Trine Skei “Åker” Grande trekker seg som statsråd og leder for Venstre

Trine Skei Grande trekker seg som statsråd og leder for Venstre. Trine Skei Grande som er mest beryktet for sin lettfeldige omgang med en full 16 åring i en åker under bryllupet til  Ola Borten Moe. I etterkant av hendelsen har det blåst storm omkring den nå avgåtte Venstrelederen som har ført sitt parti ned og langt under sperregrensen. I de siste ukene har det vært betydelig intern uro omkring Trine Skei Grandes posisjon som leder for partiet. Skei Grande hopper nå en drøy måned tilbake i tid i samtalen, da Frp forlot regjeringen og muligheten åpnet seg for Venstre til å justere regjeringslaget. Da ble Sveinung Rotevatn og Abid Raja satt inn i regjeringen, mens den nåværende første nestlederen Ola Elvestuen røk ut. I følge VG trekker hun seg fordi valgkomiteen egentlig var innstilt på en annen kandidat enn henne.

Det var en sterkt svekket Venstreleder som valgkomiteen enstemmig innstilte som partileder på tross av et voksende opprør og raseri i partiet. Trine Skei Grande får dermed ikke muligheten til å løfte partiet fra katastofale 2,5 på meningsmålingene som hun hadde ønsket. Nyheten om at Grande kom til å trekke seg blir møtt med glede blant leserne på Resett

6 tanker om “Trine Skei “Åker” Grande trekker seg som statsråd og leder for Venstre

  • Så hvis man er en mann og den mannen har lignende meninger som blogg eier og Birgir, er det helt bra for dem at denne mannen er gift flere ganger og tatt i hor utallige ganger.

   Men hvis man er en kvinne og den kvinnen har meninger som forum eier og Birgir ikke liker, er det fullstendig umoralsk og forkastelig at en kvinne i meget beruset tilstand tar seg en mann i en norsk åker.

   Dobbeltmoralen og ukristeligheten herjer sinnene til Birgir og forum eieren. Og det gjør de uten skam.

   Kristne er bedre enn dette og det er nok ateistene også.

 1. Det slår tilbake på statsministeren. Dette skulle Erna Solberg ha iverksatt da Trine Skei Grandes framferd mot en 17-år gammel gutt på bryllupsfesten. En slik oppførsel hadde aldri blitt sett gjennom fingrene med hos en offentlig mann. Trond Giske og Svein Ludvigsen er de nærmeste eksemplene.

 2. Åker-Trines meritter, det er trolig dette hun blir husker for.., ikke mye å skrive hjem om, gitt

  • Heldige Bjørn at ingen ferska deg i dine pinlige episoder i ditt liv…
   Velsignet har du vært. Nå kastet du bort velsignelsen.

Det er stengt for kommentarer.