Avisen Vårt Land savnet menigheter i Gay pride -jeg vil si det hadde vært en skam om Guds folk hadde gått i tog for å opphøye umoral og synd

Fra fjorårets marsj, foto You Tube

Avisen Vårt Lands journalist Dana Wanounou, publiserte mandag et innlegg hvor hun blant annet sutret over at kristne trossamfunn og menigheter ikke tok del i årets gay pride i Oslo. De eneste trossamfunn som deltok var human etisk forbund og den norske kirke som av enkelte kritikere blir omtalt som “homsekirken”. I motsetning til avisen Vårt Lands journalist som ser ut til å jobbe for å fremme frafall fra levende kristendom, ønsker Søkelys å hylle de kirker og menigheter som ønsker å følge Guds Ord og dermed gjorde det eneste rette, nemlig å styre unna deltakelse i gay-pride som representerer opprør mot Gud og Hans hellige lov.

Fra en tilsvarende homomarsj i Brasil hvor Jesus ble spottet av tøylesløse syndere og spottere

Kristne som advarer mot synden kan faktisk oppleve å bli angrepet av stolte homofile som krever å kunne leve ut sin synd etter egne lyster

At representanter for den norske apostat-kirke deltok i årets homomarsj kom vel neppe som noen stor overraskelse for noen. Også i fjor og tidligere år har representanter for den norske apostat-kirke tatt del i homomarsjen, og det samme har også lederen for kristelig folkeparti, mens bibeltro kristne selvfølgelig aldri vil finne på å stille opp i en marsj som i realiteten betyr en støtte til en levemåte som Bibelen forteller er synd og i opposisjon til Gud. Både Vårt Lands journalist og ikke minst representantene fra apostatt-kirken kunne hatt gått av å ta til seg hva Guds ord sier om den levemåte som blir forherliget av gay pride og lignende arrangementer: 1 Kor 6,9-10 ; “Vet dere ikke at de som gjør urett, ikke skal arve Guds rike? La dere ikke føre vill! Verken de som driver hor, de som dyrker avguder eller de som bryter ekteskapet, verken menn som ligger med menn eller som lar seg ligge med, verken tyver, grådige, drukkenbolter, spottere eller ransmenn skal arve Guds rike.” Bibelens ord er ikke til å misforstå: De som driver hor skal ikke arve Guds rike,  de som dyrker avguder skal ikke arve Guds rike, igjen dem som bryter ekteskapet skal ikke arve Guds rike, heller ikke skal menn som har seksuell omgang med andre menn arve Guds rike, og det samme gjelder i følge romerbrevet 1,26 også kvinner som har omgang med kvinner. Det samme gjelder også tyver, den som er grådige, drukkenbolter, ransmenn og spottere, -og enhver som velger å fastholde et liv i synd mot Gud. Bibelens budskap er at alle har syndet og fattes Guds ære, men gjennom evangeliets forløsende ord, blir vi kjent med at Gud er den som rettferdiggjør den ugudelige, som vender om, tar sin tilflukt i Kristus Jesus og fortsetter å leve sitt liv i daglig omvendelse, anger og bot. Guds ekte barn ville aldri kunne stille opp og ta del i et slikt arrangementet som “gay pride” er. Selve ordet “pride” betyr stolthet -og i gay pride møter vi stolte syndere som bruker dette opptoget på å forherlige synden og en livsstil som står i kontrast til de verdier Bibelen lærer oss. Vi er derfor glade for at norske kristne frimenigheter velger å avstå fra deltakelse i denne marsjen. Som kristne skulle vi heller bruke vår tid på å be om at Herren måtte gi noen av disse omvendelse og helbredelse.

Vårt Land Journalist  Dana Wanounou’s etterlysning av det hun kaller “de religiøse” kan leses her  Den sanne Kristi kirke og Jesu etterfølgere vil selvfølgelig aldri kunne tatt del i en slik marsj

 

 

11 tanker om “Avisen Vårt Land savnet menigheter i Gay pride -jeg vil si det hadde vært en skam om Guds folk hadde gått i tog for å opphøye umoral og synd

 1. Det er helt klart at Gud fordømmer Gay pride. Det er bare å lese i Skriften. Dem som mener noe annet er antikrist. Antikrist er altså de som står imot hva Jesus lærer. Så enkelt er det.

  • Det står ikke noe som helst i Bibelen om parader for homofile, heterofile og andre. Slutt å lyve om hva Gud måtte mene.

  • Hvis du kjenner bibelen så godt, Vista Bella, da kan du kanskje fortelle hvor i bibelen Gud godkjenner homofili.

  • Bibelen sier ikke noe spesielt om homofili, bare noe smått om sex mellom to av samme kjønn. Homofilt samliv sier den ingenting om.
   Med andre ord, den (gamle gubber som har skriblet ned sine ta ker og ideer) forbyr ikke homofilt samliv
   Gud sier som sagt ingenting om Gay Pride, homofilt samliv osv. Han sier dog mye annet om mennesker generelt, men tipper at du ikke følger alt hva Gud måtte mene, eller hva?

 2. Skulle nå bare mangle. På tide de kristne reiser seg og taler denne homolobbien rett i mot. Det får da være grenser hvordan en liten minoritet av befolkningen skal styre tankegangen hos folk. Nå har disse folka sittet på strategiske plasser i stortinget og regjering i årevis og endret lovverket. Uten at vanlige folk har fått innsyn. Alle skal mene, alle skal tenke som de. For vi har jo demokrati, bare hit altså, er du ikke enig javel, da venter riset bak speilet.
  Denne hjernevasken må det bli slutt på, det må bli slutt på hva de hjernevasker ungene med. Nå må kristne reise seg og våkne og ta landet tilbake.
  Attpåtil kupper de Guds Ord, skal bestemme hva vi kristne skal tro på, hva Gud skal mene. Nei, kristne er altfor veike og ettergivende. Her må vi lære av muslimene. Homolobbien kan jo ta seg en tur i moskeene og forandre deres religion.
  Det er valg. Landet trenger en ny kurs. Trenger ikke stemme likt hvert år. Nye flotte politikere står klar.

  • Hjernevasking? Er det noen som drive med såkalt hjernevasking så er det de som driver med misjonering og som dermed forteller andre hva de skal tenke og føle. Homofile ønsker ikke å legge føringer på hva andre skal tenke eller føle, men de vi, at de selv skal få være den de er.

   Om du vil lære av muslimene, kanskje du bare skal konvertere til islam. Lykke til!

 3. Trist at kristne lar Bibelens umoralske ørkenlover overstyre sin egen moralske magefølelse. Selvsagt skal vi ta hensyn til hverandre for alles beste.

  “Onde mennesker gjør onde handlinger, gode gjør gode. Men for at gode mennesker skal gjøre onde handlinger, kreves religion.”

 4. Takk Gud, for at ikke flere kristenledere stiller opp på dette. Måtte det forbli slik også i framtiden! Jesaja 5.20: Ve dem som kaller det onde godt og det gode ondt, de som gjør mørke til lys og lys til mørke, bittert til søtt og søtt til bittert!

  • En veldig passende kommentar til denne artikkelen, til den/de som nå går ut og roper om at kristne ledere skal være med å gå i tog i dette sirkuset.

 5. Your article reflects the issue people are concerned about. The article provides timely information that reflects multi-dimensional views from multiple perspectives. I look forward to reading quality articles that contain timely information from you.

Det er stengt for kommentarer.