“No Vax, No Service: Amerikanske restauranter er begynt å avvise kunder som ikke har tatt Covid-19 vaksinen

“No mask, No Service”, var skilt som møtte restaurant-besøkende i begynnelsen av Corona-krisen. Nå har enkelte restaurant-kjeder i USA tatt det hele et steg videre. “No Vax, No Service” er den nye beskjeden kunder blir møtt med på døren. Covid-19 vaksinen og medfølgende Corona-pass som beviser at man er lydig og har tatt vaksinen, er nå blitt en betingelse for å kunne besøke enkelte restaurantkjeder i flere amerikanske delstater. Ansatte som av en eller annen grunn ikke ønsker å ta vaksinene mister jobben i økende antall. Vaksinen og det medfølgende Covid-19 passet er med andre ord det som er inngangsbiletten til å ta del i livet under den nye normalen.

Det er ikke bare amerikanere som nå opplever økende press eller tvang for å ta vaksinen. Over hele Europa er de nå i ferd med å innføre lignende restriksjoner og vi ser at Corona-passet gradvis blir innført som adgangskort overalt. I flere land har det vært store demonstrasjoner mot de nye og diskriminerende restriksjonene som blir innført, men til ingen nytte så langt. De fleste som leser Bibelen og tror på Guds Ord og har et minium av åndelig åpenbaring aner hvor dette fører hen.  “Jesu Kristi åpenbaring, som Gud gav ham forat han skulde vise sine tjenere det som snart skal skje; og han sendte bud ved sin engel og kunngjorde det i tegn for sin tjener Johannes.” (Åpb. 1,1) Åpenbaringsboken er med andre ord en av de bøker i Bibelen som anvender “sēmainō” tegn eller symboler for å beskrive noe. Noen eksempler på slike tegn/symbolbruk er begreper som “dyr” som beskriver verdensriker, sverd som symboliserer krig osv osv. For å forstå Johannes Åpenbarings bruk av symboler og tegn, er det viktig å ha en viss kjennskap til hele den samlede Bibels bruk av tegn og symboler. Likevel, selv om mange ikke forstår Bibelens symbolbruk er det ikke vanskelig å se hva vi er på vei inn i.

https://www.youtube.com/watch?v=m3mqrHw–R0

5 tanker om ““No Vax, No Service: Amerikanske restauranter er begynt å avvise kunder som ikke har tatt Covid-19 vaksinen

 1. På samme tid som Biden fører inn over 1 million mennesker over sør grensene, og militæret transporterer mange av dem midt inn i USA – uten å sjekke om de har Covid 19. Hykleriet er uten grenser, når det gjelder demokratene, men de fleste republikanerne stopper ikke Demokratene – og dermed er hele USA ut av kontroll. Bare Herren kan stoppe dette nå! Muligens har satan vært for raskt ute – fordi det er visse ting som enda ikke er oppfylt – som en vekkelse – ifølge denne predikanten:

  https://vekterbloggen75.blogspot.com/2021/08/5-august-2021-del-1-den-svunne-profeten.html

  • “Biden fører inn over 1 million mennesker over sør grensene, og militæret transporterer mange av dem midt inn i USA”

   Nå har ikke dette noe med artikkelen å gjøre, men jeg har ikke fått det med meg Jeg kunne veldig gjerne tenkt meg å lese mer om det. Kan du oppgi referanser?

 2. Dette er omtrent samme artikkel som ble presentert for noen dager siden. Jeg tror ikke formålet er å “ta” de uvaksinerte. Min kommentar til den forrige artikkelen var :

  04/08/2021, kl. 06:24 sa Qanon:
  Jeg vil anta at dette, som det meste i USA, egentlig handler om økonomi.
  De som driver et treningssenter, en butikk, restaurant, en kino eller lignende i USA er livredde for at folk skal bli syke hos dem. Dersom det blir kjent at noen har blitt syke på din restaurant er det omtrent det samme som at du må stenge. Mange som blir syke er også utrolig snare med å gå til sak og kreve erstatning.

  Jeg tror ikke en som driver en restaurant eller et treningssenter gjør dette for å lage problemer for uvaksinerte. Jeg tror det er et (panisk) forsøk på å unngå at treningssenteret, butikken, restauranten eller lignende skal få problemer og måtte stenge fordi noen ble syke og døde etter et besøk der. Man prøver å beskytte livsverket sitt.

  Om det er et riktig tiltak? Ja, det er en annen diskusjon.

  • Jeg vil bare legge til at debatten omkring dette foregår på alle sider som omtaler slike saker og har åpne kommentarfelt.
   Og jeg ser at samme argumenter også der blir anvendt av lesere for eller mot vaksinen, og om den er en prelude til dyrets merke.

  • Til Kjell:
   En helt grei presisering. Legg merke til at jeg også skriver tror og antar.
   Dette er altså synsing fra min side.
   Jeg tror at de helst ville ønsket alle velkommen. Det handler om frykt for hva som kan skje.

Det er stengt for kommentarer.