Nettet snører seg sammen mot ikkevaksinerte -ikkevaksinert familie fikk ikke lov å ta en innenlandsreise med Fjordline

Familiene måtte avbestille innenlandsreise siden de ikke var fullvaksinerte -er jo litt rart. heter det i overskriften i Fædrelandsvennen. Det var et reisefølge på ti personer som ikke fikk lov til å ta en innenlandsreise med Fjordline fordi ikke alle var fullvaksinerte. Dersom vaksinen virkelig hadde hindret smitte, hadde dette på mange måter vært et logisk grep. Imidlertid vet vi at fullvaksinerte både kan bli smittet, smitte andre og videre utvikle det de kaller Covid-sykdom. Det vi nå ser er begynnelsen til det samfunnet mange frykter vil komme. Et tyranni er tvunget ned over oss, og alle som ikke er lydige og går å tar sin dose, vil kunne risikere diskriminering på basis av hvorvidt man er vaksinert eller ikke.

“Vi har ingen rettsstat lenger. Grunnloven er tilsidesatt. Vi er okkupert av folk som ikke vil oss vel. Dere må gjerne tro noe annet, men akkurat nå er jeg, som friskt voksent menneske, fange i eget land fordi jeg nekter å ta en vaksine med høy sannsynlighet for alvorlige bivirkninger, mot en sykdom jeg har omtrent null sannsynlighet for å få et alvorlig tilfelle av, samt at jeg som frisk og symptomfri nekter å få en pinne sterilisert med kreftfremkallende middel stukket opp i nesen for å bevise min friskhet. Det bryter flere paragrafer i Grunnloven og menneskerettighets- konvensjonen. Den “midlertidige” loven som enkelte viser til ble innført gjennom en hastehøring mens Stortinget var på ferie på tross av over 10 tusen illsinte høringsuttalelser. Vi har ingen rettsstat. Vi er et okkupert folk der okkupasjonsmakten gjør det de vil, på tvers av både intensjonen og bokstaven i Grunnloven. Friske mennesker som har vært en snartur i Sverige skal gjennomføre meningsløse tester på grensen. Dette har ingenting med smittevern og folkehelse å gjøre. Dere kan gjerne ha angst for å oppfattes som useriøs og ikke bli tatt alvorlig, personlig har jeg viktigere problemstillinger å forholde meg til,” skriver Jan Erik Horgen i et svar til Malvin Børresen som viser til at lovene omkring Coronapass er midlertidige. Med eskalerende Delta smitte over store deler av jordkloden og et helt alfabet å ta av for nye mutasjoner, kan systemet holde dette gående lenge. Samtidig viser israelske studier at effekten av disse vaksinene begynner å minke etter seks måneder. Dermed risikerer vi at det vil bli nødvendig med stadig nye skudd hvert halvår for å holde “den fæle Koronaen på avstand.”

Facebook Comments

1 tanke om “Nettet snører seg sammen mot ikkevaksinerte -ikkevaksinert familie fikk ikke lov å ta en innenlandsreise med Fjordline

 1. “Imidlertid vet vi at fullvaksinerte både kan bli smittet, smitte andre og videre utvikle det de kaller Covid-sykdom.”

  Riktig!
  Men sjansen for å bli smittet og å smitte er lavere, og sjansen for å bli kritisk syk er veldig liten dersom man er vaksinert.
  Jeg antar – med trykk på antar – at Fjord line er redd for at uvaksinerte skal bli smittet ombord på deres båter. Det ville føre til full stopp igjen for den og mulige erststningssaker.

  Dette er ikke gjort for å være ekkel med uvaksinerte, men for å beskytte egen business.

  “pinne sterilisert med kreftfremkallende middel”
  Hvor har du det fra?
  Regner med at du kan dokumentere at stoffet som er i bruk er kreftfremkallende.

  2
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *