En ny pastor står opp mot tyranniet i California -pastor Rob McCoy bøtelagt for å holdt kirken åpen

Kjemper mot tyranniet og er bøtelagt flere ganger for å holde gudstjeneste i strid med Corona-lovgivningen i California

Pastor Rob McCoy ved Godspeak Calvary Chapel i Thousand Oaks i California er bøtelagt med 3000 dollar eller 27000 kroner etter at han har valgt å holde kirken åpen for gudstjenester i strid med delstatens Corona-lover. Som kjent er den verdenskjente pastor John MacArthur i Grace Community Church under press fra myndighetene etter at også han har valgt å sette Mesterens befaling om å komme sammen høyere enn kravene fra California guvernør Gavin Newsom. Også en tredje Gideon har nå reist seg mot Corona-tyranniet fra Demokratisk kontrollerte lokale myndigheter. Pastor Che Ahn i  Harvest Rock Church i Pasadena, California, -er den siste som modig våger å trosse tyranniet som har senket seg i navnet Corona

Nylig fikk Che Ahn et skriv fra Pasadena by`s assisterende statsadvokat Michael P Dows som truer pastoren og menigheten med strafferettslig tiltale dersom Che Ahn fortsetter å holde gudstjenester. Kristne over hele California reagerer sterkt på at myndighetene i sine forskrifter fra 19 mars (som ennå er gjeldende) definerer både abortklinikker, spritbutikker og distrubisjonssentre for marijuana som “essensielle” for samfunnet -mens kirkene må forbli stengt og lukket fordi det anses som uviktig. Samtidig som myndighetene tillater at Antifa og Black Lives Matter fritt kan demonstrere i gatene uten å tenke på smittevern-regler slår myndighetene hardt ned på kirker og religiøse organisasjoner som holder åpent i strid med smittevern-reglene som oppfattes som urettferdige og en krenkelse av tros og forsamlingsfriheten. Det var i forrige uke at pastor Ahn fikk et brev fra Padadene assisterende statsadvokat som truet med å sikte pastoren dersom han fortsetter å avholde gudstjenester. I skrivet fra assisterende statsadvokat Dowd blir pastoren minnet om at det å bryte Corona-reglene er en kriminell handling. “Hver eneste gang du bryter forordningen og fortsetter  med det risikerer du opptil ett års fengsel og en bot for hver eneste overtredelse,” heter det i det truende brevet fra statsadvokaten. “Det å etterfølge denne ordren er ikke frivillig, men pålagt. I brevet truer assisterende statsadvokat Dowd med å arrestere hele menigheten, inklusiv dem som tilfeldig besøker gudstjensten,” skriver Charisma News videre. Pastor Rob McCoy i Godspeak Calvary Chapel har på tross av å ha fått flere bøter ingen planer om å slutte å holde kirken åpen for gudstjenster.

 

 

4 tanker om “En ny pastor står opp mot tyranniet i California -pastor Rob McCoy bøtelagt for å holdt kirken åpen

 1. Skriften taler tydelig om hvordan vi skal oppføre oss: Rom. 13 sier følgende: Hver og en skal underordne seg de myndigheter han har over seg. For det er ikke øvrighet uten av Gud, men de som finnes, er innsatt av Gud. 2 Den som setter seg opp mot øvrigheten, står Guds ordning imot. Men de som står imot, skal få sin dom.

  Håper at pastor Rob ber om tilgivelse for sine synder.

  • Da svarte Peter og apostlene: En skal lyde Gud mer enn mennesker!
   Apostlenes gjerninger 5:29

 2. Fantastisk!

  I media kan det virke som kirker er stengt. Det er ikke riktig.
  Jack Hibbs hadde 12000 på møte sist søndag 🙂
  I California skjer det ting i følge Hibbs.

  Og John Mac Arthur sier ALLE må komme seg til kirken nå.

Det er stengt for kommentarer.