Minst 4000 døde av Corona-viruset globalt -pesten har spredd seg til 100 land

Panikken i folket og regjeringen over corona-viruset syntes nå å gripe mer og mer taket. Etter at helsemyndighetene først forsøkte å berolige folk med et budskap om at viruset var lite farlig, har tonen nå fått en annen lyd. Mens minst 4000 er døde globalt og pesten har fortsatt å bre seg til stadig flere land, har norske myndigheter kronisk vært i bakkant av utviklingen med tiltak som trengs for å stanse eller begrense smitten. Så langt er mer enn 200 norske borgere smittet av viruset som fortsetter å bre om seg. Et voksende antall mennesker er satt i karantene og stadig flere blir syke av viruset.  Det som skjer er et endetidstegn selv om Levi Fragell skriker høyt og protesterer. Vi lever i en tid hvor frafallet og synden i nasjonen er stort, og den tre ganger hellige Gud er i ferd med å tukte vår nasjon til omvendelse.

Guds gode vilje er at alle skal bli frelst og komme til sannhets erkjennelse, og tilbudet om Guds frelse i Jesus Kristus er ennå åpent og fritt. Det er på tide at kristenheten i Norge går ned på sine knær og ber, ber til Gud om nåde fra himmelen, og samtidig er det på tide at kristenfolket struper ned de røster som skader Guds sak med å stadig å love velstand, helse og sykdomsfrihet mot pengegaver til religiøse organisasjoner eller tv kanaler. Disse kreftene som vi har sett fått utspille seg på Visjon Norge medvirker til å skape en allmenn forakt for kristentroen i Norge. Hanvolds gjester og predikant-nettverk fremstår mer og mer som grådige Kristus-kremmere som er ute etter å lure penger fra folk. Og når folk forstår og skjønner nettopp det, så øker forakten mot kristne i befolkningen.

6 tanker om “Minst 4000 døde av Corona-viruset globalt -pesten har spredd seg til 100 land

 1. 91 DIVOC baklengs COVID 19

  91 91.salme
  D Den som bor i den Høyestes skjul, vers 1
  I Ingen plage skal komme nær ditt telt, vers 10
  V Vingene Hans skal gi deg tilflukt, vers 4
  O Om tusen faller ved din side, vers 7
  C Christ/Cross, Jeg lar ham se Min frelse, siste vers.

  Jeg lagde dette fordi jeg ønsket å oppmuntre dere alle. Tok bare de setningene jeg kunne utenat fra denne yndlingssalmen, og i 5 bokstaver kom hovedbudskapet i salmen frem.

  I disse tider er det 91 DIVOC som gjelder.

  Klem fra Hannah.

 2. Jeg har tenkt mye på hvorfor det europeiske landet Italia ble et transitt-land for denne pesten. Landet mottok smitten ; den ble forsterket opp og spredt derfra til mange andre land. Hvorfor dette landet ?
  Det er intet som hender uten at den Allmektige har hatt en finger med – tror jeg.

  Om du husker tilbake til HIV-smitten og Aids ; så var det først og fremst de homofile som ble rammet. I Bibelen står å lese : – Menn som ligger med menn skal ikke arve Guds rike…
  Således tror jeg at dette var en selektiv straffedom fra Gud. Hva med coronaviruset ? Det sies at det ligner på HIV – og at det er brukt Hiv-medisin med godt resultat i Kina. Videre blir det hevdet i det siste at det er spesielt menn i 40-årsalderen som blir alvorlig syke.
  I Bibelen kan vi også lese at den som velsigner Israel vil bli velsignet og den som forbanner Israel vil bli forbannet.
  Hvorfor Italia ? Jo , der sitter en pave som har tydelig demonstrert sitt jødehat i klare ordelag. Han er leder for et av verdens største kirkesamfunn.
  Da er det at jeg undres : Vi vet at coronaviruset er uhyre smittsomt : Kan dette viruset være ment å ramme jødehaterne og således meget selektivt ?
  Derfor : La oss følge med her i Norge og observere hvem som omkommer av denne pesten og se om denne teorien er riktig.

 3. Jeg erfarer at svært mange er redde i disse tider – både kristne og ikke-kristne. Det er telefonstorm mot helsemyndigheter og sykehus. Mange kristne sitter og venter på opprykkelsen time for time. Disse tror jeg blir skuffet : Jeg mener fullt og fast at opprykkelsen kommer etter Trengselstiden – ved Yeshuas tilbakekomst til Oljeberget.
  Jeg takker Gud , Jahve , for det som nå skjer : Det viser meg at Bibelen er sann og at Yeshua talte sant da ha fortalte hva som ville skje i denne sluttiden for vår jord – han nevnte bl.a. pest. Men jeg mener at vi jordboere må leve kring sju år videre før opprykkelsen finner sted. Til slutt : – Rett Eder opp , for deres forløsning stunder til …

  • Ture, jeg kjenner ikke om en eneste kristen som sitter og venter på opprykkelsen time for time. Da lever de heller ikke etter Guds Ord. Gud er der i alt og svikter aldri, og vi skal ikke være bekymret sa Han. Og enhver kristen skal stå på i løpet, helt til mål, sier 1.Kor. 9:

   “23 Men alt gjør jeg for evangeliets skyld, så jeg selv kan få del i det. 24 Vet dere ikke at på stadion deltar alle i løpet, men bare én får seiersprisen? Løp da slik at dere vinner den! 25 Alle som deltar i kamplekene, må nekte seg alt. De gjør det for å vinne en seierskrans som visner, vi for å vinne en som aldri visner. 26 Jeg løper derfor ikke uten å ha et mål.” (Jeg kan allikevel ikke skryte på meg å evangelisere å mye akkurat, men jeg har gjort noe spesielt i dag fordi at tiden er nær. Ber også spesielt om Guds ledelse i denne tid)

   Derimot er vi MANGE kristne over hele kloden som gleder oss noe helt vanvittig hver eneste dag til å bli rykket opp, det er også vår glede og trøst til å holde ut her nede. Det er mange vers å finne i Bibelen ang. det å se frem til og glede seg. Hvilken Far vil ikke at hans barn skal glede seg til han kommer? Vi vet ikke dagen eller timen, men vi vil vite tiden er nær. Det er som riene til en fødende kvinne. De har økt på siste årene, men nå skal det bli kortere mellom dem. Og desto verre. Jordskjelv, sult, pest, krig -rykter om krig osv. Når vi reiser aner jeg ikke, Gud har full kontroll.

   Hvis det er, som du skriver -at noen kristne bare sitter der time etter time og venter, så håper jeg du har levd lenge nok til å skjønne at da har de det i tilfelle helt utrolig vondt med enten smerter, sorg el. sykdom. Virker som du vet om dem, be for dem eller gå bort og oppmuntre dem med et vers eller to da. Vi er brødre og søstre.

   Om man tror det ene eller det andre ang. bortrykkelsen, så leser man vel allikevel alle de versene som også taler spesielt om bortrykkelse, eller? Jeg skrev ned ei lang liste i en annen kommentar, det var vers for oppmuntring 🙂 I Bibelen er det flere vers jeg selv ikke får til å stemme med bortrykkelse, men jeg studerer dem stadig og prøver å forstå ved å lese nøye før og etter og lete alle andre steder. Jeg har heller ikke svaret på alt.

   Når antikrist setter seg i tempelet midt i uken, så ville du visst når Jesus kommer og setter sine ben på Oljeberget. (Ingen skal jo kjenne dagen står det om bortrykkelsen, som skjer før Jesu’ synlige gjenkomst til Oljeberget)

   “Og himmelens hærer, kledd i fint lin, hvite og rene, fulgte Ham på hvite hester.” (Hvem Ture, er det som er vasket rene og rettferdige, i Jesu’ blod? Ikke en haug med engler mener du vel?) Og i 1.Tess 4:17 blir vi RYKKET opp. Her kommer Jesus FOR oss, mens på Oljeberget kommer Jesus sammen MED oss. To forskjellige hendelser. De 7 englene skal SELV blåse i de 7 basunene, mens når det tales om den siste basun står det Herren SELV, Guds basun.

   Jeg kjenner ditt syn og du mitt, avslutter her, folk er sikkert lei oss nå 🙂

   Og håper du har trykket på YouTube-linken jeg hadde i samme kommentar…

  • Hannah
   Ja , jeg har fått innblikk i redselen blant kristne for det som skjer i landet vårt – for en tid tilbake. Mitt navn kom frem i media i forbindelse med leserinnlegg som andre hadde forfattet og sendt.
   Telefonen stod ikke stille her : De ringte fra Senja i nord til Kristiansand – til og med en lokalradio i Rogaland tok opp saken og navnet mitt. Mange var helt hysteriske og spurte om råd om alt mulig – disse var kristne mennesker og kjente Bibelen.
   Før dette ante jeg ikke om denne forferdelige redselen blant troende.

  • Ok Ture. Skjønner. De var redde. Jeg får vondt av dem jeg. Det forkynnes jo så lite om dette, så det er kanskje ikke så rart. Det står så mye som skal gjøre oss trygge. Ikke redde.

   Du har mye å bidra med Ture 🙂 Tenker du var til hjelp for dem.
   Det var morsomt med Dagens Bibelord som stod på bibel.no i dag. “Hanna ba og sa: Mitt hjerte fryder seg i Herren” Ta en titt hvis du vil, bytt ut Hannah med Ture.

Det er stengt for kommentarer.