Norsk/sveitiske Hildi Doelitzsch med egen utgivelse av selvkomponert sang og musikk til Guds ære

Hildi Doelitzsch er kanskje et litt kjent navn for noen av våre faste lesere. Den norske kvinnen som er gift og bosatt i Sveits har i flere år hatt sin egen You Tube kanal hvor hun har lagt ut flere selvkomponerte lovsanger. Nå har Hildi også utgitt en CD med tittelen “Under His Wings”, hvor Hildi fremfører 11 selvskrevne sanger til Guds ære. I en melding til Søkelys som har lyttet gjenom Hildi’s innspilling skriver Hildi at hun gir Gud æren for innspillingen. “Det er et stort Gud`s under at denne CD`n nå er blitt virkelighet! Mange, og også lesere av Søkelys, har, for mange år siden,oppmuntret meg til å lage dette albumet. Og jeg ønsker bare av hele hjertet å takke disse! Særlig vil jeg takke Rune, som oppmuntret meg til å ikke bare gjemme sangene mine i en skuff men å dele dem med andre

Hildi synger til Guds ære

“Det var et viktig vendepunkt for meg til å forstå at jeg hadde et ansvar ovenfor Gud å ikke grave ned talentet mitt men å bruke det til å velsigne andre og gi Gud ære! Gud har gitt hver av oss gaver og talenter, og det er vårt ansvar å vokse i det Gud har gitt oss og bruke det til å tjene andre. Det har tatt flere år for meg å jobbe på talentet mitt og et helt år å finpusse på sangene sammen med produsenten min,” skriver Hildi som forteller at noen av de beste musikere fra Tyskland har medvirket med musikken og alle slags instrumenter.  Den kjente Singer/Songwriteren Brian Doerksen synger duett med meg til piano/strykeorkesterballaden “Just like a child”. Ellers finner man mange forskjellige stilrettninger på albumet; Gospel, Jazz, Blues, Ballader, Salmer – kort sagt noe til (nesten) enhver smak.” Man kan lytte til smakebiter av hennes produksjon her, og CDen som Søkelys vil anbefale på det varmeste etter å ha lyttet gjennom den både i bilen og etter en personlig stille stund,  -kan kjøpes digitalt på AmazonIgroove eller også på Hildi’s hjemmeside som kan besøkes her

Hildi Doelitzsch hjemmeside

Fra Hildi Doelitzsch You Tube kanal

5 tanker om “Norsk/sveitiske Hildi Doelitzsch med egen utgivelse av selvkomponert sang og musikk til Guds ære

 1. En stor takk til Søkelys for at CD en min har blitt lagt ut her!!! Jeg ønsker virkelig at sangene mine skal få bli til velsignele for mange!

  For å gjøre det litt enklere og uten ekstra bankoverføringskostnader kan dere som ønsker å kjøpe CDn og som bor i Norge betale inn på min norske bankkonto. CDn plus porto koster 215 norske kroner. Dere kan sende meg en email til ; doelitzsch@gmx.net Dere må sende meg adressen og antall CDr. Så skal jeg sende dere den norske bankkontoen min.

 2. „Under His Wings“ von Hildi
  https://itun.es/ch/I3sOeb

  Ovenfor ( hvis linken virker) er en link til Itunes hvor den digitale versjonen også kan kjøpes. Men jeg vil også anbefale den fysiske CDn som kommer med en booklet med alle sangtekstene, bibelvers og bilder. Ei venninne fra menigheten malte bilde til framsiden av CDn, som i seg selv er et profetisk kunstverk.

  • Takker Hildi. Jeg anbefaler også en fysisk cd, som man kan ta med og eksempelvis spille i bilen eller gi i gave til mennesker som ikke har kjennskap til Itunes og andre digitale plattformer

 3. Oh yes the problem i need to find. Your article provides useful information that i am looking for. I will often visit this site.

Det er stengt for kommentarer.