Nick Sandmann ut mot fake-news media i tale under republikanernes national convention

Gud, Jerusalem og Ja til Livet står støtt i republikanernes politiske plattform Den tidligere Covington Catholic High School studenten Nicholas Sandmann som var blant dem som for alvor har erfart hvordan fake-news media ikke tar fem flate øre for å spre falske og udokumenterte påstander om selv mindreårige. Helt ukritisk og uten å sjekke alle kilder og be om offerets versjon av saken, kjørte de aller fleste Fake News medier en falsk story om hvordan Nicholas Sandmann og en gruppe andre studenter nær sagt hadde kommet med rasistiske tilrop og nær sagt mobbet og sjikanert den aldrende indianer-aktivisten Nathan Phillips.  Historien om hvordan den katolske ungdommene hadde kommet med rasistiske tilrop til den selverklærte “Vietnam-veteranen” Nathan Phillips ble også formidlet av norske fake news medier som VG, TV2 og NRK.

Det skulle ikke gå så mange timene før medienes fremstilling av det hele ble avslørt som fake news. Nick Sandmann og en gruppe studenter fra Covington Catholic High School var samlet ved Abraham Lincoln Memorial i Washington hvor de ventet på noen busser som skulle bringe dem hjem etter å ha tatt del i en stor Ja Til Livet markering i hovedstaden. På området foran Abraham Lincoln Memorial var det også en gruppe rasister fra den religiøse kulten Black Hebrew Israelites som kom med rasistiske tilrop til gruppen av studenter. I tillegg dukket også Nathan Phillips som er en venstrevridd indianer-aktivist opp og stilte seg foran Nick Sandmann med sin tromme. Fake News media som helt åpenbart hadde en politisk agenda for å sverte Donald Trump og hvite Trump supportere med MAGA caps, brakte et fullstendig falskt bilde av hva som skjedde. Ingen av disse mediene tar seg bryet med å sjekke hele historien eller lar motparten komme til orde, og selv etter at flere videoer vist hva som egentlig skjedde, nølte fake news mediene med å kalle tilbake sine historier.

Saksøker fake news media

Nathan Phillips ble avslørt som løgner

I etterkant av oppstyret har Nick Sandmann saksøkt flere medier for ærekrenkelse og både CNN og Washington Post har inngått forlik og punget ut med et ukjent antall millioner dollar for å unngå rettssak. Nick Sandmann og hans advokater har i sitt søksmål saksøkt ytterligere 6 nyhetsaktører som ukritisk publiserte den samme løgnpropaganda som CNN og Washington Post. Også gammelmedia i Norge, deriblant VG, publiserte ukritisk CNNs versjon av hendelsen. Natt til onsdag talte Nicholas Sandman under republikanernes National Convention hvor den unge katolske tidligere studenten gav sin støtte til president Trump. I sin tale forteller Sandmann at han var i Washington for å ta del i en støttemarsj for det ufødte liv. Samme dag kjøpte han en Make America Great Again Caps fordi Donald Trump er den mest markerte Pro-Life presidenten USA har hatt i landets historie. Derfor ville Sandmann uttrykke sin støtte til president Trump også. Enhver kristen amerikaner må nå stå opp og samle seg rundt Donald Trump bør være budskapet vi henter ut fra Nicholas Sandmanns tale i natt.