres-profetien ja.
   Krisene i verden gjør at folk snart er veldig klare for å ta imot en de tror kan ordne opp, antikrist. Han kommer til å bli hjertelig ønsket velkommen, og lurer folk trill rundt -siden alt først ser ut til å bli mye bedre. Men han kan ikke tre frem før de kristne er borte, siden vi er de eneste som ikke ønsker ham velkommen. 2.Tess. 2:

   6 Dere vet hva som nå holder igjen, slik at han først åpenbarer seg når hans tid er inne. 7 Lovløsheten virker allerede med sin kraft, men i hemmelighet. For han som ennå holder igjen, må først bli ryddet av veien. 8 Da skal den lovløse åpenbare seg, han som Herren Jesus skal utrydde med pusten fra sin munn og tilintetgjøre den dagen han kommer i herlighet.

   Det blir One-World-Religion. De har nettopp hatt en stor konferanse.

  • Les hva Tore Czilling skrev i dag om starten på One-World-Religion.

   Den falske enheten som nå blir ganske tydelig Som jeg skrev noe om igår – rundt den katolske kirken, så har mange, om ikke alle, menighetssystemer, fra troskirken til den svenske kirken – gått inn i denne “enhetskirken” – jeg kan sitere fra Agenda 2030 – rundt “samarbeidet” som heter Concorde:

   “Alle kristne samfunn i Sverige. utenom Bibeltroende venner, inngår i Kristnes Råd (I Norge heter det Norges Kristne Råd – hvor bla. Frelsesarmeen, metodistkirken, Østfoldkirken, Pinsevennene, Oslo Kristne senter mm. er med) – og de har skrevet på ett katolsk dokument som heter Charta Ecumenica – ved det dokumentet er man pliktig å vise respekt for den katolske kirk en og dens lære, å unngå å utføre evanglisasjon – uten at man først henvender seg til de andre kirkene i fellesskapet.

   https://uavhengig77.blogspot.com/2020/03/12-mars-2020-lars-enarsons-reformasjon.html

 1. Det er flere grunner til at jeg tror følgende : En omfattende krig i verden er IKKE nært forestående.

Det er stengt for kommentarer.