Jordskjelv utenfor kysten av Nord-Korea -frykt for at Kim Jong-Un skal ha avfyrt en ny atombombe

Kim Jong-un (foto Getty)

“Hvem vet hva “madman Kim Jong-Un kan finne på,” sier pastor Paul  Begley i sin siste oppdatering etter at et jordskjelv på styrke 6,0 har rammet kysten utenfor Nord-Korea. I følge “North Korea Times” har jordskjelvet skapt ny frykt for at den nord-koreanske lederen skal ha detonert en atombombe. Nord Korea har som kjent de siste månedene avfyrt flere langdistanseraketter hvorav den ene kunne ha nådd så langt som til Alaska dersom den hadde blitt skutt ut med formål og ramme amerikansk jord. Igjen og igjen viser den nord-koreanske diktatoren at han bryr seg døyten om fordømmelse og trusler både fra president Donald Trump og nabolandene som frykter at det nord-koreanske regimet skal utløse et kjernefysisk ragnarok. 

Her kommenterer pastor Paul Begley nyhetene fra Korea halvøyen om et jordskjelv som kan være forårsaket av en kjernefysisk prøvesprengning

 

2 tanker om “Jordskjelv utenfor kysten av Nord-Korea -frykt for at Kim Jong-Un skal ha avfyrt en ny atombombe

  1. Paul Begley er en like stor madman, men har heldigvis litt mindre makt. Tross alt.

  2. Thanks for the information your article brings. I see the novelty of your writing, I will share it for everyone to read together. I look forward to reading many articles from you.

Det er stengt for kommentarer.