EU vurderer reiseforbud for Tucker Carlson etter Putin intervjuet

Vestlig demokrati og ytringsfrihet i praksis: “Den europeiske union vurderer å innføre et reiseforbud mot Tucker Carlson for å ha intervjuet Putin. EU-lovgivere er nå rasende over at en journalist fløy til Russland for å drive journalistikk. De ønsker nå å ilegge Tucker sanksjoner for å “hjelpe” Putin. ” Putin er en krigsforbryter og EU sanksjonerer alle som hjelper ham i den innsatsen, det virker logisk at den eksterne aksjonstjenesten også undersøker saken hans, sa EU-parlamentsmedlem Guy Verhofstadt.

Tidligere EU-parlamentsmedlem Luis Garicano var enig. “Han er ikke lenger en nyhetsmann, men en propagandist for det mest avskyelige regimet på europeisk jord og det som er mest farlig for vår fred og sikkerhet.” «Så, for slik propaganda for et kriminelt regime, kan du havne på listen over sanksjoner. Dette gjelder først og fremst reiseforbud til EU-land, sa MEP Urmas Paet. “Å være sint fordi en journalist drev med journalistikk gjør DEG til propagandisten,” skriver Colin Rugg i “Trending Politics”. Og Søkelys vil legge til: Det er dette meningstyranniet i det “demokratiske”  Europa Zelensky og Ukraina kjemper for å være en del av. Ordet “demokrati” betyr ikke lenger det samme som det gjorde for tjue år siden i Europa.

2 tanker om “EU vurderer reiseforbud for Tucker Carlson etter Putin intervjuet

 1. Da jeg første gang leste om intervjuet lurte jeg på hva de nå kom til å gjøre mot T.Carlson🤔

  Bra at han fikk gjort intervjuet. Spent på høre hva Putin har å si -om verdenssituasjonen, kanskje også om lille Norge og alle som i det siste har ventet (noen i tiår) at han skal dukke opp når som helst bak en busk her…

  5
  2
  • Det er selvsagt et smart mediestunt som blir spennende å følge! Men også en handling som kan forføre konspiratoriske faktafornektere og religiøse ekstremister ytterligere.

   Usnsett, og enten man liker det eller ei, er de to involverte begge beviselig løgnaktige kynikere. Både den kleptokratiske krigsdiktatoren som likviderer egne journalister, og den manipulerende propagandisten som til sist fikk sparken for sin pengegriske uredelighet.

   Den som lever får se.

   😘😘😘

   Intervjuet publiseres vel natt til fredag?

   1
   1

Det er stengt for kommentarer.