Sensur: TikTok har blokkert Levi Jensen fra å kunne livestreame sitt budskap-motstandere gleder seg

Den kinesisk kontrollerte sosiale plattformen TikTok sier nå nei til å la den kontroversielle evangelisten Levi Jensen anvende deres sosiale plattform for Livestreaming. Nå blir Levi Jensens følgere henvist til hans YouTube kanal for å kunne følge hans sendinger live. “Jeg vil bare si at på TikTok har jeg blitt blokkert, jeg får ikke lov til å ha flere livestream,” sier Jensen som så henviser til hans YouTube kanal. Blant Jensens motstandere er gleden stor. Facebookgruppen “Hanvoldkanalen” som blir oppfattet som blir oppfattet som en “hat og hetsegruppe” sammen med “Stans Pengepredikantene” bruker følgende linjer for å fortelle at Levi Jensen nå er blokkert av TikTok: “TikTok stopper Levi Jensen..GLORY!!!”

Også Facebookgruppen “Stans Pengepredikantene” feirer nå nyheten om at TikTok har blokkert og utestengt Levi Jensen fra å kunne livestreame og skriver dette: “Den omreisende evangelisten, Levi Jensen, oppfordrer følgerne sine til å gi ham pengestøtte slik at han kan fortsette med sin omreisende virksomhet. Vi vet at hans følgere i hovedsak er barn, og hans misjonsmark er skoler. Det finnes vel regler som skal skåne barn fra slikt pengepress? Han forklarer at han har stor nød og spiller dermed på følelsene til barn. Han bruker også frykt for Satan og helvete i sine prekener til barn.  -Heldigvis har TikTok tatt grep, og har nå utestengt ham fra sin plattform. Oppfordrer foreldre til å snakke med barna sine slik at de ikke bruker penger på dette,” skriver Cecilie Erland i Facebookgruppen “Stans Pengepredikanten.” I sin Facebookpost ber Erland dem som vil kommentere saken avstå fra sjikane og personangrep.

https://www.facebook.com/hanvoldkanalen/videos/2691494437729400/

Hva som egentlig anses som sjikane og personangrep hos “stans pengepredikantene” er litt usikkert, og nylig gikk evangelist Svein Magne Pedersen ut på Facebook og stemplet “Stans pengepredikantene” som en “hatgruppe” hvor en eller to av avisen Dagens journalister er medlemmer. Dersom vi titter på kommentarene som er postet under Levi Jensen nyheten på Stans Pengepredikantenes facebookside, finner vi utsagn (om Levi Jensen) som beskriver ham som “gal, gal mann grusom” og “For en kjeltring æsj”. “Så bra at TikTok har tatt grep! Håper Snapchat følger etter. Eg trur dei fleste barn ser på han fordi dei syns han er «morsom» og rar.
Har 2 ungdommer som pleier se på det han legger ut på snap, og dei ler og seier at han må være ustabil og sjuk i hodet” skriver Solfrid. “Den mannen er spinn spika gal.sjønner ikke dem som gir han en krone en gang,” skriver Laila. Den siste vi gjengir slår fast at Levi Jensen er en “fæl gubbe”. Et moment som ikke Stans pengepredikantene eller det kinesisk kontrollerte TikTok syntes å bry seg med er momentet med ytringsfrihet. Sannheten er at vi går mot en meningsdikatur hvor religiøst og politisk ukorrekte røster vil bli blokkert, sensurert og utestengt. Foreløpig er det bare TikTok som har stengt Levi Jensen ute, men vi antar at det bare er snakk om tid før andre sosiale plattformer vil gjøre det samme.

4 tanker om “Sensur: TikTok har blokkert Levi Jensen fra å kunne livestreame sitt budskap-motstandere gleder seg

  1. Dette er veldig bra. Denne falske predikanten burde ikke få holde på.

Det er stengt for kommentarer.