Skrek; Ingen sionister i våre gater -MIFF folk skremt

“Ingen nazister i våre gater, ingen nazister i våre gater,” var rop man tidligere kunne høre når såkalte høyreekstreme har sine arrangement. Nå roper Hamas tilhengerne lignende fraser når MIFF holder sine arrangement. Blant norske Hamas og Palestina-tilhengere sammenlignes nå “sionister med nazister” og vi ser det i kommentarfelt og på sosiale plattformer.  Støtter du Israel og jødene risikerer du å bli brunbeiset og erklært som en person som støtter folkemord og krigsforbrytelser.

Årsaken er innelysende. De samme avisene og nyhetskanalene som fremmet Donald Trump hat, vaksineløgnen, Pride budskapet og Putinhat og russofobi, fremmer nå Israel-hat og forakt for dem som støtter Israel. “Ingen sionister i våre gater,” ble det vistnok skreket under en demonstrasjon mot et arrangement i regi av organisasjonen “Med Israel for fred”. Dette i følge et oppslag bak betalingmur i avisen Dagen. (Link) Ingen grunn til å være overrasket. Hjernevask, informasjonskontroll og mindcontrol virker alltid på flertallet. Men, det virker ikke like effektivt på folk som er våkne og gjenkjenner tegnene på informasjonsmanipulasjon og tankekontroll. Når nærmest et samkjørt mediakorps og mainstream-politikerne tar i bruk teknikken “en røst, et budskap” er det grunn til å være på vakt. Når de samme figurene og mediene bruker spesielle utrykk for å beskrive noe, er det ennå et varselsignal om at de dytter på det propaganda. Et eksempel er bruken av ordene “fullskala invasjon” eller “fullskala krig” om den russiske militæroperasjonen i Ukraina. Alle som følger situasjonen forstår at Russland ikke har iverksatt en fullskala militær invasjon, men mer en militæroperasjon som er begrenset både rent militært og geografisk.

Én tanke om “Skrek; Ingen sionister i våre gater -MIFF folk skremt

 1. Det er nesten ufattelig at det kan bli slik, få tør å gå imot galskapen. Noen ser demonstranter, men jeg ser syke folk skriker i gatene. Jeg har selv ikke lyst å støte på slike tullinger. De tar seg virkelig til rette og har svært høye tanker om seg selv. I USA er det crazy.
  Man har ikke lov å si eller tenke annerledes. MIFF er en av få som tør tale imot. Det er akkurat den samme syke syke ånd i denne galskapen som alt annet som kommer seilende på rekke og rad -ja Kjell nevnte vel alt det jeg tenkte på…
  De som holder på med galskapen, forstår ikke at vi forstår noe som de ikke har forstått😀
  Viktig sak Kjell👍

  7
  1

Det er stengt for kommentarer.