“Demonisk storm” skadde seks da vekkelsesteltet ble tatt av vinden -Torben Søndergaard fortvilt men lar seg ikke stoppe

Flere personer skal ha blitt skadd og sendt til sykehus etter at en kraftig vind rev taket av teltet hvor den emigrerte dansken Torben Søndergaard hold et vekkelsesmøte. Torben Søndergaard som flyktet fra Danmark og søkte politisk asyl i USA på grunn av religionsforfølgelse forteller at han aldri har sett maken til vind -da den demoniske stormen rammet og førte til at taket på teltet falt ned over dem som var samlet til vekkelse. I følge det amerikanske Ledgertranscript.com ble seks personer skadd da vinden tok tak i teltet under vekkelsesmøtet i New Ipswich.

Fire personer skal fremdeles være innlagt på sykehus på grunn av skadene de pådro seg da den demoniske stormen rammet området hvor Torben Søndergaard og hans “Last Reformation” har vekkelsesmøter. I følge lokale medier ble et stort antall ambulanser og redningspersonell sendt til området da nødtelefonen fikk melding om hendelsen. Flere ble brakt til sykehus og i videoen under forteller Torben Søndergaard om hva som skjedde. Torben Søndergaard fikk i juli kritikk av lokale myndigheter fordi hans gruppe arrangerte møter uten å ta nødvendige smittevern-tiltak. Søndergaard har i Danmark fått massiv kritikk på grunn av at mindreårige har måttet overvære demonutdrivelser og kritikken har også vært teolgisk. Blant annet døper ikke lenger Torben Søndergaard sine tilhengere i “Faderens og Sønnen og Den Hellige Ånds navn”, men går for den tradisjonelle “Jesus only dåpen” som i Norge praktiseres av grupper som Nardus, Branham budskapet og “De forente pinsekirker” (United Pentecostal Church International)

Facebook Comments

2 tanker om ““Demonisk storm” skadde seks da vekkelsesteltet ble tatt av vinden -Torben Søndergaard fortvilt men lar seg ikke stoppe

 1. Dette er ikke en demonisk storm, men en “Derecho” en kraftig vindstorm, som er vanlig i USA og andre steder i verden der det kan være stor temperaturforskjell. Disse stormene blir varsel og hadde denne karen brydd seg om å følge med på værmeldinger, hadde de unngått skader.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Derecho

  • En utlending lar seg lettere overraske av nasjonale, regionale eller lokale særegenheter. Det gjelder både kulturelle og naturlige fenomener.

   Synes likevel den danske forkynneren er typisk for evangellikanere, nyfrelste og andre religiøse fans (fanatikere). De dikter ikke-eksisterende åndsmakter inn i verden og tror på egen ønsketenkning Og karismatiske ledere vil lokke andre med på egne fantasier og at hellige overbevisnnnger er sanne.

   Selv om etterrettelig studering, eksperimentering og forskning opplyser oss litt mer for hver dag, er det uendelig mye av virkeligheten vi ikke forstår. Menneskehjernen har utviklet en evne til ekstrem kreativitet, og det er høyst naturlig å se sammenhenger og mønstre i det kompliserte kaoset som omgir oss. Og dikte opp forklaringer og mening der mening ikke finnes.

   Men uten faktiske bevis og dokumentert gode grunner, kan folk påstå hva som helst. Og tro på alt. At stormer er demoniske, at sykdomsanfall er demoniske, at Gud finnes, eller at Gud ikke finnes, at treenighetslæren er en konspirasjon, at Noa har eksistert, at det ene er penere eller mer passende enn det andre, at Muhammed fløy til himmels på en bevinget hest, at opprykkelsen skjer før Jesu gjenkomst, at astrologi virker, at Valdres-profetien ikke er tilfeldige sammentreff, og så videre og så videre og så videre.

   Innleggene I Søkelys er en utstilling av oppfinnsomme vrangforestillinger. En eksposé av menneskelig kreativitet (og ofte herskerpersonligheter). I så måte dokumenterer Søkelys sannheten om den menneskelige natur.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *