Antyder Covid-21 pandemi i tredje eller fjerde kvartall 2021 -og en ny måte å ta Corona-testen

Det som i dag omtales som en Covid-19 pandemi med muterte utgaver av det kinesiske viruset, vil dersom alt går etter planen, bli avløst av en ny Covid-21 pandemi i tredje eller fjerde kvartall 2021. De kontroversielle vaksinene som nå implenteres over store deler av verden vil i følge de som nå advarer om den kommende Covid-21 pandemien, ikke gi immunitet mot Covid-21, så derfor vil det bli ett nytt kappløp etter å utvikle en ny vaksine alle må ha. Det kinesiske Corona-viruset har allerede mutert i flere forskjellige utgaver, -og det som vil bli introdusert for oss som Covid-21 vil være en svært smittsom og dødelig utgave av viruset som allerede er sluppet løs. En effektiv måte på å ta en test for Covid-21 vil være å ta en såkalt “anal-swap”  hvor en prøvetakninspinne sveipes over analåpningen for å samle prøvemateriale som vil avdekke om du er smittet eller ikke. Kinesiske leger skal allerede ha tatt i bruk prøvetakingsmetoden og det antas at denne også vil bli introdusert for oss i Vesten -men først etter omfattende skremselspropaganda kampanje i media.

Et lekket canadisk dokument skal ha avdekket planene på hvordan Covid-19 vil bli Covid-21 og lagt frem et veikart på hvordan restriksjoner skal innføres

I følge massemedia har folk flest i den vestlige verden stor tillitt til myndighetene og det overveldende flertall av befolkningen gjør og følger det myndighetene anviser og anbefaler. Spesielt når det gjelder en så alvorlig smitte som det Covid-19 er. Etter nærmere ett år med daglig skremsel i media (med unntak av da Black Lives Matter bevegelsen plyndret og brant ned butikker og kjøpesentre) -har tv og aviser gitt oss mange doser med Covid-19 propaganda hver eneste dag. Høye smittetall, vekslende nedstengninger og “grønne”, “gule” og “røde” land har gjort mange bekymret, I tillegg til å anbefale folk å bruke munnbind har regjeringen her hjemme introdusert oss for “ring en, ring to og ring tre”som skal fortelle oss noe om ulike restriksjoner vi må forholde oss til.

Dersom disse ikke følges -kan det koste dyrt for lommeboka. “Lovbrudd mot Covid-19 reglene blir straffet med bøter på opptil 20 000 kroner. De fleste mennesker i Norge er opplært til å tro og følge myndighetenes anvisninger, og det er derfor grunn til å tro at folk flest vil komme til å godta at helsepersonell dytter en bomullspinne opp i bakenden for å finne ut om du er smittet eller ikke. Selv om en slik undersøkelse nå virker nedverdigende og ydmykende, vil folk flest -etter en tids propaganda-kampanje være “passe møre” slik at de godtar at helsepersonell stikker en bomullspinne opp i bakenden på dem i kampen mot smitten.

https://www.youtube.com/watch?v=T3tdviS2Xxg

Tekst: Redaksjonen

14 tanker om “Antyder Covid-21 pandemi i tredje eller fjerde kvartall 2021 -og en ny måte å ta Corona-testen

 1. JEHOVAHS VITNER

  Noen her inne tror at det hjelper Vakttårnvitnene at de kaller seg Jehovas Vitner.
  De har til og med kuttet ut en siste H i Guds navn mange steder.

  Poenget er imidlertid at det slett IKKE nytter å benytte Jehovahs navn alene. En tro uten gjerninger er en død tro. Derfor må vår tro være basert på sannhet. Så får vi jo be om tilgivelse for våre private feil og mangler. Men hva troen angår gjør en liten surdeig at hele troen ødelegges.

  Når Vakttårnvitnene døper seg må de svare ja på spørsmålet om at de vil tjene og underlegge seg Vakttårnet. Dette er totalt ubibelsk, og en formidabel surdeig. De har døpt seg til Vakttårnet.

  Men at noen kupper et navn betyr slett ikke at de tilhører det de falskelig utgir seg som. Se på “Demokratene” i både USA og DDR – diktaturrepublikken som kalte seg Deutsche DEKOKRATISKE Republikk.

  Jehovahs store Navn forekommer 7000 ganger i Bibelen, og også i NT siteres det når det heter: “Hver den som påkaller Jehovahs Navn SKAL BLI FRELST. Ordet påkallelse betyr mer enn bare å si det. Det betyr også å leve i samsvar med det. Det gjør hverken kristenheten eller Vakttårnet.

  2
  4
  • Det var vel ditt forhold til Jehovas Vitner det handlet om. Hva med å si litt om det. Eller si oss om noe skiller din lære fra JV’s lære? Eller for så vidt, fra Rutherfords mange helt utrolige påstander som f. eks at alt det Bibelen sier om jordens endelige undergang bare handler at noen kontorister og politikere skal bort og at nesten ingen kristne kommer til himmelen? Eller påstanden om at Jesus bare var et vanlig menneske, Bibelens sikreste beskrivelse av antikrist! Si oss hvorfor noen skal tro mer på den læren du presenterer enn den evangeliske troen kristne har trodd på i to tusen år? Gi oss en troverdig grunn.

   Når det gjelder uttale av navn i Bibelen så vet ingen hvordan de flere tusen år gammle hebraiske bokstavene ble uttalt. Man vet ikke en gang hvordan norrønt hørtes ut selv om vi har alle hieroglyfrene. Enda mindre urgermansk som vel ble brukt her i landet da Moses levde.

   Alt jeg har lest i Bibelen viser veldig klart at det som betyr noe for Gud er loyalitet, ærlighet, lydighet, ydmykhet, motivene og viljen til å gjøre noe godt for andre osv. Og om noen ber en bønn av at oppriktig hjerte vet Gud hva det dreier seg om før man har sagt et eneste ord. Det kan til og med gjelde for ikkekirstne!

   I praksis benekter du dette når du sier at koblingen til en hebraisk beskrivelse av Gud er helt avgjørende for å “bli godtatt” av ham.

   1
   2
  • “Jesu bror” har tidligere uttalt at man skal følge myndighetene i alt de bestemmer seg for. Jeg er sikker på at denne “Jehova talspersonen” i blind lydighet mot mydighetene lar seg anal-swappe” når slik test tilbys i Norge.

   2
   2
  • Hadde du kjent Bibelen hadde du visst at kristnes lærebok sier: “Du skal lyde Gud mer enn mennesker”. Da er det grei skuring. Strider myndighetenes krav mot Bibelske krav er de ugyldige.

   5
   2
  • Det bryter vel neppe med din tro og la noen grave deg i rumpa. Både du og Birgir Hermansen ser ut til å være forført til blind lydighet.

  • Jeg trodde det bare var Clausen som var i stand til å skrive slik. Men når Rune har et ovetfylt hjerte med KLOAKK, er det klart det må ut og.

 2. Det har kommet frem at mutanten av viruset fra Sør-Afrika ; er slik at den vaksinen – som nå er på markedet – ikke virker. Videre skal Astra Zeneca vaksinen kun benyttes på personer mellom 18 – 65 år.
  Vi må nok slite med dette Kina-viruset til Yeshua igjen setter sine føtter på Oljeberget – tror jeg.

  6
  2
  • Jeg kommer ridende bak Jesus til oljeberget 🙂 Da har jeg vært sammen med Ham i 7 år .
   Og jeg er selvfølgelig helt fri for virus. Vasket ren. Og kledt i hvitt lin.

   4
   1
  • Det spørs om du kan ri til Oljeberget – Hannah. Det skal jo komme et svært jordskjelv der som skal dele Kedron-dalen i to og således umulig å forsere med hest og rytter.

  • Eventuell landing får du ta opp med Mesteren selv.

   Påstanden din «således umulig» kan du utelate for alltid til Hannah. Det stemmer ikke med min Gud.

   Det må være allah el. annen du prater om nå.

   1
   2
 3. Æsj. Tar heller frivillig karantene enn å la noen rote oppi rumpa mi. 🤮

 4. Litt utenom temaet :
  Her i Norge er strømprisen 5-doblet over natten – hvorfor ? Vi vet at den 8. januar 2021 var store deler av Europa nær ved å miste den elektriske strømmen. Om dette skjer : Så kan det ta 12-14 dager å få nettspenning igjen. Grunnen til denne episoden er at atomkraftverk er nedlagt og det var lite vind i Europa.
  Kan det være slik at Norge sender mengder av strøm ut i Europa nå for å hindre et strømbrudd i EU ? I kveld innrømmet fagfolkene at mangel på strøm er årsaken til den høye prisen – men at kraft-magasinene fremdeles hadde mye vann.
  Det er kaldt og stille nå også – slik at vindturbinene nok arbeider langsomt – slik som 8. januar. Går strømmen i Europa : Så blir det fullstendig kaos !

  • Årsaken til høye strømpriser er økende etterspørsel. En helt vanlig reaksjon av markedskreftene……….

Det er stengt for kommentarer.