Norge trosser Israel -fortsetter støtten til omstridt FN organisasjon hvor ansatte deltok i terror mot Israel

Støre regimet fortsetter sin støtte til UNRWA og dermed indirekte til opprettholdelse av Hamas. Israel ber alle land om å kutte støtten til FNs organisasjon for palestinske flyktninger (UNRWA). Årsak: Beskyldninger om at tolv av organisasjonens ansatte i Gaza skal ha bidratt i Hamas’ terrorangrep mot Israel 7. oktober. Flere store givere holder derfor igjen pengestøtten, og UNRWA er i økonomisk krise. Norge trosser nå Israels oppfordring, og overfører 275 millioner kroner til FN-organisasjonen. Hvilket sjokk! Det sittende regimet fortsetter å øse på av skattebetaleres penger for å opprettholde Hamas med makten på Gazastripen. De fleste av oss har forlengst forstått at penger brukt der nede indirekte blir butikk for Hamas og terrorvirksomhet mot Israel.

Én tanke om “Norge trosser Israel -fortsetter støtten til omstridt FN organisasjon hvor ansatte deltok i terror mot Israel

 1. Riktig betegnelse for Støre og hans gjeng. De er et regime. Et regime som bryr seg null og niks om egen befolkning.
  Aps stortingsrepresentant Åsmund Aukrust nominerer UNRWA til Nobels fredspris og Ap pøser på med penger til denne fordekte terrororganisasjonen.

  Ap påfører Norge ugjenkallelig skam med å sende penger til UNRWA, Ukraina og all slags terrorstater.
  For å si det slik. Barthen, Støre og Vedum pisser på folk flest gjennom sin støtte til terrorister enten det er i Gaza eller i Kiev.

  3
  2

Det er stengt for kommentarer.