Malvind Börresen: “De sier vaksinen lindrer” sykdomsforløp når de vaksinerte har like mye virus som alle andre?

En tese som nå formidles av vaksinepushere er at vaksinen lindrer sykdomsforløpet, men er egentlig dette sant? Hvordan kan man kontrollere eller vite at det myndighetene sier om at Covid-19 medikamentet er riktig? De fleste som ble smittet av den første utgaven av Kinaviruset merket knapt at de var sjuke i det hele tatt, så hvordan kan vi egentlig stole på påstanden at vaksinen gjør sykdomsforløpet mildere? Folk fikk ingen “vaksine” da første runde med Corona var her, og man måtte ta en test for å finne ut om man var smittet og de fleste som ble omtalt som “smittetilfeller” eller hadde Covid-19 i nesa ante ikke at de hadde det.

“Håper noen kan forklare hvordan vaksinen lindrer sykdomsforløp når de vaksinerte har like mye virus som alle andre? De har fått sprøytet inn dosene, men har til og med SVÆRT store mengder virus i seg. Hva er det som lindrer da? Vaksinerte sprer coronaviruset: – Svært store mengder virus i nese og svelg,” skriver Börresen og viser til et oppslag hvor det avdekkes at vaksinerte er full av virus i nese og svelg. Samtidig som dette er tilfelle vet vi at selve vaksinen tar liv, unge liv. “Fikk en trist beskjed i dag. En jeg kjenner på 37 år som tok korona vaksinen i går og døde noen timer etterpå. Jeg advarte han mange ganger og hans familie ble sint på meg og mente jeg og fler andre må slutte å skremme folk og tro på ting som ikke er sant. Men nå kom familien hans til meg på melding og så ringte jeg å dem gråt og sa at vi skulle hørt på deg Henning. Jeg tror ikke at disse vaksinene har noe med dyrets merke og slike ting å gjøre men når jeg hører om folk som blir alvorlig syke og andre dør av vaksinen så må jeg få lov å reagere. Vi fikk inn 4 bønnebegjær tidligere i år av folk som tok vaksiner og kom på sykehuset og 3 av dem 4 døde dagen etter. Ja noen går det helt fint med som tar vaksinen og andre går det veldig dårlig med og det vet vi ikke på forhånd. Da vil jeg heller såre noen dersom jeg kan hindre folk i å eventuelt bli alvorlig syk eller dø. Beklager men sånn er jeg,” gjengir Vigdis Lillian Torset en melding av Henning Valentin Lunde.

Man kan undres over mye

Denne plandemien og propagandaen om vaksinen får stadig flere til å lure. Myndigheter bløffer om at folk er “fullvaksinerte” samtidig som de vet at det i flere land allerede er satt i gang program med nye doser vaksiner. Myndighetene kaller den neste for en TREDJE vaksinedose, men alle forstår at man allerede nå planlegger flere doser. Man har startet på noe man ikke klarer å stoppe. Man starter med de eldre, og flytter etter hvert grensene nedover alt ettersom de gradvis klarer dette uten for mye motstand.
Men hvor mange undertestede vaksinedoser er det lov å sprøyte inn i mennesker over kort tid – mot en sykdom nesten ingen blir syke eller dør av?
“En majoritet av Sveriges befolkning kommer troligen att erbjudas en tredje vaccindos mot covid-19 under 2022, meddelar Folkhälsomyndigheten på tisdagen.
Men redan i höst kan personer som ingår i riskgrupper komma att få en påfyllnadsdos.” Slik dette nå er lagt opp vil det bli både en tredje, fjerde, femte og sjette dose med “vaksine”. Dette fordi dette medikamentet ikke er en tradisjonell vaksine, men en terapi som manipulerer immunitetssystemet. “Det har med agendaen å gjøre. Dette handler om penger og makt, ikke helse,” skriver Nina Aarsæther. Torill Bolstad følger opp med dette: “Hvem kan forstå det når de sier noe, og så skjer det motsatte. Ingenting av det de har sagt stemmer..Diktning, løgn og bedrag. Galskapen må stoppes. Ingen globalist kan styre Norge godt.” “Pressa er betalt for og spre frykten sin. De er en del av hele pakka. Frykt mer smitte delta alfa. Alt er nøye planlagt .Det som er I sprøytene er et biovåpen .Min mann døde I fjor i mai. Han hadde jobba mye med bio i forsvaret i en årrekke. Han sa dette er en ny form før og redusere menneskeheten. De er bare de er en ny forkledning og de er kledd i stadige nye former.Frykt i en propaganda i en krig er stor nok til og lamme et land og folket der,” skriver Vigdis Lillian Torset.

24/7/365

Propagandaen om vaksinen foregår 24 timer i døgnet og har nå holdt på siden lenge før jul i 2020.  Mange opplever et voldsomt press på å ta denne terapien både fra familie, venner og arbeidsgiver. Kommunene maser med å sende ut tekstmeldinger og ringe til dem som ikke er registrert som “beskyttet”. Det hele er en særdeles godt planlagt kampanje og det er brukt store løfter om at vaksinen skal frelse oss fra pandemien. Vaksinen er veien tilbake til livet, og den eneste sannhet som godtas -er den som er politisk korrekt.  “Det er ingen vaksine , og når du blir smittet vil gift-sprøyten produsere mer av virus i kroppen din . Da ligger du tynt an .Må IKKE ta flere av disse gift-sprøytene,” advarer Jørn Eikemo. “Hvordan unngå å føle hat ovenfor alle som bidrar til at dette kan fortsette?,” spør Nina Aarsæther i en kommentar. “Min løsning for ikke å hate er å gå til Jesus. Jeg er jo kristen så jeg gjør som han. Så jeg hater ikke menneskene, men gjerningene deres. Og tror at de skyldige vil få sin straff og at rettferdigheten kommer til å skje fyllest,” svarer Malvind Börresen på spørsmålet om hat. “Kvaksinen går sin seiersgang, jeg tar ALDRI den dritten der 💪,”skriver Bjørnar Holstad og undertegnede er 100 prosent enig.

2 tanker om “Malvind Börresen: “De sier vaksinen lindrer” sykdomsforløp når de vaksinerte har like mye virus som alle andre?

 1. Bortsett fra Kina så offentliggjør de fleste land statistikk. Om den er riktig så er ikke deltavarianten fullt så farlig men den smitter lettere. Det de frykter er at hvis viruset fortsetter å smitte i det uendelige så vil det til slutt kunne komme en langt mer dødlig variant. Det har aldri eksistert et lignende virus tidligere og ingen vet hvor det vil ende. Noen sier at det ble utviklet med tanke på at det er for mange gamle uproduktive mennesker i Kina. Men panikken tyder på at de er livredd viruset de også.

 2. “De fleste som ble smittet av den første utgaven av Kinaviruset merket knapt at de var sjuke i det hele tatt”
  Jeg skal ikke utfordre den påstanden, men du husker kanskje også at veldig mange fikk et grusomt sykdomsforløp. Veldig mange. Det er nå rapportert over 4,2 millioner døde av eller med coronaviruset.
  https://www.cidrap.umn.edu/news-perspective/2021/06/alpha-sars-cov-2-variant-tied-more-severe-outcomes

  “Vaksinerte sprer coronaviruset”
  Helt riktig, men du glemte et et ord. Riktig setning skulle være: “Også vaksinerte sprer viruset”.
  Med andre ord betyr ikke vaksinen at du ikke kan bli smittet, spre viruset eller bli syk. Men mye tyder på at en vaksinert smitter litt mindre og at om man blir syk er faren for å bli alvorlig syk mindre.
  https://www.nature.com/articles/d41586-020-00502-w

  “vet vi at selve vaksinen tar liv, unge liv.”
  Dessverre stemmer det. Og ikke bare unge liv. Alle medisiner og vaksiner har bivirkninger og er potensielt farlige. Når man godkjenner en vaksine eller en medisin vurderer man fordel opp mot risiko. Dersom fordelen er vesentlig større enn potensiell risiko blir medikamentet godkjent for bruk. I noen tilfeller kun på sykehus, andre ganger for salg i butikk. Man kan dø av paracet og kreftmedisin også, men jeg vil heller ta risikoen med cellegift enn å dø for tidlig dersom jeg får kreft.

  “Myndigheter bløffer om at folk er “fullvaksinerte” [etter to doser]”
  Det er feil å si at det er en bløff. Man sier at folk er fullvaksinerte fordi vaksinasjonsprogrammet er satt opp til to doser. Hele Covid-19-pandemien er ny erfaring. Basert på kunnskapen man opparbeider seg etterhvert er man nødt til å justere vaksiner og vaksinasjonsprogrammer. Man trodde at to doser var nok. Nå er det mer og mer som tyder på at det ikke er det.

  For ordens skyld:
  Jeg mener det skal være lov å takke nei til vaksine.

Det er stengt for kommentarer.