New Yorkere møtes med vaksinekrav dersom de skal på gym, restauranter eller innendørs-underholdning

Borgere i New York vil nå bli møtt med vaksinekrav dersom de skal på gym, restauranter eller kino/teater/konserter. At New York kom til å gjøre vaksinen obligatorisk og nærmest påbudt, er noe som byens demokatiske flertall har signalisert en stund nå. Det er YouTube profilen NYPrepper (Greg) som selv bor i New York som i kveld melder dette til sine følgere. Presset mot ikkevaksinerte øker stadig og for kristne som av samvittighetsgrunner ikke kan eller vil ta vaksinen, er dette dårlig nytt.

Obligatorisk vaksine som krav for å kunne delta på gym, gå på kino, besøke restauranter eller besøke innendørs-arrangement vil nå kreve et bevis på at man er vaksinert. Dette er noe som kommer mange steder, men New York er den første byen i USA som innfører slike krav. Folk blir dermed tvunget til å ta en vaksine de ikke ønsker. Mange kristne har lenge senset at dette vil skje og det ser ut som om verden tar stadig nye steg mot oppfyllelsen av Johannes Åpenbaring. Dem som har øyne til å se, bør se og ta signalene på alvor. Det er etterhvert blitt mange som nå ser at ting skjer som kirkene velger å forbli tause om.

https://www.youtube.com/watch?v=sUtROsT7YFI

New York ordfører Bill de Blasio (D) annonserte i kveld vaksinepåbudet som blir iverksatt fra 16 august og lovpålagt fra 13 september

https://www.youtube.com/watch?v=97K09dP-ovc

11 tanker om “New Yorkere møtes med vaksinekrav dersom de skal på gym, restauranter eller innendørs-underholdning

 1. Unødvendige ting alt sammen. Tror Johannes skrev noe om de som elsker denne verden med alle sine lyster og nytelser osv.

  • Jeg er enig i at mye av dette er unødvendig. Har ikke vært på en kino på utrolig mange år, ei heller i teater.
   Har riktignok vært på Kina restaurant, indisk restaurant osv, men uansett alt har sin begynnelse.
   Uansett burde mennesker har frihet til å gå på slike steder uten å ta ei spøyte som har gitt endel mennesker blodpropp og død.
   Tenk om de innfører det samme for å gå på butikken å for å kjøpe mat? Virkemidlene som diverse lands myndigheter bruker har forandret seg ganske fort.
   Det er ikke så lenge siden myndighetene avviste både munnbind og vaksinepass. Dette er nå forandret.
   Etter en stund kommer nok en del kirker til å avkreve vaksinepass av sine gjester også. Jeg har en følelse av at de vil pushe og pushe dette til nær sagt alle er lydige og kuede.

 2. Sokelys:

  Kan godt se for meg at man må laste ned en app for å bestille det man skal ha på butikken og få det utlevert i en luke. Men som det sies, det skal jo en god rygg til å bære gode dager. Og dagene har vært så gode så lenge at vi kanske har godt av å bli minnet på at vi ikke kan ta dette for gitt?

  Ensomhet kan kanskje bli det største problemet på sikt. Men det kan jo minne oss på alle de som har hatt det ensomt i årevis. Tenker ofte at det må være ensomt å være kristen. Nesten alt i dag har ett eller annet ved seg som er ukristelig. Alkoholen flyter i alle sammenhenger. En fortalte meg at han aldri ble innvitert av folk i menigheten lenger fordi han ikke drakk. Man forventes å le av ukristelige ting og ha en liberal holdning til det meste.

  Noen ganger tenker jeg at det kan være greit å leve litt utenfor. Kanske litt som Moses når han var gjeter, eller døperen johannes som levde i villmarka og bare spiste gresshopper. Kanskje var dette prøvelser som fikk dem nærmere Gud?

  • En luke er alltid en mulighet, eventuelt få det levert på døra mot et klekkelig gebyr da.
   De som skal gå rundt å finne varene som er bestilt skal jo også ha lønn.
   Vi får bare avvente å se. Jeg lever godt uten kino, teater, pub, nattklubber og konserter.
   Utviklingen i kristenheten er sørgelig, alkohol er blitt vanlig.
   Husker godt at jeg i min ungdom leste boken “skålende kristne” eller “sipping saints” av David Wilkerson.
   Han advarte mot det som skjer i kristenheten når det gjelder alkohol.
   Det er sørgelige tilstander i mange forsamlinger.
   Dog, det finnes ennå en rest av forsamlinger som ikke aksepterer drikking blant sine medlemmer.
   Vi lever i en svært frafallen tid. Og det har gått svært raskt.
   Men jeg er enig, ensomhet blant kristne er et problem. Et stort og økende problem.

 3. Snart har godt over 90% tatt vaksina i Norge. Jeg ser ikke for meg at det er verdt bryet pga. et par % som ikke tar vaksina.

  • Kanskje du får rett.
   Akkurat nå har 67,12 prosent av befolkningen fått første dose. Kun 33,97 prosent har fått to doser.
   Siden det vil bli snakk om mange doser, kanhende 4-5 i året, kan det ta lang tid før alle er godt nok vaksinert med medikamentet.
   I flere land er de i gang med tredje dose, og dette på knappe 8 måneder, og med et helt alfabet av forskjellige utgaver av Kinaviruset, kan det bli mange boost-sprøyter ut av det.
   De som tar dette medikamentet risikerer å bli avhengig av stadig oppdaterte stikk for å holde nivået av antistoffer oppe. Netanyahu hadde oppdaget at nivået av antistoffer i kroppen var lavt og ville ha en tredje dose, skrev Times Of Israel for noen dager siden. Det vil sikkert bli både tredje, fjerde, femte, sjette og sjuende og sikkert åttende dose også.
   Den siste versjonen vi har hørt om her i Norge er Lambda. Mye å glede seg til.

  • I hvilke land (hvor man har brukt moderna, AstraZenica, Johnsen eller pfizer) har man begynt med en tredje dose for andre enn de som går på imundempende medisiner, eller har et nedsatt imunforsvar?

   Meg bekjent er det ingen, men her kan jeg jo ta feil.

  • Det skulle selvsagt stå snart har (i løpet av et par måneder) godt 90% av alle over 18 år fått vaksina.

   Har du foresten hørt om en eneste person i Norge som har vært motstander av at det skal være frivillig å ta vaksina? (Tar gjerne sitatet i tilfellet.)

 4. Vakisnepresset er satanisk. Det er samme djevel som vil presse en til å ta dyrets merke og tvinge deg til å tilbe dyret og forkaste Jesus. Det en del kristne som ser ned på de som ikke tar vaksinen. De taler djevelens sak. Jesus sa til Peter. Vik bak meg satan. Når kristne behandler ikke vaksinerte med forakt, er de gått over til den onde. Man skal respektere både de som velger å ta vaksinene og de som ikke tar vaksinen. Verre er det ikke. Utrolig mange som sluker den djevelske fryktpropagandaen myndighetene og MSM pusher hele tiden.

  1
  1
 5. “VENNSKAP MED VERDEN..

  ..er fiendskap med Gud. Den altså som vil være verdens venn, blir Guds fiende”, sier Jesu halvbror Jakob i sitt brev til meg i 4:4.

  Sanne kristne har alltid isolert seg mest mulig fra den ugudelige.omverdenen. Grunnen er som Bibelen også sier at “dårlig omgang forderver gode vaner”.

  Derfor betyr denne forkjølelsen/influensaens isolasjon intet nytt for oss. Vi er imidlertid pålagt å forkynne fra Bibelen om det er samfunnsmessig mulig. Men den berøringen vi da har med dere og derved Satan, beskytter Jehovah, Kristus og ånden oss mot.

  7
  2
 6. Jeg vil anta at dette, som det meste i USA, egentlig handler om økonomi.
  De som driver et treningssenter, en butikk, restaurant, en kino eller lignende i USA er livredde for at folk skal bli syke hos dem. Dersom det blir kjent at noen har blitt syke på din restaurant er det omtrent det samme som at du må stenge. Mange som blir syke er også utrolig snare med å gå til sak og kreve erstatning.

  Jeg tror ikke en som driver en restaurant eller et treningssenter gjør dette for å lage problemer for uvaksinerte. Jeg tror det er et (panisk) forsøk på å unngå at treningssenteret, butikken, restauranten eller lignende skal få problemer og måtte stenge fordi noen ble syke og døde etter et besøk der. Man prøver å beskytte livsverket sitt.

  Om det er et riktig tiltak? Ja, det er en annen diskusjon.

Det er stengt for kommentarer.