New Zealand vil kvitte seg med 15 prosent av kyr for klimaet

Tallet på klimaværstinger skal reduseres på New Zealand. 15 prosent av kyr skal bort for å frelse verden fra klimaundergang

The Great Reset: New Zealand vil komme til å redusere antallet på kyr i landet med 15 prosent for å redusere bestanden av klimafiendtlige dyr. Som kjent slipper kyr ut betydelige mender metangass og gjennom å kvitte seg med noen av kyrene håper landet å nå klimamålene. Det er NTB som melder om at New Zealand vil redusere tallet på kyr. Det få eller ingen tenker på er at kyr er en viktig del av matforsyningen. En femten prosent reduksjon vil følgelig også bety at det blir produsert mindre melk. Siden de aller fleste regjeringer og land er grepet av ideen om at alt som er klimafiendtlig må vekk, er det grunn til å forvente at flere land under dekke av å ville frelse verden fra global-nedkjøling eller oppvarming-alt ettersom -vil ta tilsvarende grep for å redusere bestanden av klimauvennlige skapninger.

Kyr i dag, grisen i morgen -og mange bekker små vil tilslutt resultere i at mennesker må spise innsikter og larver. The great reset er kommet -og gjennom skremsel fra slike som Greta Thunberg og andre sosialistiske aktivister, skal menneskene skremmes til å godta det myndighetene innfører av nye tiltak for å frelse verden fra naturlige endinger i klimaet. The Great Reset er begynt og som mennesker må vi forberede oss på å betale konsekvensene for at ekstremister som Greta Thunberg har fått ei hånd på rattet i spiralen som vil føre til mangel på tradisjonelle landbruksprodukt. Kua er en klimaværsting og i tillegg omsvermet av fluer. Må bort eller reduseres til et minium. Verdens maktelites kamp mot matforsyningen vil intensiveres og gradvis bli merbar for forbrukere, -sier Christian Westbrook om den pågående krigen mot matforsyningen. Westbrook oppfordrer folk til å søke å bli mest mulig selvforsynt med mat -og dem som har mulighet bør selv begynne å dyrke sin egen mat.

Tekst: Kjell Andersen

6 tanker om “New Zealand vil kvitte seg med 15 prosent av kyr for klimaet

 1. Ren idioti. Gjør det heller forbudt med privatjet, cruice skip og yatch. Men selv det er meningsløst. Klimapolitikk er ren propaganda.

  6
  1
  • Selvfølgelig er det ren idioti. For en 8-10 år siden satte jeg i stua hos en ung melkebonde i Lyngdal og drakk kaffe og spiste pizza og spøkte med at det snart ville bli forbud med kuer fordi de fjerter mye CO2. Det kryper stadig nærmere.
   Jeg har forøvrig hørt noen av talene fra World Economic forum i Davos -og jeg er ikke tvil. Deres mål er the great reset og jeg er ikke tvil om at det som skjer og er under utvikling i verden, vil resultere i det profeterte endetidssystemet vi finner i Johannes Åpenbaring. Så får folk bare mene dette Clausen gir uttrykk for: “Blind tro på religiøse dogmer gjør mange kristne dummere enn de egentlig er.
   For å tilpasse en følelsesbasert barnetro og innlært gudfryktighet til den kompliserte virkeligheten, godtar troende ukritisk alle slags overdrevne konspirasjonsteorier og overnaturlige spådommer.
   Selv om man kanskje tror det kan være en guddom, trenger man ikke å tenke unyansert og uintelligent, vel?”

   Vi må nok bare regne med at slike utsagn vil det bli mange av fremover.

   10
 2. Blind tro på religiøse dogmer gjør mange kristne dummere enn de egentlig er.

  For å tilpasse en følelsesbasert barnetro og innlært gudfryktighet til den kompliserte virkeligheten, godtar troende ukritisk alle slags overdrevne konspirasjonsteorier og overnaturlige spådommer.

  Selv om man kanskje tror det kan være en guddom, trenger man ikke å tenke unyansert og uintelligent, vel?

  😉

  2
  5
  • Hedninger har Djevelen til far. Du vil ikke skjønne et kvidder før du møter Jehovahs engel. Lykke til i Harmageddon “Clausen”!

 3. Bibelen gjev oss historien om menneska. Gud har gitt oss kronologien tilbake til Adam og Eva. I skarp kontrast kjem desse klimaforskarane og fortel om ei oppdikta fortid med millionar av år.
  Og her ser me konsekvensen. NZ vil fjerna kyr for å hindra at dei fis for mykje.
  Gud i himmelen må få seg ein god latter over desse stupide folka.

  https://www.biblestudytools.com/history/flavius-josephus/antiquities-jews/book-1/
  Les Josefus si enkle forklaring på korleis menneska spreidde seg etter syndefloda i kpt 6.

Det er stengt for kommentarer.