Hillary Clinton kan ha hyrt leiemordere til å ta livet av Set Rich

Det verserer mange påstander om den kriminelle virksomheten til Bill og Hillary Clinton. Bill var som kjent tidligere president mens Hillary Clinton var utenriksminister under regimet til Barack Hussein Obama -og var dermed blant dem som var ansvarlige for massedød, ulovlige henrettelser og bombing av barneskoler og bryllupsfester i de land hvor USA gjennomførte sine massemord. Imidlertid var det ikke bare i Libya, Irak, Syria og Afghanistan teamet Obama/Biden/Clinton stod for massedød. Også hjemme i USA var Clinton familien innvolvert i død -og langs stien av lik som følger i Bill og Hillary Clintons kjølvann -finner vi DNC-medarbeideren og Bernie Sanders supporteren Set Rich -som frem til nå hemmeligholdte FBI dokumenter avdekker at Hillary Clinton kan ha vært innvolvert i mordet på Set Rich.

I følge dokumentene skal Clinton ha hyret en leiemorder for å ta livet av den unge Bernie Sanders aktivisten -fordi denne skal ha lekket Clinton-eposter til Wilkileaks. Kampen om makten i det demokratiske partiet har vært lang og blodig og nå slettede YouTube dokumentarer kunne fortelle om at det lå haugevis av lik i kjølvannet til Bill og Hillary Clinton mangeårige kriminelle virksomhet som et av USAs mest kriminelle syndikat. Et syndikat som har styrt og nå påvirker det sittende regimet gjennom en tvers i gjennom korrupt Joe Biden.

Facebook Comments

4 tanker om “Hillary Clinton kan ha hyrt leiemordere til å ta livet av Set Rich

  1. Hadde jo vært kjekt om du kunne vise til dette dokumentet…

    …men så vet vi jo alle at det ikke eksisterer 😂

  2. Ettersom Kjell Andersen hevder at dette står i “frem til nå hemmeligholdte FBI dokumenter” må vel dokumentene finnes?

    “og nå slettede YouTube dokumentarer kunne fortelle om at det lå haugevis av lik i kjølvannet til Bill og Hillary Clinton mangeårige kriminelle virksomhet som et av USAs mest kriminelle syndikat”

    ..og ingen oppegående personer har klart å lagre en eneste kopi? Er disse som skal avsløre dette fullstendig inkompetente? Stoler de på at kopiene blir liggende hos “big tech”?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *