John MacArthur ut mot galskapen som nå kontrollerer Det Hvite Hus -mørkets kongedømme har tatt over

Pastor John MacArthur tok søndag et oppgjør med Joe Bidens LGBTQ agenda, Den modige amerikanske pastoren som er en tydelig røst i en galskapens og perversjonens tid. LHBTQ agendaen er nå i kontroll og USAs nye konge ser ut til å omtale kristne og folk som ikke bøyer seg for Satans agenda blir ansett som Domestic terrorisme. De som forkynner sannheten blir anklaget for hatefulle ytringer, gjerngir Tim Hurd som omtaler de holdninger Joe Biden regimet fremmer som skremmende. Det er fra gårsdagens gudstjeneste i Grace Community Church at pastor MacArthur retter sin retoriske kanon mot det nye regimet som har inntatt makten i USA. Et regime som har hastverk med å innføre lover som er i strid med Bibelen, som er i ferd med å gjøre det straffbart å si i mot den radikale LGBTQ agenda Joe Biden nå promoterer

John MacArthur må ha holdt litt av en preken søndag, Tim Hurd i The Biblethumpingwingnut Network og gjengir MacArthur slik: “Laws Are Being Made To Criminalize Righteousness.” -eller oversatt til norsk: Lover blir laget for å kriminalisere rettferdighet. Selve John MacArthurs preken fra søndag vil forhåpentligvis etterhvert bli lagt ut i sin helhet på Grace Community Church nettsider eller på kirkens side på Rumble. Mørket er blitt så dypt at Guds folk ikke lenger kan legge ut sine prekener på YouTube da plattformen stadig forandrer retningslinjer for å ta ut kristne røster. Og mens vi venter på at prekenen som høres ut til å være åndelig indrefilet blir lagt ut, må vi klare oss med Tim Hurds gjengivelse som smaker som en god bit av den indrefilet som ble servert i Grace Community Church søndag. En president som søndager sitter i en katolsk kirke og deltar i en messe og som dagen etter skriver under på lover som fremmer ugudelighet og synd, er ingen kristen, men en ond hersker på vei til en evig fortapelse…Søkelys vil legge ut hele prekenen når den foreligger

https://www.youtube.com/watch?v=dEEHRYdwm9s

Tekst: Kjell Andersen

8 tanker om “John MacArthur ut mot galskapen som nå kontrollerer Det Hvite Hus -mørkets kongedømme har tatt over

 1. Enig i Søkelys beskrivelse: «Den modige amerikanske pastoren [som] er en tydelig røst i en galskapens og perversjonens tid.»

  😂😅😁

  John MacArthur er i sannhet en tydelig representant for «gretne, gamle gubber» og halvdemente konspirasjonsteoretikere. Ja, republikanernes galskap i Det Hvite Hus, i frykt for tape makt, er verre enn noen gang! Det har Valdresprofetien og Benny Hinn og QAnon fortutsett!

  Tusen amerikanske dommedagsprofetene kan ikke ta feil! Veer og opprykkelse og Guds rettferdige straffedom og evige pine over eget skaperverk kommer nøyaktig som planlagt! Lenge leve den frie vilje!

  😂😅😁

  Vi ler ikke av, men med de koko-kristne.

  «La de små barna komme til meg, og hindre dem ikke! For Guds rike tilhører slike som dem.»

  😆😂🤣

  Forresten: Hvis demokratene er Satans yngel, og Gud Fader er Satans skaper, da blir de amerikanske demokratene… Guds barnebarn? Kristen logikk er ikke som annen logikk; den er sann uansett hvor dum det er!

  😆😂🤣

  3
  7
  • Du har ennå ikke møtt ham som er en virkelig gammel og gretten gubbe. Gud. Gud hater synderen og synden de gjør-
   Mange kristne tror at Gud elsker synderen, men hater synden.
   Det er feil. Gud hater både synderen og synden.
   Det er derfor kjøtt og blod ikke skal arve Guds rike.
   Det Gud elsker er dem som er en ny skapning i Krisus. Han er virkelig en gretten og rasende gammel gubbe over syndere som fremmer synd og lever i synd.
   Biden skal om kort tid møte denne gretne gamle gubben -og stilles til ansvar. Hver gang Biden går til messe i kirken, er det en gammel mann Gud hater som messer frem meningsløse ord.
   Clausen bør også forberede seg på å møte den gamle gretne og hatefulle gamle gubben som hater alt ved Clausen. Både hans ord, handlinger og alt Clausen er i seg selv.
   Skal Clausen ha noe håp om å slippe å møte en gammel gretten gubbe av en Gud -som kaster han rett i helvedes flammer.
   Må Clausen la Gud skape en ny fødsel -slik at det blir noe Gud kan elske.

  • Så har Clausen funnet veien ut fra sin mørke avkrok for å kritisere Herrens tjenere. Mørkets barn og Satans tjenere fornekter seg aldri og blir alltid avslørt gjennom ord og gjerning.
   Nå tror nå jeg at Clausen er utgått fra oss, men er ikke av oss.
   Clausen virrer nok rundt i en eller annen død forsamlinger og lytter til falske lærere. Slike som Rick Warren, Joel Osteen og andre kreftsvulster som gir seg ut for å være en del av Guds menighet.
   Det er forskjell på Guds barn og barna til denne verdens gud.
   Clausen er et bevis på det.

 2. Trump var jo rene Sodoma og gommara. Tre koner og hundrevis av elskerinner.
  Nei, det er sannelig ikke alt jeg liker med Biden, men alt er tusen ganger bedre enn dictator-wannabien.
  Tenk Bill Clinton ble stilt for riksrett for å ha løyet? Trump løy 30 000 ganger muntlig og skriftlig.

  Mannen høster som han sår; innen 1 år er han ikledd en orange fangedrakt som matcher det orange trynet. Han blir sikkert populær i dusjen, når alle kjeltingtilhengerne kommer og vil ha seg.

  1
  5
  • Vel, at Birger Nilsen som selv er satans tjener hyller en annen satans tjener som det Joe Biden er, er vel neppe noen stor bombe for noen her inne på forumet.
   TDS er en langvarig og skummel lidelse som krever eksorsisme av kyndige demonutdrivere.

 3. Randi, har det gått rundt for deg? Er du også hjernevasket av løgnpropagandaen til Trump og Kjell, og deres maga-cult. Au🙈

 4. SÅ takknemlig fordi det finnes noen modige mannfolk som sier sannheten om kongen i USA.
  Sykt hva som foregår. Tenker på USA hver dag… De ligger dårlig an. Det gjør Norge også.

Det er stengt for kommentarer.